Chiang Mai, Nordthailand og Koh Samui
15 dage/12 nætter

Drømmer du om at kombinere din ø-ferie på Koh Samui med Nordthailands skove, bjerge, vandfald og elefanter, så har vi måske løsningen til dig her. Nordthailand byder på møder med bjergstammer, fantastisk natur og ikke mindst et væld af aktiviteter som “zipline”, hvor du, fastspændt til en line, svæver mellem træerne, eller du kan komme ud og se et rehabiliteringscenter for elefanter og være med til at bade og fodre disse imponerende dyr. I Nordthailand er det kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad du kan opleve.

 • Trappen til Doi Suithep templet i Chiang Mai
 • Fodring og badning af en elefant i Mae Taeng floden er en god oplevelse for både dig og elefanten
 • På Vandreturen i Nordthailand kan du sagtens støde på køer på din vej gennem rismarkerne
 • Der krydses flere vandløb på en vandretur i Nordthailand.
 • De grønne omgivelser gør Banthai Village i Chiang Mai til en lille oase midt I en ellers travl by
 • Buddhistiske statuer i alle udformninger findes overalt i Sydøstasien
 • Chiang Mai er blandt andet kendt for sine mere end 300 templer
 • Bophut stranden lige foran Bandara Resort på Koh Samui
 • Restauranten på Bandara Resort har både palme- og havudsigt
 • Deluxe værelse med 2 queensize senge på Bandara Resort, Koh Samui
 • Tropical Deluxe værelse på Bandara Resort på Koh Samui er helt perfekt til parferien

*Klik på fanen “priser og datoer” under kortet for at se rejsens fra-priser*

Vi har lavet et rejseforslag, der kombinerer Nordthailand med ø-ferie på Koh Samui, men rejsen kan sammensættes efter dine ønsker. Vi har valgt at lægge en vandretur ind i rejsen, som vi vil anbefale på det varmeste, da den giver en unik oplevelse af Nordthailands betagende natur og kultur. Chiang Mai er en by, der byder på aktiviteter for både børn og voksne, så har du andre ønsker til aktiviteter under ferien i Nordthailand, vil vi meget gerne hjælpe dig med dette.

På opdagelse i Nordthailand
Rundt om Chiang Mai ligger der oplevelser nok til mange dage. På denne rejse har du 6 nætter i Nordthailand, hvor du kan vælge at tage på spændende dagsudflugter, kaste dig ud i halv- eller heldags kokkekurser i Thailands kulinariske centrum eller måske vil du, som vi har taget udgangspunkt i i dette rejseforslag, helt tæt på den imponerende natur og det simple liv i bjerglandsbyerne på en uforglemmelig trekkingtur i Mae Taeng Nationalpark nord for byen. Du kan også holde dig inden for byens grænser og se nogle af Chiang Mai’s mange imponerende templer og ikke mindst markeder, der tilbyder alt hvad hjertet begærer.

Bandara Resort på Koh Samui

Ø-ferie på Koh Samui
Sidste del af rejsen består af ø-ferie på Koh Samui, som er den største af øerne i Siam bugten. Øen er også den travleste af øerne, men kombinerer strandferie med byliv på en god tilbagelænet måde. Der er både shoppingcentre og rolige fiskerlandsbyer, så der er god mulighed for at finde det, som passer til dig. Hotellet du skal bo på, hedder Bandara og er et 4-stjernet resort på den nordligt beliggende Bophut strand, der er blandt de mere familievenlige strande på øen.

Kort
Se rejsens destinationer på kortet og få overblik.