Krabi og Koh Lanta
15 dage/12 nætter

To førsteklasses hoteller i Sydthailand. Rejsen begynder i Krabi, hvor du bor på det 4 stjernede og nyligt renoverede Chada Thai Village Resort og ender på den hyggelige ø, Koh Lanta. Stranden ved hotellet på Koh Lanta er kendt for sit lave vand og er derfor ideelt til rejsen med mindre børn.

  • Chada Lanta Beach Resort på Koh Lanta er et rigtig godt familiehotel
  • Poolområdet på Chada Thai Village Resort med poolbaren til venstre
  • Grand Deluxe værelse på Chada Thai Village Resort i Ao Nang
  • Restauranten på Chada Thai Village Resort i Ao Nang
  • Poolen nærmest stranden på Chada Lanta Resort ligger kun et stenkast fra havets blide bølger
  • Der er ikke langt fra værelserne til en pool på Chada Lanta Beach Resort.
  • Silver Suite på Chada Lanta Beach Resort på Koh Lanta
  • Stueområdet i en Silver Suite på Chada Lanta Beach Resort

*Klik på fanen “priser og datoer” under kortet for at se rejsens fra-priser*

Du skal flyve med Qatar- eller Thai Airways til Krabi. Du lander i Krabi lufthavn om morgenen og her bliver du hentet af en chauffør, der kører dig til Chada Thai Village Resort ved Ao Nang. Køreturen fra lufthavnen tager ca 30-40 minutter alt afhængig af de trafikale forhold. Hotellet er et moderne 4-stjernet familieresort og tilbyder blandt andet 2 pools, hvor den ene er en voksenpool og den anden er specielt egnet til både små og større børn. Som en del af den nylige renovering er der blandt andet tilføjet en rutsjebane til de mindre børn. Du skal bo 6 nætter på hotellet, så du har god tid til at nyde områdets atmosfære.

Rejsen fortsætter til Koh Lanta, som er beliggende ca. 1½ times kørsel fra Ao Nang, hvor du skal bo 6 nætter på Chada Lanta Resort, der også er et moderne 4-stjernet familieresort og som blandt andet tilbyder 2 store pools der begge er populære hos både børn og voksne. Den ene pool ligger tilbagetrukket og her ligger silver suite-værelserne, som du skal bo i. Den anden ligger helt ned til stranden og her er der også en stor børnepool til de mindste. Du har rigtig god tid på Koh Lanta til at nyde øen og opleve nationalparken samt hovedbyen, Saladan.

Kort