Hel dag

Mahutterne er dem der på daglig basis passer elefanterne. De har et helt specielt bånd til dyret og nu kan du opleve det helt tæt på under din egen mahut træning i løbet af en hel dag. Det hele foregår på et sundhedscenter for elefanterne.

  • Kom helt tæt på elefanter i alle størrelser
  • Få en helt unik oplevelse
Pris:

Voksen kr. 1.550,-
Barn kr. 1.550,-

Denne udflugt kan ikke laves privat.

Udflugtsbeskrivelse
En “kom helt tæt på oplevelse” på en lokal elefant farm. Du skal deltage i pasningen af en elefant og du får dine egne ansvarsområder. Farmen fokuserer primært på sundhedspleje og avl på disse venlige, smukke og helt specielle elefanter, så naturen i fremtiden kan få glæde af helt raske og sunde elefanter.

”Elefant ejer for en dag” er et særligt program der er skabt til at lære alle at arbejde med elefanter på samme måde som en ejer ville gøre hver dag. Først lærer du at nærme dig elefanten på den korrekte måde, kende dens temperament og foder. Senere vil du lære at kontrollere dens helbred, lære hvordan man tager sig af en elefant, du vil blandt andet være med til at bade og børste den i floden, lære hvordan man rider på elefantens hals og kommunikere gennem forskellige tale kommandoer.

Du vil få chancen for at ride på en elefant uden sele på (dette belaster ikke dyret og må ikke sammenlignes med elefantridning for turister), gennem skove, forbi vandfald og lokale templer. Programmet er fyldt med meningsfulde aktiviteter som er designet til at skabe et tillidsfuldt forhold mellem dig og din elefant.