Halv dag

På cykeltur i Chiang Mai’s historie. I løbet af en halv dag cykler du ca. 25 kilometer gennem byen på moderne bycykler. Undervejs passerer du hyggelige gader og stopper ved byens mest nævneværdige seværdigheder.

  • En gruppe unge orangeklædte munke samler almisser ind på gaden i Chiang Mai
Pris:

Voksen kr. 400,-
Barn kr. 400,-

Denne udflugt kan også laves privat.
Kontakt os for pris.

Udflugtsbeskrivelse
Rundturen i Chiang Mai er en halvdagstur, der tager dig ud på en oplevelsesrig og informativ tur til Chiang Mais mest interessante seværdigheder og du kommer også ud af byen og ser templer, markeder og endda en gammel antik by. Turen er tilpasset så også børnefamilier kan deltage.

Turen begynder ved Ping floden, der løber gennem byen. Langs floden vil guiden give dig en introduktion til den lokale kultur samt til de seværdigheder, du skal se på vejen. Du får indblik i den nordthailandske kultur ved at se de templer og markeder, hvor de lokale kommer.

Du cykler langs floden forbi traditionelle huse i teak træ og her har du også mulighed for at få en snak med et par lokale fiskere, der fisker i Ping floden. Du fortsætter cykelturen til den antikke by Wiang Khum Kham, der kan dateres helt tilbage til 13. århundrede. Byen blev udgravet så sent som i 1980’erne, efter byen i århundreder havde ligget hen i mudder fra den nærliggende flod. Ikke langt derfra kan du besøge et tempel, der har et tilhørende hus, hvor det siges at ånden fra en tidligere konge holder til.

Tilbage i Chiang Mai kører du ind i den gamle by gennem Tha Pae porten. Tæt på finder du Somphet markedet, hvor du kan se nogle af de friske krydderier, der gør maden i Nordthailand enestående. Markedet vil desuden være et ideelt sted at tage nogle billeder af det lokale liv.

På denne tur kører du på almindelige bycykler og distancen på cykel er ca. 25 kilometer og foregår på gode og flade asfalterede veje. For at alle kan følge med vil der være regelmæssige stop turen igennem, så du kan få noget vand, frugt og naturligvis en pause, hvor du kan nyde de smukke landskaber, som turen bringer dig igennem.

På turen besøger du flere templer og vi anbefaler derfor, at du som minimum bærer en T-shirt med ærmer samt shorts, der som minimum går til knæene. Dette viser at du respekterer kulturen og de lokale helligdomme.

Inkluderet: Vand, snacks, cykel, hjelm, og engelsktalende guide
Aldersgrænse: Ingen
Cykler: Almindelig cykel / citybike / MTB
Mulighed for børnecykler: Ja
Turen afgår: Dagligt kl. 07:30
Mødested:  Ved Spice Roads kontor No. 1 Moon Muang Road Lane 7, Chiang Mai
Turens længde: Halv dag
Distance på cykel: 25 kilometer
Gruppestørelse: 1-16 personer
Sværhedsgrad: *****