Fra Krabi kan du tage på endagsture til små og store tropiske øer i den smukke Phang Nga bugt, på opdagelsestur på ATV i områdets regnskove, hvor du også kan blive meget klogere på områdets produktion af gummi, som bliver udvundet fra træer i regnskoven. Er du interesseret i madlavning bør du unde dig selv en dag på en lokal kokkeskole og se, hvad der ligger bag tilberedningen af maden i verdens måske mest komplekse køkken. Du kan også tage til øen Koh Klang og opleve bæredygtigt landbrug og fiskeri. Er du mere til eventyr og udfordringer, så byder Krabi også på White Water Rafting. Læs meget mere om det hele herunder.

Badning i smukke omgivelser
Tropiske øer
Maya Bay Phi Phi Island
Imponerende natur i Phang Nga bugten
I regnskoven findes små krystalblå pools
Du sejler til Koh Hong med longtailbåd
Sejl på opdagelse i havkajak

I Krabi/Ao Nang

Thai kokkeskole: Kunsten at lave udsøgte thai-retter

I køkkenet fremtrylles der lækre retter

Tilbered friske råvarer på kokkeskolen

Er du interesseret i at lære hemmelighederne bag den verdenskendte thailandske madlavning? Uanset om du er helt ny i et køkken, eller om du står på dørtærsklen til at blive kok, er dette bestemt noget for dig, og alle kan få noget ud af dette lærerige madlavningskursus. Thailandske kokke lærer dig om ingredienser, teknikker og, vigtigst af alt, kunsten at finde den rette smagsbalance. Det kendskab, du får til Thai madlavning, er en souvenir, du har med dig resten af livet og giver dig mulighed for at genopleve ferien i Thailand med fantastisk Thai mad på selv de mest regnfulde dage herhjemme.
Pris: I gruppe 385,- pr. person
Turkode: KBVKSP-HD06 SIC/ESG

Omkring Krabi/Ao Nang

Tag på opdagelsestur i Krabis regnskove

Oplev Krabi´s varme kilder

Oplev Krabi´s varme kilder

En opdagelsestur for dig, der gerne vil opleve Krabi-områdets tropiske regnskov. Turen indeholder både en gåtur ad naturstier og en ”safari” i jeep gennem skoven. På turen vil du se nogle smukke naturformationer, som kun moder jord har kunne skabe det. Ved frokosttid vil der blive serveret en picnic frokost med blandt andet et udvalg af sæsonens friske lokale frugter. Efter frokost besøger du en gummiplantage, hvor du får en demonstration af et ægte regnskovsprodukt, som gummi er. Se også hvordan gummiet bliver tappet og forarbejdet til latex-plader af lokale arbejdere. Latex-pladerne bliver solgt til videre forarbejdning andre steder. Dagen afsluttes med mulighed for at bade i en ”Emerald pool”, der bedst kan betegnes som naturens jacuzzi og i vandfald, der udspringer fra varme kilder. Så vær ikke nervøs for at vandet er koldt.
Pris: I gruppe 310,- pr. person
Turkode: KBVPPT-FD02 SIC/ESG

Besøg paradisøerne Phi Phi med speedbåd

Maya Bay Krabi provins

Maya Bay på Koh Phi Phi

Kun 45 minutter med speedbåd fra Krabi finder du de smukke Phi Phi øer, der bedst besøges i små grupper af 2-20 personer, som på denne tur. Du besøger spændende øde steder som Hin Klang, som er en oase for snorkeldykkere, til Bamboo Island, Monkey Beach, Maya Bay, Viking Cave, Lohsama og sidst men ikke mindst lagunen på den lille af øerne, koh Phi Phi Ley. Undervejs vil der blive serveret frokost på en restaurant på Phi Phi.
Pris: I gruppe 370,- pr. person
Turkode: KBVPPT-FD01 SIC/ESG

Oplev 4 smukke øer ud for Krabi med speedbåd

Klipper der stikker lodret op af havet kendetegner Krabi

Lodrette klipper findes overalt i bugten

Tag på en utrolig tur ud i Phang Nga bugten, hvor du kommer på ø-hop til 4 små øer. Du vil også få mulighed for at snorkeldykke i det klare vand. Turen fører dig til Phra Nang Cave, Koh Tup, “Kyllingeøen” Koh Gai der har fået sit navn efter en klippe der ligner et hoved på en kylling og Koh Poda. En let frokost med blandt andet sæsonens friske tropiske frugter vil blive serveret som picnic på stranden på en af de smukke øer. En spændende tur hvor du oplever rolige hvide sandstrande, tropeøer med palmer langs strandene og ikke mindst Phang Nga bugtens indbydende krystal klare vand. En afslappende, sjov og ikke mindst oplevelsesrig tur for alle.
Pris: I gruppe 250,- pr. person
Turkode: KBVPPT-HD02 SIC/ESG

Tur til den imponerende Hong Island i Krabi med speedbåd

Smukke omgivelser og hvide strande kendetegner området

Smukke omgivelser og hvide strande kendetegner området

Koh Hong er den perfekte dagstur fra Ao Nang. Denne smukke ø ligger for sig selv mellem Krabi og Koh Yao, og er kendt for sin betagende natur, gemte laguner, utrolige koraller og hvide sandstrande som med garanti vil tage vejret fra dig. Midt på denne halvcirkel formede ø ligger den hemmelige lagune, hvor du vil kunne se dig selv i et med den utrolige omkransende natur. Der vil blive serveret en picnic frokost på øen og derefter vil der være tid til at gå på opdagelse på øen samt svømme eller snorkle i det klare vand.
Pris: I gruppe 310,- pr. person
Turkode: KBVPPT-HD01 SIC/ESG

Oplev paradiset i Ao Nang området med longtailbåd.

Krabi 01

Se de smukkeste steder på denne tur

Privat tur der tager dig ud til flere øer i området ud for Ao Nang – blandt andet Koh See som er kendt for sine muligheder for utrolig snorkling og hvor du også får mulighed for at prøve dine dykkeregenskaber af i paradiset under overfladen. Koh Poda som er kendt for sine lange hvide sandstrande er et paradis for solbadere. “Kyllingeøen” Koh Gai som har fået sit navn fordi øen fra afstand kan ligne en høne,der ligger på æg. Koh Gais ”søster ø” Koh Tub er områdets mindste ø og samtidig en perle af en trope-ø. Sidst men ikke mindst besøger du den smukt beliggende Phra Nang Beach samt Princess Cave.
Pris: Privat tur 1.570,- pr. person ved 2 personer
Turkode: KBVKSP-FD06 PVT/ESG

Tur til Hong Island med longtail båd

Du sejler til Koh Hong med longtailbåd

Du sejler til Koh Hong med longtailbåd

Opdag Koh Hongs eksotiske strande og imponerende naturlige lagune. Du besøger også et par af de omkringliggende søster øer kaldet Pak Bia og Paradise Island. Du vil på denne tur desuden have masser af tid til at snorkle og svømme i det turkisblå vand. Især snorkling kan anbefales da mange farverige fisk ofte kan ses rundt om øerne. På øerne skal du selvfølgelig også huske at nyde omgivelserne og livet på de utrolige strande. Transporten mellem øerne foregår med longtailbåd og især hvis du ikke har prøvet det før vil dette være en unik oplevelse.
Pris: I gruppe 310,- pr. person. Privat tur 1.680,- pr. person ved 2 personer
Turkode: KBVKSP-FD07 SIC/ESG

Store oplevelser til de aktive

Eventyr på ATV og opdagelse i regnskoven

Aktiviteter på Koh Yao

En tur i skoven på ATV kan være en stor oplevelse

Inden du bliver sluppet løs på din ATV vil en instruktør gennemgå maskinerne og sikkerheden, ligesom du vil få en introduktion til terrænet og omgivelserne. Inden frokost vil du få mulighed for at udforske vildtreservatet Ton Pariwat på din ATV. En traditionel Thai frokost vil blive serveret på en frugtplantage og efter frokost begynder en gåtur gennem junglen, hvor du hører mere om skovens flora og fauna. Der er også mulighed for at bade i et afsidesliggende vandfald. Turens sidste besøg er ved Abernes Tempel, et unikt tempel som er bygget inde i en grotte. Denne dagstur er en uforglemmelig, sjov og lærerig oplevelse.
Pris: I gruppe 880,- pr. person
Turkode: KBVKSP-FD09 SIC/ESG

Prøv kræfter med 5 kilometers White Water Rafting

White Water Rafting på floderne

White Water Rafting på floderne

Floden Song Phraek i Phang Nga regionen er udgangspunktet for dagens rafting-aktivitet. Floden er ikke blandt de vildeste, der findes men er rigtig god, hvis du ikke har prøvet det før. Denne aktivitet er til dig, der er nysgerrig på at prøve noget nyt og klar på et lille eventyr ned af floden. Du bliver en del af det mandskab, der skal sørge for at få båden sikkert igennem flodens strømfald. Du er selvfølgelig vejledt af en dygtig instruktør gennem hele sejladsen. Det er en spændende og sjov måde at tilbringe en formiddag på. Omgivelserne er smukke, luften er frisk og du kan høre floden allerede fra det sekund du ankommer til raftingcenteret.
Pris: I gruppe 440,- pr. person
Turkode: KBVKSP-FD08 SIC/ESG

Havkajak omkring fiskerlandsbyen Bortho

Tag ud på vandet i havkajak

Tag ud på vandet i havkajak

Du bliver hentet om morgenen på dit hotel i Krabi og kørt til Ban Bor Thor, hvor du har en kort pause samt demonstration af teknikker, inden du bliver sluppet løs i din kajak. Du sejler langs mangroveskov og kan udforske de spændende huler ”Thum lod tai” og “Thum Phi Hua Toh”. Frokost vil blive serveret på en restaurant i en lille fiskerby, hvorefter du fortsætter sejladsen til ‘Thum Khao Wong” og ”Thum Lod Nua”, som er 2 grotter du kan sejle ind i. Om eftermiddagen kører du tilbage mod dit hotel og på vejen stopper du ved et sted, hvor der vil være en forfriskning samt mulighed for badning og afslapning, inden du bliver kørt det sidste stykke til dit hotel
Pris: I gruppe 415,- pr. person
Turkode: KBVKSP-FD05 SIC/ESG

Heldagstur til Koh Klang

Koh Klang er en lille ø 5 minutter fra Krabi By og ca. 30 minutter fra Ao Nang. Her er ingen biler, men kun “knallert-tuk-tukker” og et meget lokalt liv. Øen er muslimsk og her bor ca.

Tuk Tuk Koh Klang

Tuk Tuk Koh Klang

5.000 mennesker i alt. Her er fiskeri og landbrug og meget fin natur. Fra stranden ved Islanda Eco Village Resort er der den fineste udsigt over Krabi området. Du kan besøge Koh Klang på halv- eller heldagstur, men du kan også bo der et par dage og opleve livet på landet i Thailand.

Afgang fra hotellet kl. 08.30 og ca. 30 minutters kørsel til Thara Pier. Herfra sejler du 5 minutter i longtailbåd til Koh Klang. På den anden side mødes du af tuk-tukken, som kører dig til landsbyen. Her besøger du en risfarm og bliver introduceret til risdyrkning. Du får mulighed for selv at plante eller høste ris afhængig af årstiden. Du besøger “Bedstemor Prajim” og hendes lille batik-butik, hvor alt laves i hånden efter gamle metoder. Hun er en sød lille gammel dame. Frokost på Islanda Village Resort.
Efter frokost skal du besøge skolen og moskeen og se dagligdagslivet her. Du kommer også til en fiskefarm på floden, hvor der er fisk i store kurve i vandet.
Pris: Ved minimum 2 personer: kr. 575,- pr. person. Ved minimum 4 personer: kr. 430,-

Halvdagstur til Koh Klang

Samme tur som ovenfor men uden besøg i skolen og Moskeen og uden frokost

Pris: Ved minimum 2 personer: kr. 465,- pr. person. Ved minimum 4 personer: kr. 320,-