Krabi og Koh Lanta
15 dage/12 nætter

To førsteklasses hoteller i Sydthailand. Rejsen begynder i Krabi, hvor du bor på det 4 stjernede Krabi Thai Village og ender på den hyggelige ø, Koh Lanta. Stranden ved hotellet på Koh Lanta er kendt for sit lave vand og er derfor ideelt til rejsen med mindre børn.

Poolområde på Cha.Da Lanta Resort
Poolområde
Executive værelse
Krabi Thai Village ligger i grønne omgivelser
Grand Suites
Gold Suite Pool Acces

Du skal flyve med Thai Airways til Krabi. Du lander i Krabi lufthavn om morgenen og her bliver du hentet af en chauffør, der kører dig til Krabi Thai Village ved Ao Nang. Køreturen fra lufthavnen tager ca 30-40 minutter alt afhængig af de trafikale forhold. Hotellet er et moderne 4-stjernet familieresort og tilbyder blandt andet 2 pools, hvor den ene er en voksenpool og den anden er specielt egnet til både små og større børn. Du skal bo 6 nætter på hotellet, så du har god tid til at nyde områdets atmosfære.

Rejsen fortsætter på Koh Lanta, som er ca. 1½ times kørsel fra Ao Nang, hvor du skal bo 6 nætter på Cha-Da Lanta Resort, der er et moderne 4-stjernet familieresort og som blandt andet tilbyder 2 store pools. Den ene pool ligger tilbagetrukket og her ligger silver suite-værelserne, som du skal bo i. Den anden ligger helt ned til stranden og her er der også en stor børnepool til de mindste. Du har rigtig god tid på Koh Lanta til at nyde øen og opleve nationalparken samt hovedbyen, Saladan.

Kort

 • Krabi

  6 nætter – Krabi Thai Village Resort

  Sejl på opdagelse i havkajak

  Sejl på opdagelse i havkajak

  Fra lufthavnen i Krabi tager det ca. 30 min. at køre til hotellet. Du ankommer til Krabi Thai Village i Ao Nang om formiddagen, så du har tid til at nyde eftermiddagen og slappe af efter den lange flyvetur. Hotellet ligger på en bakke lidt bag ved byen og der er ca. 10 minutters gang fra hotellet til byens hovedgade og strandpromenade. Du kan også vælge at tage en af de små røde tuk-tuks som holder parkeret lige foran hotellets indgang. Strandene i Ao Nang er ikke super fantastiske, men du kan nå nogle af Thailands bedste strande og snorkelsteder på en kort tur med longtailbåde fra byen.


   

  Pool område

  Pool område

  Hotellet
  Du skal bo på Krabi Thai Village som er et dejligt familiehotel med store værelser, 2 pools og kort afstand mellem værelser og pools. På hotellet skal du bo i et deluxeværelse hvor der en “King size” seng, mulighed for en ekstra seng, stor balkon samt badeværelse med alle nødvendigheder. Poolområdet består af en stor pool, hvor der er plads til sjov og ballade for alle. I forbindelse med denne pool er der også et lille område for de mindste børn. Få skridt fra den pool finder du voksenområdet, hvor der er liggestole, en stor pool til afslappende svømning og afkøling samt en generelt rolig stemning.


   

  Husk copyright TAT ved brug

  Gå på opdagelse i Thai køkkenet

  Mad og restauranter
  Når du bor på Krabi Thai Village er morgenmaden selvfølgelig inkluderet og buffeten er ganske overdådig med alt fra de typiske europæiske retter bestående af æg, bacon, brød, pålæg og frugt til asiatiske delikatesser som nudelsuppe, wok-retter etc. Her er du i hvert fald nærmest sikker på at finde noget, der passer til alle smagsløg.
  Frokost og aftensmaden kan selvfølgelig også indtages i hotellets restaurant, som dog er noget dyrere end mange rigtig gode restauranter i området. Langs strandpromenaden i Ao Nang og længere oppe i byen ligger et utal af restauranter, der tilbyder mad fra alverdens køkkener. Det er simpelthen et perfekt sted at være modig og kaste dig ud i et eventyr af smagsoplevelser, uanset om du er til en restaurant eller de små gadekøkkener. Grundreglen er at jo mere lokalt det ser ud, jo bedre er det ofte også.


   

  Smukke omgivelser og hvide strande kendetegner området

  Smukke omgivelser og hvide strande kendetegner området

  Strande og snorkling
  Selvom Ao Nang ikke kan bryste sig af de mest fantastiske strande, så finder du fantastisk natur og mageløse strande indenfor en halv time fra byen. På et kvarter kan du sejle til halvøen Railay, hvor du finder Pra Nang Beach, der flere gange er blevet kåret til Thailands smukkeste strand og sågar også er nævnt blandt verdens bedste. Sejler du længere ud i Phang Nga bugten kommer til nogle af landets allerbedste snorkelsteder. For eksempel Koh Hong, hvor du kan dykke blandt farverige og tropiske fisk i det klare turkise vand. Kun fantasien sætter grænser, når du besøger Krabi. Du kan læse mere om vores forslag til udflugter i Krabi lige her

  Koh Lanta

  6 nætter – Cha-Da Lanta Resort

  Cha-Da Lanta Resort

  Cha-Da Lanta Resort

  Du bliver hentet på Krabi Thai Village om formiddagen og kørt sydpå til den store, men knapt så kendte ø, Koh Lanta. Turen fra Krabi Thai Village til Cha-Da Lanta Resort tager ca. to timer under normale trafikale forhold. Koh Lanta er en af områdets største øer og er godt 25 kilometer lang, og du kommer dertil via en bro og en 10 minutters færgesejlads. På øens vestlige side finder du hovedvejen samt øens strande, der ligger som perler på en snor fra det nordligste punkt til det sydligste, mens den østlige primært er nationalpark og mangrove.


   

  Gold Suite Pool Acces på Cha.Da Lanta

  Gold Suite Pool Acces på Cha-Da Lanta

  Hotellet
  Du skal bo på det 4-stjernede Cha-Da Lanta Resort, som er beliggende på en af øens nordligste strande, Klong Dao. Hotellet har blandt andet 2 pools og børnepool, spa, fitnesscenter, internet lounge og meget mere. Det ligger 10 minutter fra Saladan, som er hovedbyen på Koh Lanta og der, hvor de fleste butikker ligger. Et perfekt familiehotel i god thai-stil med perfekt beliggenhed i den mere rolige del af Klong Dao, men stadig tæt på restauranter og småbutikker. Hvis I har ønske om at opgradere værelset til et med direkte adgang til poolen, kan dette lade sig gøre mod et tillæg. Kontakt os for priser på dette.

  Restaurant ved poolen

  Restaurant ved poolen

  Mad og restauranter
  Hotellet har 2 restauranter, hvor der som udgangspunkt bliver serveret morgenmad i dem begge. Den ene finder du oppe ved den store pool, og den er primært til børnefamilier, mens den anden ligger nede ved stranden og er forbeholdt par og andre voksne rejsende. Opdelingen gør at morgenmaden bliver en god oplevelser for både børnefamilier og par. Senere på dagen kan det anbefales at spise frokost på en af de mange lokale restauranter i Saladan, hvor priserne er nogle helt andre end omkring hotellet. Efter solnedgang liver Klong Dao stranden helt op med barer, restauranter og underholdning af forskellig art. Vil du indtage dagens sidste måltid med fødderne i sandet, så er det bestemt en oplevelse at spise på Klong Dao stranden.

  Velkommen til Koh Lanta!

  Velkommen til Koh Lanta!

  Strande og aktiviteter
  Klong Dao stranden er blandt områdets bredeste og absolut mest børnevenlige strande, vandstanden er nemlig utrolig lav et langt stykke ud og indbyder derfor til leg og afslapning. Om aftenen dør mange strande i Thailand, men netop på Koh Lanta findes restauranter og butikker helt nede på stranden, der giver liv omkring solnedgang og efter mørkets frembrud. Du skal heller langt fra hotellet, før du finder dig selv midt i hovedbyen Saladan. Byen er stort set centreret omkring en enkelt gade, hvor du kan købe alt, hvad du skulle have glemt hjemmefra. Desuden findes der et utal af fantastiske lokale restauranter på pæle ud til vandet. I byen finder du desuden både supermarked og banker. Sydpå fra Klong Dao stranden finder du Long Beach, der som navnet indikerer er en flot, lang og fuldstændig lige strand. Vandet bliver hurtigere dybt ved denne strand og den egner sig derfor bedre til dem, der gerne vil svømme eller snorkle.

  Hjem til Danmark eller et par dage i Bangkok

  Wat Phra Chetuphon i Bangkok

  Wat Phra Chetuphon i Bangkok

  Når du har været 7 dage (6 nætter) på Cha-Da Lanta Resort er det ved at være tid, at komme hjem til Danmark. Du bliver sejlet og kørt til Krabi lufthavn sidst på eftermiddagen og flyver med Thai Airways op til Bangkok. Her er nogle timers ventetid, inden du skal videre til København. Du kan selvfølgelig også vælge at tage et par dage i Bangkok inden hjemrejsen. Bangkok kan sagtens besøges med børn og med lidt planlægning og det rigtige hotel, kan hele familien få en god afslutning på ferien. Hvis du desuden har interesse i templer, shopping og mad er et besøg i Bangkok ikke til at komme udenom. Det vil vi gerne fortælle dig meget mere om.


  Afslappende sejltur på floden i Bangkok

  Afslappende sejltur på floden i Bangkok

  Du kan fx. forlænge ferien med 2 overnatninger i Bangkok inkl. transport fra og til lufthavnen.

  Bo på Maitria Sukhumvit
  Fra 1.100,- pr. person.

  Eller på Chatrium Riverside
  Fra 1.500,- pr. person

 • Dag til dag program

  Dag 1
  Afrejse København med Thai Airways* kl. 14.25 – 06.00

  Dag 2
  Ankomst Bangkok kl. 06.00. Bagagen er checket ind hele vejen til Krabi. Afgang fra Bangkok kl. 08.00 og ankomst Krabi kl. 09.20. Modtagelse i lufthavnen og transport til hotellet i Ao Nang

  Dag 2-8
  6 nætter på Krabi Thai Village i Superior værelse

  Dag 8
  Transport fra Krabi Thai Village til Cha-Da Lanta på Koh Lanta

  Dag 8-14
  6 nætter på Cha-Da Lanta Resort i Silver Suite

  Dag 14
  Transport fra Cha-Da Lanta til Krabi lufthavn om eftermiddagen. Herfra flyver du op til Bangkok

  Dag 15
  Afgang Bangkok kl. 01.20 med ankomst København kl. 07.40

  *Dag til dag programmet er baseret på at flyrejserne er med Thai Airways.  Med andre selskaber vil tidspunkter variere.

 • Priseksempler på rejsen “Tag børnene med på badeferie”

  Pr. voksen Barn 2-11år Baby 0-2 år
  2018 i dobb.vær. i enkeltvær. i tresengsvær. i egen seng uden seng
  01okt-31okt 11.000 13.500 11.100 7.500 6.900 1.200
  01nov-13dec 14.400 18.500 14.000 9.000 8.200 1.600
  14dec-31dec 19.500 27.000 18.000 10.300 9.500 1.900
  2019
  01jan-28feb 15.700 20.200 15.100 9.600 9.200 1.800
  01mar-31mar 12.600 16.700 12.100 7.600 6.900 1.200
  01apr-30apr 11.000 13.500 11.100 7.600 6.900 1.200
  01maj-27jun 9.800 12.400 9.900 6.700 6.000 1.000
  28jun-28jul 12.200 14.700 12.300 8.500 7.800 1.500
  29jul-31aug 9.800 12.400 9.900 6.700 6.000 1.000
  01sep-30sep 9.800 12.400 9.900 6.700 6.000 1.000
  01okt-31okt 9.800 12.400 9.900 6.700 6.000 1.000

  *Mellem jul og nytår kan der forekomme tillæg for jule- samt nytårsmiddage på hotellerne. Disse tillæg er ikke inkluderet i priserne.

  Afrejse kan være alle dage. Der kan være dage eller perioder, hvor der er udsolgt, så priserne er fra-priser og er generelt afhængige af plads på fly og hotel på bestillingstidspunktet.

  Priserne inkluderer

  • Flyrejse på økonomiklasse med Thai Airways til Krabi og retur. Begge veje er via Bangkok
  • Alle flyskatter og afgifter
  • Mad og drikkevarer på flyrejserne
  • Bestilling af børne-/babymad på flyrejserne
  • Sædereservation
  • Transport fra Krabi lufthavn til Krabi Thai Village i Ao Nang
  • Transport fra Krabi Thai Village til Cha-Da Lanta Resort på Koh Lanta
  • Transport fra Cha-Da Lanta Resort til Krabi lufthavn
  • 6 nætter på Krabi Thai Village i deluxe værelse
  • 6 nætter på Cha-Da Lanta Resort i silver suite
  • Morgenmad på hotellerne

   

  Vil du rejse fra Billund, Ålborg eller Århus?

  Thai Airways samarbejder med SAS og derfor kan du flyve med SAS fra Billund, Aarhus og Aalborg til København, hvorfra du flyver videre med Thai Airways til Thailand.

  Priserne afhænger af destination og hvor god plads der er på flyene:

  Fra Tillæg Flyselskaber
  Billund, Aarhus, Aalborg t/r Kr. 1.180,- SAS, Thai Airways

  På nogle rejser kan du flyve fra Billund via f.eks. Frankfurt, Amsterdam eller Helsinki med kun et skift til Thailand. Kontakt os for at høre mere om disse muligheder.

  Du kan også flyve med Qatar Airways til Thailand

  Qatar Airways er et rigtig godt alternativ til Thai Airways. Her flyver du fra København til Doha hvorfra du kan flyve videre direkte til Bangkok, Phuket, Krabi og Chiang Mai. Priserne på Qatar Airways er generelt lavere i forhold til Thai Airways og du kan ofte spare mellem 1.000 og 3.000 kr. pr. person afhængig af kampagner, pladssituation og afrejsetidspunkt. Kontakt os for yderligere information om aktuelle Qatar Airways kampagner.

  Hvorfor skal du vælge Qatar Airways:
  Kåret til verdens bedste flyselskab af Skytrax i 2017
  Nye fly som Boeing 787-Dreamliner, Boeing 777-300 ER og Airbus A380
  Gode forbindelser fra København med hele 2 daglige afgange!
  Hele 4 destinationer i Thailand, fra nord til syd.

  Flyvetiden fra København til Doha er ca. 6 timer og fra Doha til Bangkok/Phuket er flyvetiden yderligere 6 timer. Flyskiftet foregår i en af verdens mest moderne lufthavne, og ventetiden er som regel kort.

  QR White on Burgundy