Mange har et stort ønske om at opleve Grønland – bare én gang i livet. Flere kender også én, som arbejder eller har arbejdet i Grønland, enten et familiemedlem eller nær bekendt, hvorfra man har hørt om store naturoplevelser mm.
Du skal overveje, hvad det er du gerne vil opleve i Grønland. Er det den arktiske sommer med midnatssol, sejlads og vandring? Eller er det vinterens mørke med det flotte nordlys, hundeslæde- og snescooterture? Du kan også med fordel rejse udenfor højsæson i sommer og vinter. Efterårets flotte farver med de flotteste solopgange og solnedgange eller forårets spirende liv.

Nedenfor har vi sammensat nogle rejseforslag med gode hoteller og udflugter. Vi har inkluderet alt, hvad vi synes, at du skal opleve, når du er i Grønland. Du skal blot finde ud af hvilken rejse, som tiltaler dig mest. Skulle du have andre ønsker og andet budget, kan vi også sagtens finde ud af det. Grønland har nogle udmærket vandrehjem, guesthouses m.m., som vi også samarbejder med. Er du pensionist eller over 65 år, er der også gode rabatter at få udenfor sommerhøjsæsonen. Vi laver gerne et tilbud, som passer lige efter dine ønsker.