Velkommen til Vietnam, landet der er fyldt med historie, naturvidundere, skønne strande og livlige storbyer. Vietnam er et land som skal besøges mange gange for at få det hele med, men her kan du finde nogle rejseforslag hvor vi har fundet nogle af landets højdepunkter. I den sydlige del af landet finder du tropeøen Phu Quoc hvor lækre strande og palmetræer findes overalt. Mekong-deltaet er også beliggende i den sydligste del og her venter et sandt virvar af kanaler og floder i det område som vietnameserne, kalder “de 9 drager”. Indgangen til områderne i syd er gennem landets største by, Ho Chi Minh City, en ung, moderne og til tider kaotisk storby.
I den centrale del af landet finder du landets måske smukkeste by, Hoi An og den gamle kejserhovedstad Hué. Der venter nogle dage i fantastiske og historiske omgivelser hvis din rejse går via denne del af Vietnam.
I den nordligste del af Vietnam venter der foruden den berømte Ha Long bugt også landets hovedstad, Hanoi og de idylliske landområder Mai Chau og Ninh Binh hvor du kan spejde ud over de uendelige rismarker.