Krabi og Koh Lanta
15 dage/12 nætter

To førsteklasses hoteller i Sydthailand. Rejsen begynder i Krabi, hvor du bor på det 4 stjernede Krabi Thai Village og ender på den hyggelige ø, Koh Lanta. Stranden ved hotellet på Koh Lanta er kendt for sit lave vand og er derfor ideelt til rejsen med mindre børn.

Poolområde på Cha.Da Lanta Resort
Poolområde
Executive værelse
Krabi Thai Village ligger i grønne omgivelser
Grand Suites
Gold Suite Pool Acces

Du skal flyve med Thai Airways til Krabi. Du lander i Krabi lufthavn om morgenen og her bliver du hentet af en chauffør, der kører dig til Krabi Thai Village ved Ao Nang. Køreturen fra lufthavnen tager ca 30-40 minutter alt afhængig af de trafikale forhold. Hotellet er et moderne 4-stjernet familieresort og tilbyder blandt andet 2 pools, hvor den ene er en voksenpool og den anden er specielt egnet til både små og større børn. Du skal bo 6 nætter på hotellet, så du har god tid til at nyde områdets atmosfære.

Rejsen fortsætter på Koh Lanta, som er ca. 1½ times kørsel fra Ao Nang, hvor du skal bo 6 nætter på Cha-Da Lanta Resort, der er et moderne 4-stjernet familieresort og som blandt andet tilbyder 2 store pools. Den ene pool ligger tilbagetrukket og her ligger silver suite-værelserne, som du skal bo i. Den anden ligger helt ned til stranden og her er der også en stor børnepool til de mindste. Du har rigtig god tid på Koh Lanta til at nyde øen og opleve nationalparken samt hovedbyen, Saladan.

Kort