Halv dag

Vidste du at de verdensberømte thailandske papirparasoller kommer fra en lille by i Nordthailand hvor de også håndmales? På turen her kommer du helt tæt på produktionen og så bliver du også klogere på thailandsk silke og bomuld.

  • Sølvkunst fra Nordthailand er meget berømt
  • Papirparasoller bliver fremstillet i Nordthailand
  • Chiang Mai
Pris:

Voksen kr. 250,-
Barn kr. 250,-

Denne udflugt kan også laves privat.
Kontakt os for pris.

Udflugtsbeskrivelse
Chiang Mai er centrum for thailandsk kunsthåndværk og spredt i byen ligger en række små værksteder og fabrikker. På denne tur besøger du San Kamphaeng distriktet, der er kendt for at være det sted i Thailand hvor de lokale producerer det flotteste håndværk af silke og bomuld. Du vil opleve en af disse små ”hjemme værksteder” hvor du vil se den fascinerende proces som vævning af disse fine stoffer er.

Herfra fortsætter du til Bor Sang, ”parasol byen”, Hvor de verdenskendte thailandske papir parasoller produceres og håndmales. Derfra går turen videre til Thai Celadon omkring 6 km nord for Chiang Mai. Her produceres der keramik i alle afskygninger og designet er inspireret af Sawankhalok potter, som blev lavet for adskillige hundrede år siden i byen Sukhothai og eksporteret rundt i regionen. Sidst men bestemt ikke mindst, ser du det komplicerede lakerings arbejde og sølvforarbejdning, der bliver udført af meget dygtige håndværkere.