Koh Yao Noi og Khao Lak
15 dage/12 nætter

Strand og ø-ferie for hele familien er til dig, der rejser med din familie og gerne vil have både afslapning til de voksne og aktiviteter til børnene. Rejsen er selvfølgelig også perfekt, hvis du rejser med din bedre halvdel.  Du begynder ferien på paradisøen Koh Yao Noi, hvor du bor på det smukt beliggende resort, Paradise Koh Yao. Her kan du nyde godt af hotellets mange aktiviteter, som ATV kørsel gennem øens regnskov, møde de lokale på en cykeltur rundt på øen eller nyde hotellets pool, mens du kigger ud på den fine strand og bugten lige udenfor hotellet. Anden halvdel af ferien foregår i Khao Lak, der er kendt for sin afslappede stemning og børnevenlige strande. Hotellet ligger både ned til stranden og tæt på Khao Lak by med restauranter, cafeer og byliv.

Lej en kajak og sejl på opdagelse
Båden til Paradise Koh Yao
Koh Yao
Strand ved paradise på Koh Yao Noi
Dykning ved Koh Yao
Oplev Koh Yao’s natur fra cykelsadlen
Poolen på Paradise Koh Yao
Superior Studio værelse på Paradise Koh Yao
Alle værelserne har en terrasse eller altan. Her er det altanen på et Superior Studio værelse
Paradise Koh Yao
Vandrutsjebane på Centara Seaview i Khao Lak
Poolbaren på hotellet er stedet at mødes over en eksotisk drink
Centara Seaview Resort i Khao Lak har flere pools til glæde for især børnene
Pool på Centara Seaview

Klima
Der er regntid i Thailand fra april til oktober, så regn kan forekomme både i Nordthailand og ved stranden sydpå. Men lad dig ikke skræmme af regntiden. Temperaturen er stadig ca. 30 grader og regntiden betyder også, at der er færre turister og at du kommer meget længere for dine penge. I perioden fra november til og med marts er det den tørre periode og hvis du rejser efter sol, dejligt vejr og lave chancer for regn er det bestemt i denne periode at du skal rejse. Vi vil meget gerne fortælle dig meget mere om klimaet og de bedste rejsetidspunkter til Thailand. Ring til os og hør mere. Du kan også læse mere om klimaet ved at klikke på Thailand i “yderligere informationer om” i højre side.

På ferie i paradis
På denne rejse udgør den ret ukendte ø Koh Yao Noi halvdelen af ferien. Øen ligger i Phang Nga bugten kun en kort, men dejlig, sejltur fra Phuket. Selv om afstanden fra Khao Lak og Phuket er kort føles Koh Yao utrolig fredelig og der er ikke masseturisme som på eksempelvis Phuket.

Koh Yao Noi har ikke mange beboere, og der er få veje, og det er derfor et dejligt sted at leje en cykel eller en scooter og tage ud på opdagelse. På din tur rundt på øen, vil du kunne opleve små uspolerede landsbyer med en rolig stemning og uden barer og natteliv. Når du kører langs østkysten af øen, har du udsigt til nogle af Phang Nga bugtens smukke og dramatiske kalkstensøer. På Koh Yao vil du opleve fred og ro men også høj standard på det smukt beliggende Paradise Koh Yao Resort.

Tæt på stranden, tæt på byen, men langt fra hverdagen
Fra Koh Yao går turen med bil og båd nordpå i nogle timer til Khao Lak. Området er en lang kystlinje med fantastiske strande og indbydende vand. Hotellet er et 4-stjernet og super børnevenligt hotel med store pools, vandrutsjebane og legerum. Der er selvfølgelig også en spa for de voksne og en pool ved stranden, der er forbeholdt voksne. Lige bagved hotellet ligger den lille by Khao Lak town hvor du finder et stort udvalg af restauranter, cafeer og en smule aftenliv. Læs meget mere om Koh Yao og Khao Lak i rejsebeskrivelsen af “strand og ø-ferie for hele familien” herunder.