Dykning, zipline, tropeøer, fiskeri og natur er nogle af de ting du kan opleve på og omkring Koh Samui. Det er kun fantasien der sætter grænserne og uanset om du er til adrenalinkicks eller en rolig sejltur med en traditionel junke, har du mulighed for det her. Spektakulære marine nationalparker, tropisk regnskov og små levende byer findes overalt og har du andre ønsker end disse, hjælper vi selvfølgelig gerne med dette.

Koh Samui
Romantisk ø-ferie
Sol, strand og palmer venter på Koh Samui
Na Thon, Koh Samui
Romantisk ø-ferie
Solnedgang Na Thon
Strand på Koh Phangan
Lamai strand, Koh Samui
Romantisk ø-ferie
En af Koh Samuis smukke strande

På Koh Samui

Sightseeing på Koh Samui

Laem Suwannaram Temple at Samui Island, Surat Thani *** Local Caption *** วัดแหลมสุวรรณาราม ที่เกาะสมุย จังหวัดสุราษฎร์ธานี

Koh Samui er kendt for sine sandstrande, hoteller i verdensklasse og mulighederne for afslapning under palmerne. Øen har dog meget mere at byde på og på denne halvdagstur kommer du rundt om øens vigtigste seværdigheder. Du ser steder på øen hvor turisterne normalt ikke kommer i stort antal, du ser fantastiske udsigter og besøger de kendte men samtidig yderst groteske klippeformationer der bærer navnene Hin Ta og Hin Yai. Fra klipperne fortsætter du turen gennem kokosplantager hvor du ser trænede aber hente kokosnødder ned fra palmerne. Du vil også få mulighed for at smage en helt frisk kokosnød der smager markant anderledes end dem der har været plukket i flere dage. Inden du forlader plantagen får du indblik i hvordan de lokale producerer kokosmælk uden brug af moderne udstyr.
Næste stop på rundturen er templet Wat Khunaram der er berømt for den mumificerede munk der sidder til display i en glasmontre. Munken Luang Pho Daeng døde i 1973. På vejen til Koh Samui’s største by, Nathon stopper du ved lille men smukke vandfald Na Muang. I Nathon har du tid til at udforske de mange små butikker og boder. Mangler du noget er det billigere at købe her end ved øens mest besøgte strande. På vejen tilbage mod hotellet gør du stop ved den store Buddha statue som er blevet øens symbol. Statuen er et must visit når du besøger Koh Samui. Omkring middag bliver du sat af ved dit hotel.
Pris:
Kr. 255,- pr. person – som del af en gruppe.
Kr. 580,- pr. person – privat ved 2 personer.
Turkode: USMGWT-HD01 SIC/ESG – USMGWT-HD01 PVT/ESG

På eventyr I trætoppene (Zipline)

Lipa Noi Beach at Samui Island, Surat Thani *** Local Caption *** หาดลิปะน้อย ที่เกาะสมุย จังหวัดสุราษฎร์ธานี

Langt fra de typiske turistområder finder du denne park for de eventyrlystne. Den ligger i midten af en kokosplantage og selv transporten ud til parken er en oplevelse i sig selv. Turen derud går ad ikke eksisterende veje og derefter en 200 meter lang tur ad en stejl sti for at nå startpunktet for dagens aktivitet. Du får monteret klatreseler, sikkerhedsudstyr og får et hurtigt ”crash course” i hvordan du glider ned ad kablerne der er spændt ud mellem træerne. Platformene du starter fra er lettere svajende så har du højdeskræk er denne aktivitet sandsynligvis ikke noget for dig. Når du står på platformene og kigger ud over træerne er det bare at tage en dyb indånding og kaste dig ud i nogle timer fyldt med action. Du er tilbage på hotellet omkring middagstid.
Pris:
Kr. 755,- pr. person – som del af en gruppe
Turkode: USMGWT-HD05 SIC/ESG

Omkring Koh Samui

Snorkling ved Koh Samuis koral-ø

28283-30Koraløen består faktisk af et par øer, Koh Tan og Koh Mus Sum. De ligger godt en halv times sejlads, på lokal manér, med longtailbåd fra Koh Samui. De uspolerede øer er hjemsted for mange farverige fisk i flere forskellige former og størrelser. Øernes koralrev ligger lige ud for rene hvide sandstrande og det er derfor ideelt at snorkle direkte fra stranden. På turen er der inkluderet en let picnic frokost som vil blive serveret i det smukke omgivelser på stranden. På turen vil der være god tid til både at nyde de smukke omgivelser og prøve kræfter med snorklingen i det krystalklare vand der omkranser øerne. Turen varer cirka en halv dag og du vil være retur på hotellet igen omkring kl. 15. Udlån af snorkeludstyr er inkluderet i prisen.
Pris:
Kr. 350,- pr. person – som del af en gruppe.
Turkode: USMGWT-HD06 SIC/NOG

Aktivitetstur med speedbåd til Angthong marine park med snorkling og kajakroning

405 SURAT THANI_Rajjaprabha Dam (Khao Sok National Park)044BSMed speedbåd kommer du ud til Marine Parkens imponerende øer, der er som taget ud af en drøm. Turen begynder på Koh Wao hvor du kan svømme eller snorkle rundt om øens livlige koralrev. Herfra står næste del af turen på sightseeing mellem nogle af øerne, hvor du blandt andet kan se nogle bizarre klippeformationer og imponerende lodrette klippevægge. Båden stopper ved Mae Koh, hvor du kan gå op og se udsigten over den ”Grønne Lagune”, der er en smuk smaragdgrøn sø. Ved frokosttid vil der blive serveret en buffet på en af øerne, hvorefter der vil være rigelig tid til kajakroning, badning og snorkling. Herefter går turen tilbage til Koh Samui og dit hotel hvor du vil være retur omkring kl. 17. Snorkling udstyr er inkluderet i prisen. (Denne tur findes også uden kajakroning, kontakt os for priser og information om denne)
Pris:
Kr. 685,- pr. person – som del af en gruppe.
Turkode: USMGWT-FD03B SIC/ESG

Tag på cruise rundt om Koh Phangan med traditionel junke

333 SURAT THANI_Koh Phangan_Haad Rin_0009POTuren begynder ved afhentning på dit hotel omkring klokken 10. Fra Koh Samui vil du sejle nordpå mod naboøen Koh Phangan. På vejen vil du kunne nyde det krystalklare vand omkring øen Koh Ma, der også byder på tydelige koralrev lige under overfladen. Om bord på båden vil der blive serveret traditionel frokost bestående af hele 5 Thai retter. Båden forlader Koh Ma og sejler mod Tong Nai Pan Beach, hvor du vil have mulighed for at slappe af, kaste dig ud i forskellige former for vandsport eller massage på stranden. Først på aftenen sejler båden tilbage til Koh Samui og på vejen kan du nyde den spektakulære solnedgang. Du vil være tilbage på dit hotel omkring kl. 19.
Pris:
Kr. 800,- pr. person – som del af en gruppe.
Turkode: USMGWT-FD16 SIC/ESG

Snorkeltur til Koh Tao og Koh Nang Yuan med speedbåd

395 SURAT THANI_Koh Tao_Mae Haad Pier_014PONyd en dag med besøg på de betagende øer Koh Tao og Koh Nang Yuan. På turen sejler du med speedbåd til turens første stop, Muang Bay på Koh Tao. Her finder du et lille dykkerparadis hvor farverige fisk og koraller findes på lavt vand. Dette gør bugten til det ideelle sted til snorkling for familien. Efter oplevelserne under vandet bliver du sejlet over til en anden af Koh Taos fantastiske strande, her vil der blive serveret frokost på en lokal restaurant. Efter en veloverstået frokost går turen videre til det lille billedskønne paradis på Koh Nang Yuan. Her kan du slappe af på de hvide strande og nyde udsigten over det indbydende turkise vand eller snorkle ud for øen før turen går med speedbåd tilbage til Koh Samui. Du er tilbage på hotellet omkring kl. 16:00.
Pris:
Kr. 560,- pr. person – som del af en gruppe.
Turkode: USMGWT-FD04 SIC/ESG

Tag på fisketur ud for Koh Samuis kyster

Mindre Thailandsk fiskerbåd

Mindre Thailandsk fiskerbåd

Oplev Koh Samui fra vandet og prøv samtidig at fange din egen frokost! Det tager 20 minutter fra kysten til dagens første fiskeområde. Fiskeudstyr som stænger, liner, kroge, madding osv. Er alt sammen inkluderet i turens pris. På turen er den erfarende kaptajn og bådens besætning hele tiden til den rådighed hvis du skulle have spørgsmål eller har brug for hjælp og vejledning. Der er frokost om bord hvor din fangst fra om formiddagen vil blive tilberedt over kul. Efter frokost vil der være mulighed for at fiske videre eller, for dem der ikke er interesserede i dette, er der mulighed for at svømme, snorkle eller bare slappe af. Du er tilbage på dit hotel omkring klokken 16 om eftermiddagen.
Pris:
Kr. 425,- pr. person – som del af en gruppe.
Turkode: USMGWT-FD11 SIC/ESG