Elefanter er unikke og de skal have en ligeså god oplevelse med turisterne som vi skal med dem. Derfor er en af vores samarbejdspartnere i Thailand stoppet med at tilbyde ture der inkluderer elefantridning. I stedet vil der fremover være fokus på at fodre og bade elefanterne. Noget der er til glæde for både elefanterne og turisterne.

I Nordthailand kan du komme tæt på elefanter uden ridning og shows

Vores thailandske samarbejdspartner Royal Silk Holidays har stoppet alle aktiviteter, der har involveret ridning på elefanterne. Det sker efter øget fokus på dyrenes velfærd.
Hos LIVE travel har vi ikke benyttet os af ture, hvor elefanter har været på programmet, i lang tid, men efter denne udmelding vil vi igen gøre brug af turene hvor elefantridningen er skiftet ud med andre aktiviteter.

På flere ture blandt andet vandreture i Nordthailand er elefantridningen skiftet ud med badning og fodring af elefanterne. Det foregår som oftest ved en flod, og her kan du se elefanterne i omgivelser, hvor de føler sig meget bedre tilpas, og hvor både du og elefanterne får en god oplevelse. På ture, der inkluderer fodring og badning med elefanterne, varer aktiviteten som regel en times tid. Vi har nogle rejseforslag, hvor du kommer på vandretur i Nordthailand, og hvor du på 2. dagen er med til at bade elefanterne i floden. Disse rejser kan du læse mere om i menuen eller under rejseforslag.

Har du lyst til at bruge mere tid med elefanter, er der også mulighed for det. Det er især i Nordthailand hvor du har mulighed for at hjælpe til på centre hvor forladte, gamle eller syge elefanter får hjælp til at komme sig helt. Det er non profit organisationer der driver disse centre og de penge du betaler kommer elefanterne tilgode. Centrene er perfekte til dagsture fra Chiang Mai. Der er også centre hvor elefanter der er reddet fra fangenskab kommer hen og her er der fokus på kommunikation med elefanterne og selvfølgelig at interagere med dem på den bedst mulige måde. Og så er der selvfølgelig Elephant Hills i Khao Sok Nationalpark, hvor du også kan få fantastiske elephantoplevelser. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at komme tæt på elefanter i Thailand.