Chiang Mai, Nordthailand og badeferie i Krabi
15 dage/12 nætter

Drømmer du om at kombinere din strandferie i betagende Krabi med trekking i Nordthailand, der trækker mange til med sine imponerende skove, bjerge og vandfald, så er denne rejse noget for dig. Nordthailand byder på møder med bjergstammer, fantastisk natur og ikke mindst et væld af valgfrie aktiviteter som eks. kokkeskole, guidede cykelture til små landsbyer, og rehabiliteringscenter for elefanter, hvor du er med til at bade og fodre disse kæmpe, men meget venlige og godmodige, dyr. I Nordthailand er det kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad du kan opleve.

  • Fodring og badning af en elefant i Mae Taeng floden er en god oplevelse for både dig og elefanten
  • Floden Mae Taeng krydses i en lille landsby på vandreturen i Nordthailand
  • Den gyldne pagode på toppen af Doi Suthep
  • Wat Phra Singh, Chiang Mai
  • Natmarked, Chiang Mai
  • Krabi og longtailbåde hører sammen
  • Krabi og Phang Nga-bugten er kendt for sine mange kalkstensøer og klipper
  • Transport til Railay stranden med Longtail båd

*Klik på fanen “priser og datoer” under kortet for at se rejsens fra-priser*

I dette rejseforslag er Nordthailands smukke natur og kultur kombineret med badeferie i eksotiske Krabi, men husk at rejsen kan sammensættes efter dine ønsker. På rejsen er der 3 dages trekking i Nordthailand, hvor du kommer tæt på de thailandske bjergstammer, den betagende natur, sejler på bambus-tømmerflåde og er med til at fodre samt bade elefanter i floden i Mae Taeng Nationalpark. Alle de kunder vi har haft på denne tur, har været meget begejstret, og bl.a. sagt at det var den største oplevelse på hele rejsen. Vi har naturligvis også været på turen, og vi fortæller gerne om alle vores oplevelser, og giver dig gode råd med på vejen. Nordthailand er både noget for både voksne og børn. Børnene vil bl.a. se hvor simpelt børn på deres egen alder lever, når de er en del af en bjergstamme i Thailands natur.

På opdagelse i Nordthailand
Rundt om Chiang Mai ligger oplevelser nok til mange dage. På denne rejse har du 5 nætter i Nordthailand, hvor du kan vælge, at tage på spændende dagsudflugter, kaste dig ud i lærerige halv- eller heldags kokkekurser eller måske vil du, som vi har taget udgangspunkt i i dette rejseforslag, helt tæt på den imponerende natur og det simple liv i bjerglandsbyerne. I centrum af Chiang Mai kan du bl.a. se nogle af Chiang Mais mange imponerende templer og så kan vi varmt anbefale de 2 weekendmarkeder som er et tilløbsstykke for alle i hele Nordthailand. Her du kan smage på alverdens ting, få afslappende massage og købe souvenirs, som bliver lavet i de små landsbyer rundt om Chiang Mai.

Nysgerrige lokale børn holder øje i en lille nordthailandsk landsby

Badeferie i Krabi
Oplev den smukke natur med lodrette klipper, flotte sandstrande og turkisblåt vand. Krabi har noget for alle, uanset om du er til ren afslapning eller er eventyrlysten. Krabi byder blandt andet på klatring, havkajak og gode dykkermuligheder. Du bor på det børnevenlige Holiday Inn Resort, der blandt andet har en stor pool med aktiviteter for børnene. Rejser i som par byder hotellet også på en fløj for jer, så i kan nyde freden uden børn. Hotellet ligger 500 meter fra byen Ao Nang hvor der findes restauranter og gode shopping muligheder.

Klima
Der er regntid i Thailand fra april til oktober, så regn kan forekomme både i Nordthailand og ved stranden sydpå. Men lad dig ikke skræmme af regntiden. Temperaturene stadig ca. 30 grader og regntiden betyder også, at der er færre turister og at du kommer meget længere for dine penge. Det vil vi gerne fortælle dig meget mere om, hvis du kontakter os.
Du kan læse meget mere om klimaet ved at klikke på Thailand i “yderligere informationer om” i højre side.

Kort
Se rejsens destinationer på et kort og få overblik.