Chiang Mai, Nordthailand og badeferie i Hua Hin
15 dage/12 nætter

Oplev Thailands kontraster med en rejse til det grønne og kulturelle Nordthailand. Her kommer du på en uforglemmelig 3 dages vandretur. I løbet af de tre dage kommer du tæt på elefanter, overnatter i bjergstammelandsbyer, sejler på tømmerflåde og i Nordthailand har du også tid til kokkeskole, cykelture eller spabehandlinger. Herefter går turen til Hua Hin i Sydthailand, hvor ferien sluttes af med afslapning på et godt 4-stjernet hotel i byen. En alsidig ferie, hvor du er aktiv på en smuk vandretur, men også har god tid til forkælelse. En perfekt ferie for dig der gerne vil have natur og byliv på samme ferie!

En sejltur på tømmerflåde er en speciel og sommetider udfordrende oplevelse
Kom helt tæt på elefanten
Vandretur i Chiang Mais bjerge
Drenge fra bjergstamme, Chiang Mai
Den gamle bydel, Chiang Mai
Doi Suthep, Chiang Mai
Lobbyen på Loligo Resort i Hua Hin
Deluxe Balcony værelse på Loligo Resort – med king size seng
Poolområdet på Loligo Resort
En af de tre strande nær Sam Roi Yot nationalparken syd for Hua Hin
Kuha Karuhas pavillonen, en af seværdighederne tæt ved Hua Hin

*Klik på fanen “priser og datoer” under kortet for at se rejsens fra-priser*

Denne rejse begynder med ca. 1 uge i Nordthailand, hvor du får store naturoplevelser på en 3 dages vandretur. Du vil bade i et brusende vandfald, bade med elefanter og fodre dem i regnskoven samt sejle på tømmerflåde ned af en flod. Naturoplevelserne står i kø i Nordthailand. På den anden halvdel af rejsen venter strand og byliv lige omkring dig når du skal bo seks nætter på det moderne Loligo Resort i Hua Hin.

På opdagelse i Nordthailand
På vandreturen overnatter du hos bjergstammer, vandrer i fantastisk natur, bader i brusende vandfald, kommer helt tæt på godmodige elefanter og stager dig afsted på bambustømmerflåde. Men der er også tid til at tage på kokkeskole og lære nogle af hemmelighederne bag det thailandske køkken, lade dig forkæle med massage og andre spabehandlinger, eller måske vil du hellere på en guidet cykeltur til nogle af Chiang Mais 300 templer? I Nordthailand er der mange muligheder, og vi hjælper dig gerne med at vælge de rigtige.

Floden Mae Taeng krydses i en lille landsby på vandreturen i Nordthailand

En afslappende ferie i Hua Hin
Hua Hin er en af de mest kendte badesteder i Thailand. Hele vejen langs kysten findes der smukke badestrande. Hotellet som du skal bo på denne rejse er Loligo Resort. Det er et godt 4-stjernet hotel tæt på centrum i Hua Hin og kun 100 meter fra stranden. Det er den perfekte kombination af byliv, afslapning og lokalt liv. Området omkring Hua Hin byder på utallige muligheder som golf, cykelture til små fiskerbyer nede af kysten, eller trekking i den nærliggende Sam Roi Yot nationalpark.

Klima
Der er regntid i Thailand fra april til oktober, så regn kan forekomme både i Nordthailand og ved stranden sydpå. Men lad dig ikke skræmme af regntiden. Temperaturen er stadig ca. 30 grader og regntiden betyder også, at der er færre turister og at du kommer meget længere for dine penge. I perioden fra november til og med marts er det den tørre periode, og hvis du rejser efter sol, dejligt vejr og lave chancer for regn er det bestemt i denne periode at du skal rejse. Vi vil meget gerne fortælle dig meget mere om klimaet og de bedste rejsetidspunkter til Thailand. Ring til os og hør mere.
Du kan også læse mere om klimaet ved at klikke på Thailand i “yderligere informationer om” i højre side.

Kort
se rejsens destinationer på et kort og få overblik.