Mange har et stort ønske om at opleve Grønland – bare én gang i livet. Flere kender også én, som arbejder eller har arbejdet i Grønland, enten et familiemedlem eller nær bekendt, hvorfra man har hørt om de mange store naturoplevelser og måske også om manglen på træer.
Du skal overveje, hvad du gerne vil opleve i Grønland. Er det den arktiske sommer med midnatssol, sejlads på fjordene og vandring i fjeldene? Eller er det vinterens mørke med det flotte nordlys, hundeslæde- og snescooterture? Du kan også med fordel rejse udenfor højsæsonen i både sommeren og vinteren. Efteråret byder også på flotte farver med smukke solopgange og solnedgange der bader de nøgne fjelde i orangerøde farver. I foråret kan du opleve hvordan de hvide farver afløses af de grønne og så rammer forårets spirende liv også Grønland.

Nedenfor har vi sammensat nogle rejseforslag med gode hoteller og udflugter inkluderet. Vi har simpelthen inkluderet alt, hvad vi synes, at du skal opleve, når du er i Grønland så du behøver faktisk ikke at tilkøbe noget, medmindre du vil noget helt unikt som fx helikopterture. Du skal blot finde ud af hvilken rejse, som tiltaler dig mest. Skulle du have andre ønsker og andet budget, kan vi også sagtens finde ud af det. Grønland har nogle udmærket vandrehjem, guesthouses m.m., som vi også samarbejder med. Er du pensionist eller over 65 år, er der også gode rabatter at få udenfor sommerhøjsæsonen. Vi laver gerne et tilbud, som passer lige til dine ønsker.