Kulturrigdommene er meget forskellige, når det kommer til de 3 nabolande Thailand, Laos og Cambodja. Fælles for dem alle er, at de har en enkelt by der byder på lidt mere end de andre. På rejsen “Sydøstasiens kulturelle højdepunkter” kommer du til dem alle. Fra Chiang Mais over 300 templer til Buddha-grotter i Luang Prabang og verdens “8. vidunder”, Angkor i Siem Reap

Marked i Luang Prabang med tempel som baggrund
Omkring Doi Inthanon i Chiang Mai
Unikke templer omkring Chiang Mai
Lokale på arbejde i Chiang Mai
Sølvkunst fra Nordthailand er meget berømt
Pak Ou cave udenfor Luang Prabang, er også kaldet de tusind Buddhaers grotte
Ved nytår, som fejres i april, afholdes cermonier i Buddha grotten
Kuang Si vandfaldet i Luang Prabang består af flere små turkise pools
Langs floden i Luang Prabang ser du alt fra munke til Petanque spillere
Ta Prohm templet i Angkor er især kendt for sin rolle i den første Tomb Raider film fra 2001
Munk i Ta Prohm templet i Angkor
Hvor skal du stå for at tage det ikoniske billede af Angkor Wat? Det ved vi!
Tetrameles træer har overtaget ruinerne i Angkor i Cambodja

“Sydøstasiens kulturelle højdepunkter” giver dig noget af det bedste kulturhistorie, Thailand, Laos og Cambodja har at byde på. Med 4 nætter i hver by har du masser af tid til at få de største oplevelser med uden stress og uden jag. Opdag disse perler i dit eget tempo. I Laos vil du sandsynligvis høre en lokal prøve at sige “please don’t rush” på gebrokkent engelsk, hvis du løber lidt for hurtigt. Asien handler nemlig om at tage det roligt, nyde tiden og sætte tempoet ned. Tag en dyb indånding og Sydøstasiens magi vil forføre dig.

Når du har været hele vejen rundt om de 3 lande, kan rejsen sagtens fortsætte, hvis du ønsker dette. Fra Siem Reap flyver du nemlig til Bangkok, hvor du let kan forlænge med et par dage eller måske flyve ned til nogle af Sydthailands mange smukke stranddestinationer. Vi vil meget gerne fortælle dig meget mere om forlængelse af rejsen, men begynd med at læse videre omkring denne rejse ved at klikke på “beskrivelse af rejsen” under kortet.

Kort
Få overblik over rejsens destinationer her