Hel dag

Stille landsbyer, smilende landmænd, varme kilder og meget lokale markeder. Når du forlader Chiang Mai venter en helt anden verden fuld af oplevelser som du vil huske længe efter du er kommet hjem.

Pris:

Voksen kr. 800,-
Barn kr. 800,-

Denne udflugt kan også laves privat.
Kontakt os for pris.

Udflugtsbeskrivelse
Du bliver hentet om morgenen på dit hotel i Chiang Mai og derfra går turen ud af Chiang Mai. Du kører mod øst, væk fra turistvejene og ud i Nordthailands smukke natur, der byder på storslåede udsigter og bjerge, du ikke kan se fra byen. Efter den korte køretur ankommer du til Sankampaeng, hvor du begynder cykelturen i de smukke ”Lanna” landområder.

Dagens cykeltur er 30 kilometer lang og bringer dig ud til rolige områder, hvor livet leves markant anderledes end i byerne. På turen kan du se bøfler og okser, der bliver brugt i landbruget, dyrene er de lokales foretrukne redskab når det kommer til at pløje rismarkerne og transportere høsten. Du vil se, hvor vigtig familie, venner og buddhismen er for de lokale på landet i Thailand. Herude er der intet der kan gøre en Thai mere glad end en sund livsstil og en god høst – husk det når du med garanti møder en storsmilende lokal.

Du besøger Sankampaeng markedet, hvor alle de friskproducerede madvarer vises frem i imponerende boder. På markedet bliver der også holdt en pause, hvor du får mulighed for at spise noget af den friske frugt og holde væskebalancen ved lige. Inden turen igen går mod markerne kører du forbi et par lokale templer, hvor der vil være mulighed for at stoppe. Herfra går turen gennem utallige rismarker mod skovene og bjergene, som omkranser hele området. Du cykler ad gode stille landeveje til foden af bjergene, hvor du besøger Sankampaengs varme kilder. Her kan du, hvis du altså kan tåle varmen, dyppe fødderne i det naturlige mineralrige vand, der siges at være helbredende og sågar foryngende.

På turen vil der blive gjort stop ved en lokal restaurant ca. halvvejs, hvor du spiser frokost. På restauranten vil det måske også være muligt at prøvesmage den nordthailandske favorit ”Kao Soy”, der er en karry ret med kylling og gule nudler.

Turen afsluttes på et dejligt sted, hvor du kan komme dig over dagens 30 kilometer lange cykeltur og slappe af – her vil du ikke være i tvivl om at du er på ferie! Turen passer til alle uanset om du er erfaren singlerejsende eller er på ferie med hele familien.

Inkluderet: Vand, snacks, cykel, hjelm, indgange til attraktioner, frokost (Alkohol er ikke inkluderet) og engelsktalende guide
Aldersgrænse: Ingen
Cykler: Almindelig cykel / MTB
Mulighed for børnecykler: Ja
Turen afgår: Dagligt kl. 08:00
Mødested:  Du bliver hentet mellem 07:45 og 08:15 på dit hotel i Chiang Mai
Turens længde: Hel dag
Distance på cykel: 30 kilometer
Gruppestørelse: 2-16 personer
Sværhedsgrad: *****