Krabi, Railay og Koh Ngai
15 dage/12 nætter

På rejsen Tropiske Oplevelser skal du bo 6 nætter på to af Thailands bedste strande. Først Railay stranden, som for mange er den bedste i Krabi provinsen og derefter den lille ø Koh Ngai, hvor du får rigtig ø-stemning og koralrev. På begge steder skal du bo i en bungalow tæt på stranden.

Koh Ngai er turkisblåt vand og tropiske omgivelser næsten overalt du kommer
Restauranten på hotellet får ikke en bedre beliggenhed
Grand Deluxe bygningen er den nyeste på Sand Sea
Udsigt fra hotellet til Railay West stranden
Eventyr og oplevelser venter på Railay halvøen
Mange former for eventyr er mulige og det er både på land og i vandet
Poolen på Sand Sea Resort
Thanya Resort har den ene af kun to pools på hele Koh Ngai

På denne rejse får du 6 nætter på to af Thailands bedste strande.

Du skal til Railay stranden, som for mange er den bedste strand i Krabi provinsen. Halvøen, som Railay stranden er en del af, er afskåret fra resten af provinsen af dramatiske kalkstensklipper. Klippernes placering betyder, at du kun kan sejle til halvøen, og at der ikke er nogen motoriseret trafik, hvilket betyder, at du har fødderne i sand dagen lang. Ao Nang, der er den mest besøgte ferieby i provinsen, ligger dog ikke længere væk end 10 minutter med en lokal longtail-båd.

På rejsens anden halvdel skal du til øen Koh Ngai. Her skal du bo på det charmerende Thanya Resort, som ligger direkte på øens kridhvide strand, hvorfra du kan svømme til koralrevet, der omkranser den lille ø. Her er der ved lavvande ikke dybere end, at du kan tage børnene med, så de også kan følge med i, hvordan det er at være en farverig fisk og have et koralrev som sit hjem.