Hel dag

Tag på eventyr hvor alle kan være med. Cykeltur gennem en af Nordthailands nationalparker efterfulgt af en eftermiddag fyldt med sjov på vandet. Husk badetøjet!

  • Skift de 2 hjulede ud med et par padler
  • Kryds en dæmning på cykel
Pris:

Voksen kr.1100,-
Barn kr. 1100,-

Denne udflugt kan også laves privat.
Kontakt os for pris.

Udflugtsbeskrivelse
En anderledes og eventyrlig dag med cykling og kajakroning i smukke omgivelser i Sri Lanna nationalparken, der kun ligger en times kørsel fra Chiang Mai.

Du bliver hentet tidligt om morgenen på dit hotel i Chiang Mai, hvorfra du bliver kørt ud til byens udkant, hvor cyklerne bliver taget frem. Du begynder turen i et meget roligt tempo, så du kan lære din cykel at kende samt vænne dig til at cykle i Thailand. Turen bringer dig ud på landet, hvor kørslen foregår i imponerende områder og med bjergene som kulisse. Efter en times tid på cyklen kører du ind i Sri Lanna nationalparken, der er kendt for sine mange små floder og vandfald, der løber ud i Mae Ngad søen, hvorfra det løber videre ud i Ping floden. I nationalparken cykler du ca. 10 kilometer og ender ved Mae Ngud søen. Her vil du finde krystalklart vand, der får horisonten til at spejle sig i vandet, synet er smukt og understreger hvor fredelig parken er. Ved søen tager du cykelhjelmen af og skifter den ud med en redningsvest – turen fortsætter nemlig i kajak.

Du sejler ud på søen og ror langs med regnskoven. På vejen kan du prøve at se, om du kan spotte noget af det lokale dyreliv. Omkring søen findes aber og den sky isfugl – navnet isfugl kommer af dens farve, som er krystal blå. Du sejler et par kilometer på søen før du ender op ved en flydende restaurant, hvor der bliver serveret frokost midt i de utrolige omgivelser.

Efter frokost har du eftermiddagen til fri afbenyttelse på søen. Du kan sejle videre rundt i din kajak og udforske hvert hjørne af denne 430 meter dybe sø. eller du kan hoppe i badetøjet og nyde søens forfriskende og afkølende vand. Sidst på eftermiddagen vil du sejle tilbage til fastlandet, hvor dagens tur ender og transporten retur til Chiang Mai begynder.

Denne tur er ideel til familier og par, der gerne vil ud på en anderledes og aktiv tur i Nordthailands natur. Nationalparken kan beskrives som en naturlig legeplads for alle aldre og der er altid noget at udforske og små oaser til afslapning. Turen på cykel er ca. 20 kilometer lang og foregår på gode asfalterede veje, dog med enkelte undtagelser. På cykeldelen vil du følges af minibus med aircondition og i bussen vil der være koldt vand og frisk frugt, når du har brug for det. Ude på søen vil der være en følgebåd med overalt og om eftermiddagen kan den bruges, når turen går tilbage mod fastlandet, hvis du er for træt til at padle tilbage.

Inkluderet: Vand, snacks, cykel, hjelm, kajak, indgang til nationalpark, frokost (Alkohol er ikke inkluderet) og engelsktalende guide
Aldersgrænse: Ingen
Cykler: Almindelig cykel / MTB
Mulighed for børnecykler: Ja
Turen afgår: Dagligt kl. 08:00
Mødested:  Du bliver hentet mellem 07:45 og 08:15 på dit hotel i Chiang Mai
Turens længde: Hel dag
Distance på cykel: 20 kilometer
Gruppestørelse: 2-16 personer
Sværhedsgrad: *****