ca. 4 timer

Thailand er beriget med noget af det bedste mad i verden. I hovedstaden Bangkok er kærligheden til mad stor og ved solnedgang ændrer dele af byen fuldstændig karakter – mange turister forsvinder, gadekøkkener åbner og de lokale mødes for at vende dagens oplevelser over et eller flere måltider. På denne guidede tur kommer du rundt til udvalgte gaderestauranter med tuk-tuk og kommer til at smage mange af retterne, der gør Bangkok til verdens steetfood hovedstad.

Pris:

Voksen kr. 500,-
Barn kr. 350,-

Denne udflugt kan også laves privat.
Kontakt os for pris.

Bangkok bliver år efter år kåret som værende verdens bedste sted at spise streetfood! Det er dog de færreste der ved, hvor de skal gå hen, for at opleve byens levende og sydende gadekøkkener. Det er synd, for Bangkok er verdens streetfood hovedstad og nogle vil sige, at du ikke har oplevet Bangkok før du har spist nogle af de mest fantastiske og kendte retter, som byens gaderestauranter har at byde på.
På denne 4 timer lange aftentur, oplever du et sandt kulinarisk eventyr, hvor du skal smage dig vej gennem Bangkoks aftenbelyste gader og stræder. Selvom Bangkok lever hele døgnet, så er der virkelig gang i gadekøkkenerne efter mørkets frembrud og helt frem til den anden side af midnat. Turen begynder omkring klokken 20 og slutter ca. kl. 24.

I løbet aftenen står oplevelserne i kø og pulsen stiger allerede når du stiger ombord i en af de ventende tuk tuks. De små 3 hjulede maskiner er om noget symbolet på Bangkok og at kombinere disse med byens streetfood skaber en oplevelsesrig og eventyrlig aften. På turen er der adskillige stop og hver gang vil guiden introducere nye og spændende retter. Programmet er aldrig helt det samme, da udbuddet af mad i nogle af de små steder skifter fra dag til dag og samtidig er der indlagt nogle overraskelser undervejs.
På turen vil du finde ud af hvad en gammel olietønde, åben ild og bunke risnudler betyder i tilberedningen af det lokale svar på den italienske favorit, Spaghetti Carbonara. Du vil også få smagt en af de lokale delikatesser, der består af noget så simpelt som mangoer og ris. Der er selvfølgelig heller ingen kulinarisk rundtur i Bangkok uden en moderne version af nationalretten Pad Thai.

Hvis du er ekstra eventyrlysten, så kan du glæde dig over, at der undervejs stoppes ved en vogn, der sælger tilberedte insekter, græsshopper, små frøer eller myresalat. Det er selvfølgelig frivilligt, og du kan også vælge blot at kigge og forevige oplevelserne med dit kamera.
Imellem de kulinariske besøg gøres der stop ved byens kendte blomstermarked, hvor det bugner med bl.a. roser og orkideer samt ved det kendte tempel Wat Pho. At se templet i aftenbelysningen og mennesketomt er en meget anderledes oplevelse, som bare er med til at gøre denne tur til vores favorittur i Bangkok.
Efter det sidste gadekøkkener er besøgt og de sidste retter er smagt, kører chaufføren dig til dit hotel og på vejen kan du blot læne dig tilbage og nyde turen i tuk tuk gennem Bangkoks gader, som på dette tidspunkt af dagen nærmest er øde sammenlignet med andre tidspunkter af dagen.

Vi kan varmt anbefale denne tur. Kontakt os hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille den.

Turen inkluderer:
– Lokal engelsktalende guide
– Transport imellem bydelene med tuk tuk
– 7+ forskellige retter samt vand (de 7 retter svarer sammenlagt til en stor middag, så du skal ikke være urolig for om du bliver mæt)
– En iskold sodavand eller en thailandsk øl på et hemmeligt sted langs floden
– Kørsel med tuk tuk tilbage til hotellet efter turen

På denne tur besøges et tempelområde og derfor skal du være opmærksom på, at dit tøj skal kunne dække dine skuldre og knæ. Det eks. være en trøje/cardigan, som du kan tage over skuldrene. Shorts er tilladt, så længe de dækker knæene.