Forslag til babyrejser i Thailand

Vi har udvalgt 3 rejser til Thailand, som vi synes perfekt til rejse med baby. Der er gode hoteller, korte transporter og en god flyvetur med Qatar Airways.

Læs mere »
 • Introduktion til babyrejser

  Der kan være mange bekymringer forbundet med at tage familiens nyeste medlem med på den lange rejse. Her i  introduktionen kommer vi ind på, hvordan vi kan hjælpe dig med planlægningen af rejsen.

  Læs mere »
 • Babyudstyr og pakkeliste

  Her finder du et forslag til en pakkeliste. Vi har taget udgangspunkt i vores egne erfaringer og oplevelser, når vi har rejst med vores børn i Thailand.

  Læs mere »
 • Transport i Thailand med bil, båd og fly

  Når du skal på eventyr i Thailand indebærer det ofte transport med både indenrigsfly, biler og både. Her kan du læse mere om hvordan transporterne foregår, når du har babyer med på rejsen.

  Læs mere »
 • På hotel i Thailand med en baby

  Når du tager til Thailand med de helt små kan du være sikker på at blive modtaget med et kæmpe smil. Hjælpsomheden på hotellerne er stor og din baby får næsten stjernestatus. Information om hotelophold med babyen kan læses her.

  Læs mere »
 • Flyrejse med Qatar Airways

  Lars fra LIVE Travel har haft sine tvillinger med på to flyveture til Thailand med Qatar Airways før de fyldte to år. Læs hans beskrivelse af flyrejsen med børn, hvad du skal være opmærksom på, og hvordan du kommer let og bekvemt gennem lufthavnene.

  Læs mere »
 • Hvad gør du hvis noget går galt på rejsen?

  Det er en stor oplevelse at rejse med de mindste for første gang, men det kan også være skræmmende hvis noget ukontrolleret skulle ske. Her har vi samlet en række brugbare informationer om, hvad du kan gøre, hvis noget går galt på rejsen.

  Læs mere »