Halv dag

Nordthailand er kendt for sin lokalbefolkning og mange templer. På denne tur kommer du både ud i en lille bjerglandsby og ser byens mest berømte tempel, Wat Phra That Doi Suthep. Templet ligger med en storslået udsigt over Chiang Mai på en klar dag

  • Doi Suthep, Chiang Mai
  • Vandretur i den smukke nordthailandske natur
  • Landsby i Nordthailand
  • Farverige bjergstammer i Nordthailand
Pris:

Voksen kr. 350,-
Barn kr. 350,-

Denne udflugt kan også laves privat.
Kontakt os for pris.

Udflugtsbeskrivelse
Der er flere forskellige grupper af Meo bjergstammer, men de blå og hvide udgør den største gruppe. Disse grupper adskiller sig ved deres dragter. De hvide Meo’er bærer underligt nok sorte dragter og er let genkendelige på disse. Meo stammens landsby ligger lidt længere væk fra Chiang Mai, og du vil derfor finde denne landsby mindre turistet, end dem nærmere byen.

Denne tur giver et spektakulært billede af Nordthailand med kørsel gennem skove og bjerge, for at ende ved det 600 år gamle Wat Phra That Doi Suthep tempel, tæt på toppen af Doi Suthep.
Den sidste stigning til templet foretages med en kraftanstrengelse via hele 306 trappetrin. Inde i templet findes en fascinerende kobberbelagt Chedi med en 5 lags guld parasol på toppen, der indeholder delvise levn fra den store Buddha. Disse levn gør templet til det mest hellige ud af Chiang Mai’s mere end 300 templer. På en klar dag er der en utrolig og usammenlignelig udsigt over Chiang Mai.