Velkommen til landet i Himalaya!
Efter vi selv havde været i Nepal på ferie og blevet grebet af det smukke og fascinerende land, begyndte vi at arrangere rejser hertil. Det er nemlig så dejligt et land med så mange fantastiske oplevelser, så vi gerne vil dele det med andre og få andre til at opleve det samme.
Dit besøg i Nepal vil næsten altid begynde og ende i Nepals hovedstad Kathmandu, som er en skøn og kaotisk storby med både kulturarv og rig mulighed for shopping. Inden en eventuel vandretur i bjergene kan du tage et par dage i landets næststørste by, Pokhara der ligger smukt for foden af Himalaya. Du kan også besøge Chitwan, hvor der, måske lidt overraskende for de fleste, er en tropisk jungle med næsehorn, tigre, elefanter, krokodiller og mange flere dyr. Er du til trekking er det dog højdepunktet på en rejse til Nepal. Du går gennem skove, op og ned ad nærmest uendelige trapper, gennem ris- og kornmarker og du får de flotteste udsigter, når du en tidlig morgen ser solens første stråler ramme Annapurma eller om aftenen, når Dhaulagiri får det sidste lys fra solen. Der er et utal af trekkingruter i forskellige sværhedsgrader, så der er noget for enhver. Alle steder bliver du kommer frem bliver du mødt af et ”Namaste” af både børn og voksne, når du går gennem deres landsby, eller når du skal forbi en hyrde med geder på vej hjem fra græsning.
Nepal er et fantastisk land og en rejse hertil bliver siddende i både krop og sjæl længe efter, du er kommet hjem fra rejsen.