Hel dag

58 kilometer fra Chiang Mai finder du landets højeste bjerg Doi Inthanon. Det 2.565 meter høje bjerg byder på storslåede udsigter og så er der selvfølgelig de to tvillinge “chedi’er” på toppen der er en hyldest til afdøde Kong Bhumibol og dronning Sirikit. Disse må siges at være nogle af de mest unikt  placerede chedi’er i Nordthailand.

  • Solnedgang over Doi Inthanon, Chiang Mai
  • Doi Inthanon
  • Udsigt i morgendisen fra Doi Inthanon
Pris:

Voksen kr. 700,-
Barn kr. 700,-

Denne udflugt kan også laves privat.
Kontakt os for pris.

Udflugtsbeskrivelse
Parken der ligger 58 km. Fra Chiang Mai er et populært udflugtsmål. Doi Inthanon er udover at være parkens navn, også navnet på Thailands højeste bjerg (2.565 meter) som ligger I parken. På toppen ligger en tvillinge Chedi som blev bygget af det thailandske luftvåben for at mindes kong Bhumibol og dronning Sirikit.

Området byder på betagende landskaber, altid grønne skove og flere arter af dværg rododendron. Området er også meget populært blandt fugle interesserede da parken har op mod 400 forskellige arter, mange af dem kommer fra det nordlige Asien, blandt dem er bjerg ørne og Eurasiske snepper.

Andre stop langs vejen inkluderer ”Karen” bjegstammens landsbyer samt Wachiratharn vandfaldet. En gren af Karen stammen er kendt for kvindernes halsringe, men det er ikke dem der besøges på denne tur.