Hvis du kan bestemme dig for vinterrejsen til Thailand senest 31. maj, kan du bestille rejsen til meget lave priser. Det gælder på alle rejser med Qatar Airways og du kan rejse hele vinteren bortset fra 15. – 31. dec. Du kan altså også rejse i de meget populære uger omkring skolernes vinterferie (uge 6-7-8), men vær opmærksom på, at nogle dage allerede er udsolgte. Vi har dog sikret os pladser til både Phuket og Krabi, som er udgangspunkter for mange af vores rejser.
Priserne varierer fra afgang til afgang og afhænger af, hvor god plads, der er på flyene. Derfor kan vi ikke skrive de præcise priser på alle datoer, så du skal kontakte os med dine ønsker og så finder vi de billigste afgange, som passer til dine ønsker.

Her er et par eksempler på rejser for 2 voksne og 2 børn i 2 uger år med afrejse 02. feb. 20:
“Tag børnene med på badeferie”, Krabi og Koh Lanta, samlet pris kr. 32.400,-
“Strand og ø-ferie for hele familien, Khao Lak og Koh Yao Noi, samlet pris kr. 38.500,-

Qatar Airways flyver med kun 1 stop fra København til Bangkok, Chiang Mai, Phuket og Krabi. Nogle af vores rejser begynder andre steder i Thailand, så det er ikke alle rejserne, som passer til Qatar Airways.
Herunder finder du et lille udpluk af de vinterrejser, hvor tilbuddet kan bruges. Kontakt os og lad os sammen finde ud af, om tilbuddet passer til din vinterrejse til Thailand.