Fra kysten i Khao Lak kan du både nå den spektakulære Phang-Nga bugt med James Bond Island og de utallige kalkstensklipper der stiger lodret op fra vandet samt dykkerparadiset Similan Islands. Tager du ind i landet fra Khao Lak kommer du til verdens ældste regnskov, nationalparken Khao Sok. Her findes et utal af dyrearter der spænder fra aber til bjørne og nogle få vilde elefanter.

Khao Lak
Tachai Islands
Khao Lak
Solnedgang i Khao Lak

I Khao Lak

Offroad safari med pickup-truck (heldagstur inkl. Frokost)

Kom op i højlandet

Kom op i højlandet

På denne tur kommer du ud hvor vejene ender og hvor grus bliver til sten. På disse steder kommer du ikke langt med hverken minibusser eller den typiske asiatiske transportform, knallerten. På turen besøger du blandt andet nogle af områdets små bjerge på godt 800 meters højde. Dette er normalt ufremkommelige steder som du ikke kommer til at se på nogen anden tur.
Pris: I gruppe 570,- pr. person
Turkode: PNAKLL-FD02 SIC/ESG


 

Snorkeltur til Similan Islands med speedbåd i perioden nov – apr. (Heldagstur inkl. Frokost)

Tag på tur til Similan Islands

Tag på tur til Similan Islands

Et af Thailands bedste dykkersteder ligger godt 70 kilometer fra Khao Lak’s kystlinje. Øerne er en del af Similan Islands Marine nationalpark. I det tropiske og turkisblå vand omkring øerne findes flere tusinde arter af farverige fisk og imponerende koralrev. Øerne er flere gange blevet nævnt på top ti listerne over verdens bedste dykkersteder.
Pris: I gruppe 750,- pr. person
Turkode: PNAKLL-FD08 SIC/ESG


 

Omkring Khao Lak

Heldagstur med mange store oplevelser i Khao Sok nationalpark (inkl. Frokost)

Du vågner op til dyrenes mange lyde

Rigt dyreliv i Khao Sok

Nationalparken Khao Sok er en af verdens ældste regnskove, og sammen med sin usammenlignelige flora og fauna, er den et sikkert hit hos de natursøgende. Selv den dag i dag opdager geologer stadig nye dyre- og plantearter i Khao Sok. Rundt om i nationalparkens utrolige natur kan du blandt andet være heldig at spotte næsehornsfugle, dådyr, aber og sågar en af de få vilde elefanter der er tilbage i den thailandske natur. Når du besøger Khao Sok er du så godt som sikker på at komme hjem med uforglemmelige oplevelser i kufferten.
Pris:
I gruppe 560,- pr. person
Turkode: PNAKLL-FD14 SIC/ESG


 

Oplev den UNESCO listede Phang Nga bugt (Heldagstur inkl. frokost)

Longtailbåde ved Krabi

Longtailbåde i Phang-Nga bugten

Phang Nga bugten er kendt for sine imponerende kalkstensklipper, hyggelige øer og små samfund. På denne tur kommer du ud og ser bugtens vigtigste attraktioner. Turen starter fra Phukets nordlige del hvorfra du sejler ud gennem en mangroveskov inden du når ”James Bond Island”. Øen er kendt for sin medvirken i James Bond filmen, the man with the golden gun.
Ved frokosttid gør du stop i den imponerende lille by på Koh Panyee. Byen ligger ude i vandet og er bygget på pæle, som noget helt unikt har byen sågar en fodboldbane på pontoner og med vand på alle sider. Efter frokost sejler du tilbage mod fastlandet hvor du som en ekstra bonus besøger Suwanakuha templet, en grotte med en stor liggende Buddha der er omgivet af Macaque aber. Denne tur er mulig med eller uden 40 minutters guidet havkajak tur i Phang-Nga bugten.
Pris ekskl. Havkajak tur: I gruppe 425,- pr. person
Turkode: PNAKLL-FD15A SIC/ESG
Pris inkl. Havkajak tur: I gruppe 545,- pr. person
Turkode: PNAKLL-FD15B SIC/ESG

Phang-Nga bugten og tropeøen Koh Hong (Heldagstur inkl. Frokost)

Smukke omgivelser og hvide strande kendetegner området

Tropeøen Koh Hong

Nyd en tur gennem Phang-Nga bugten til en af områdets smukkeste øer. Denne tur bringer dig nemlig ud til tropeøen Koh Hong, som absolut kan betegnes som værende en af Thailands smukkeste. På turen vil du blive sat grundigt ind i øens historie og opleve nogle af de mange grotter. Hvis du gerne vil opleve et helt lille paradis med hvide pulver strande, utroligt tropisk dyreliv med både aber, fugle og firben i mange størrelser, er Koh Hong stedet for dig. Øens navn kommer fra en større mængde grotter under øen, der kun bliver synlige i en lille times tid når tidevandet er på sit laveste. I denne periode har du mulighed for at svømme ind og se disse imponerende grottesystemer der er dannet gennem flere tusinde års erosion.
Pris: I gruppe 660,- pr. person
Turkode: PNAKLL-FD15C SIC/ESG

Opdag de berømte Phi Phi øer og Maya Bay (Heldagstur inkl. Frokost)

Maya Bay Phi Phi Island

Maya Bay Phi Phi Island

Det her er turen for dig der gerne vil opleve områdets mest berømte ø, nemlig Koh Phi Phi. På turen sejler du fra Phuket og ned til Phi Phi øerne hvor dagen vil byde på hygge, badning og for de mere eventyrlystne er der også rig mulighed for snorkling i det klare vand. På Phi Phi Leh ser du også Maya Bay som er kendt fra stjerneinstruktøren Danny Boyles film, The Beach. Fra Phi Phi sejler du videre til Koh Kai og Koh Nui hvor du også vil have mulighed for at snorkeldykke blandt farverige koraller og tropiske fisk. Sidst på eftermiddagen sejler du tilbage mod Phuket hvorfra du bliver kørt tilbage til dit hotel i Khao Lak.
Pris: I gruppe 735,- pr. person
Turkode: PNAKLL-FD07A SIC/ESG