Koh Yao Noi og Khao Lak
15 dage/12 nætter

Strand og ø-ferie for hele familien er til dig, der rejser med din familie og gerne vil have både afslapning til de voksne og aktiviteter til børnene. Rejsen er selvfølgelig også perfekt, hvis du rejser med din bedre halvdel.  Du begynder ferien på paradisøen Koh Yao Noi, hvor du bor på det smukt beliggende resort, Paradise Koh Yao. Her kan du nyde godt af hotellets mange aktiviteter, som ATV kørsel gennem øens regnskov, møde de lokale på en cykeltur rundt på øen eller nyde hotellets pool, mens du kigger ud på den fine strand og bugten lige udenfor hotellet. Anden halvdel af ferien foregår i Khao Lak, der er kendt for sin afslappede stemning og børnevenlige strande. Hotellet ligger både ned til stranden og tæt på Khao Lak by med restauranter, cafeer og byliv.

Lej en kajak og sejl på opdagelse
Båden til Paradise Koh Yao
Koh Yao
Strand ved paradise på Koh Yao Noi
Dykning ved Koh Yao
Oplev Koh Yao’s natur fra cykelsadlen
Poolen på Paradise Koh Yao
Superior Studio værelse på Paradise Koh Yao
Alle værelserne har en terrasse eller altan. Her er det altanen på et Superior Studio værelse
Paradise Koh Yao
Vandrutsjebane på Centara Seaview i Khao Lak
Poolbaren på hotellet er stedet at mødes over en eksotisk drink
Centara Seaview Resort i Khao Lak har flere pools til glæde for især børnene
Pool på Centara Seaview

Klima
Der er regntid i Thailand fra april til oktober, så regn kan forekomme både i Nordthailand og ved stranden sydpå. Men lad dig ikke skræmme af regntiden. Temperaturen er stadig ca. 30 grader og regntiden betyder også, at der er færre turister og at du kommer meget længere for dine penge. I perioden fra november til og med marts er det den tørre periode og hvis du rejser efter sol, dejligt vejr og lave chancer for regn er det bestemt i denne periode at du skal rejse. Vi vil meget gerne fortælle dig meget mere om klimaet og de bedste rejsetidspunkter til Thailand. Ring til os og hør mere. Du kan også læse mere om klimaet ved at klikke på Thailand i “yderligere informationer om” i højre side.

På ferie i paradis
På denne rejse udgør den ret ukendte ø Koh Yao Noi halvdelen af ferien. Øen ligger i Phang Nga bugten kun en kort, men dejlig, sejltur fra Phuket. Selv om afstanden fra Khao Lak og Phuket er kort føles Koh Yao utrolig fredelig og der er ikke masseturisme som på eksempelvis Phuket.

Koh Yao Noi har ikke mange beboere, og der er få veje, og det er derfor et dejligt sted at leje en cykel eller en scooter og tage ud på opdagelse. På din tur rundt på øen, vil du kunne opleve små uspolerede landsbyer med en rolig stemning og uden barer og natteliv. Når du kører langs østkysten af øen, har du udsigt til nogle af Phang Nga bugtens smukke og dramatiske kalkstensøer. På Koh Yao vil du opleve fred og ro men også høj standard på det smukt beliggende Paradise Koh Yao Resort.

Tæt på stranden, tæt på byen, men langt fra hverdagen
Fra Koh Yao går turen med bil og båd nordpå i nogle timer til Khao Lak. Området er en lang kystlinje med fantastiske strande og indbydende vand. Hotellet er et 4-stjernet og super børnevenligt hotel med store pools, vandrutsjebane og legerum. Der er selvfølgelig også en spa for de voksne og en pool ved stranden, der er forbeholdt voksne. Lige bagved hotellet ligger den lille by Khao Lak town hvor du finder et stort udvalg af restauranter, cafeer og en smule aftenliv. Læs meget mere om Koh Yao og Khao Lak i rejsebeskrivelsen af “strand og ø-ferie for hele familien” herunder.

 • Koh Yao Noi

  6 nætter – Paradise Koh Yao

  Bugten hvor Paradise Koh Yao ligger

  Du skal bo på Koh Yao Noi, som er en ø mellem Phuket og Krabi. Her ligger det meget hyggelige Paradise Koh Yao på den nordligste spids af øen ved en helt privat strand med klipper på begge sider. Op ad skråningen ligger værelserne, som er superior værelser, jacuzzi værelser (med jacuzzi udenfor) og pool villaer med privat pool. På toppen ligger Hill Top Villa, med 300 m2 luksus og plads til 8 personer.

  For at komme til Koh Yao skal du køre 10-15 minutter fra Phuket lufthavn til Yacht Haven Marina, hvorfra båden sejler. Det er Paradise’ egen speedbåd, som tager ca. 60 minutter og sejler direkte ind til resortet. Det er en fin sejltur gennem Phang Nga bugten, med de karakteristiske kalkstensklipper – og så er det skønt at komme ud på vandet efter flyveturen.


  Værelser

  Superior Studio værelse på Paradise Koh Yao

  Når du ankommer til Paradise bliver du mødt med en velkomstdrink og indcheck er hurtigt overstået, så du kan komme på værelset og få badebukserne på. I prisen er der inkluderet ophold i superior studio, som er et stort fint værelse, hvor der sagtens kan være 2 personer uden at du skal være bange for at i kommer til at bo klemt.  Superiorværelserne er nemlig på hele 54 m2 og er – som resten af resortet – helt nyindrettede og nyistandsatte. Har du brug for mere plads eller vil du have et værelse med privat pool, så er der flere andre værelsestyper at vælge i mellem. Stilen er den samme på alle værelser og er lyse farver og meget “strand-agtigt”.


  Aktiviteter

  Hverken veje eller byer er særligt store på Koh Yao. Det føles som en verden fra Phuket

  Du skal ikke være bange for at kede dig på Paradise, selv om der ikke er by eller andre hoteller lige i nærheden. Paradise er bl.a. kendt for deres yoga, hvor der undervises flere gange om dagen af dygtige instruktører i en “sala” som ligger helt ned til vandet – bedre omgivelser kan næsten ikke findes til yoga. Der er selvfølgelig også en spa, hvor du kan blive få massage og andre forkælelser.

  Hvis du vil noget mere aktivt er der følgende aktiviteter:
  Cykling, trekking i junglen, klatring i klipperne, snorkling, dykning, katamaransejlads, fisketure, kajakker, batik og beachvolley. Du kan også tage på udflugter til områdets små øer, på tur til landsbyerne på øen eller på elefanttur. Og ofte arrangerer Paradise opvisninger med traditionel Thai-dans, ild-dans og Thai boksning.


  Mad og restauranter

  Aftenstemning på Paradise Koh Yao

  Der er 2 restauranter på Paradise – El Fresco og Seafood Terrace – og så kan du få lette retter i The Beach Club. Priserne er ikke så lave som i de lokale restauranter på fastlandet, men stadig fornuftige og maden er god og der er retter nok at vælge imellem. Et par gange om ugen er der buffet med internationale og lokale retter. Morgenmaden er et kapitel for sig med æg, bacon, pølser, brød og kager, cornflakes og lign. og så selvfølgelig lokal frugt og juice. Hvilken frugt der er afhænger af årstiden, men den er altid helt frisk. Hvis du selv er interesseret i madlavning tilbyder Paradise Koh Yao en kokkeskole, hvor du lærer at lave thailandsk mad, og forstå vigtigheden af at få de mange krydderier til at passe rigtigt sammen.


  Khao Lak

  6 nætter –Centara Seaview Resort

  Centara Seaview i Khao Lak

  Fra Paradise Koh Yao sejler du med hotellets båd tilbage til Yacht Heaven Marina på Phuket. Her vil en bil holde klar til at køre dig godt 2 timer nordpå til Khao lak og Centara Seaview Resort hvor du skal bo på anden halvdel af rejsen. Hotellet ligger i en stor tropisk have med palmer, banantræer og farverige blomster og direkte ned til den fine sandstrand og Khao Lak by’s hovedgade er desuden kun et par minutters gang fra hotellet. Her kan du shoppe, få syet tøj hos en skrædder, spise på hyggelige restauranter eller få en eksotisk drink på en bar. Mange restauranter på hovedgaden er yderst rimelige i pris og maden er rigtig god.


  Centara Seaview Resort i Khao Lak har flere pools til glæde for især børnene

  Der findes 2 pools på hotellet, den ene er kæmpestor og er mest for børn, selv om unge og voksne selvfølgelig også er yderst velkomne. Poolen ligger mere tilbagetrukket nogle minutters gang fra stranden og har blandt andet en stor vandrutsjebane. Den anden pool er noget mindre og ligger nede ved stranden. Den indbyder meget mere til afslapning og derfor finder du også flest voksne ved denne pool. Poolen har desuden en poolbar, hvor du kan nyde stemningen ved stranden med en eksotisk drink i hånden. Hotellets morgenmads restaurant finder du desuden også beliggende ved vandet og nogle borde står endda så du kan spise morgenmaden med fødderne i det bløde sand.

  Området omkring Khao Lak har også meget at byde på. Du kan besøge Sairung vandfaldet, du kan sejle en tur i kajak langs med kysten, cykle til små landsbyer eller måske tage med speedbåd til marine nationalparken Similan Islands der er beliggende ca. 2 timers sejlads med speedbåd fra fastlandet. Similan Islands er kendt som Thailands bedste dykker sted, men du skal være opmærksom på at øerne er lukket for besøg i regntiden.


  Hjem til Danmark eller et par dage i Bangkok

  Wat Arun er et af Bangkoks mest kendte vartegn

  Efter 12 dejlige og oplevelsesrige dage ved vandet er det ved at være tid, at komme hjem til Danmark. Du bliver kørt til Phuket lufthavn og flyver med Thai Airways til Bangkok. Her er nogle timers ventetid, inden du skal videre til København kl. 01.20. Du kan også vælge at tage et par dage i Bangkok inden hjemrejsen. Det vil vi gerne fortælle dig meget mere om.

   

 • Dag til dag program

  Dag 1
  Afrejse København med Thai Airways kl. 14.25*

  Dag 2
  Ankomst Bangkok kl. 06.00. Bagagen er checket ind hele vejen til Phuket. Afgang fra Bangkok kl. 07.45 og ankomst Phuket kl. 09.10. Modtagelse i lufthavnen og transport til hotellet med bil og båd*

  Dag 2-8
  6 nætter på Paradise Koh Yao på Koh Yao Noi i Superior Studio værelse

  Dag 8
  Privat transport med båd og bil fra Paradise Koh Yao til Centara Seaview i Khao Lak.

  Dag 8-14
  6 nætter på Centara Seaview Resort i Khao Lak i Deluxe værelse.

  Dag 14
  Afhentning på hotellet i Khao Lak og transport til Phuket lufthavn hvorfra du flyver til Bangkok om eftermiddagen.

  Dag 15
  Afgang Bangkok kl. 01.20 med ankomst København 07.40

  *Fra 11. dec til 25. marts flyves der også direkte fra København til Phuket fredag og søndag.

  *Dag til dag programmet er baseret på at flyrejserne er med Thai Airways. Med andre selskaber eller direkte fly til Phuket med Thai Airways vil tidspunkter variere.

 • Priseksempler på “strand og ø-ferie for hele familien”

  Pr. voksen Barn 2-11år Baby 0-2 år
  2018 i dobb.vær. i enkeltvær. i tresengsvær. i egen seng uden seng
  01maj-21jun 12.500 16.000 12.300 7.200 6.400 1.200
  22jun-08jul 13.700 17.200 13.400 8.100 7.300 1.500
  09jul-31aug 12.900 16.400 12.600 7.400 6.600 1.300
  01sep-30sep 12.500 16.000 12.300 7.200 6.400 1.200
  01okt-31okt 12.500 16.000 12.300 7.200 6.400 1.200
  01nov-13dec 15.300 21.100 14.200 7.400 6.600 1.300
  14dec-31dec 22.500 32.400 20.300 9.800 9.000 1.900
  2019
  01jan-28feb 17.500 24.700 16.000 8.100 7.300 1.500
  01mar-31mar 14.900 20.800 13.900 7.200 6.400 1.200
  01apr-30apr 13.400 17.600 12.800 7.200 6.400 1.200

  *Mellem jul og nytår kan der forekomme tillæg for jule- samt nytårsmiddage på hotellerne. Disse tillæg er ikke inkluderet i priserne.

  Afrejse kan være alle dage. Der kan være dage eller perioder, hvor der er udsolgt, så priserne er fra-priser og er generelt afhængige af plads på fly og hotel på bestillingstidspunktet.

  Vinterferie 2019
  Få flere nætter til gode priser og med garanteret plads på fly. Tænker du at rejse i vinterferien, så tag et kig på mulighederne herunder, hvor du kan se de datoer hvor vi har garanterede pladser på fly. Den første rejse er 14 nætter i Thailand, mens de resterende er 13 nætter. Priserne i det store skema ovenfor er baseret på 12 nætter i Thailand. Vær opmærksom på at hoteller kan være udsolgt i perioderne, men at vi hjælper med alternativer hvis det skulle ske. Se flytiderne her

  Pr. voksen Barn 2-11år Baby 0-2 år
  i dobb.vær. i enkeltvær. i tresengsvær. i egen seng uden seng
  01feb-17feb* 17.900 26.300 16.200 7.500 6.600 1.400
  03feb-17feb* 17.300 25.000 15.700 7.500 6.600 1.400
  10feb-24feb* 17.300 25.000 15.700 7.500 6.600 1.400
  01feb-15feb** 16.200 23.900 14.700 6.500 5.500 1.400

  *Flyrejse med Thai Airways
  **Flyrejse med Qatar Airways

  Der kan være dage eller perioder, hvor der er udsolgt på hoteller, så priserne er fra-priser og er generelt afhængige af plads på hoteller på bestillingstidspunktet.

  Priserne inkluderer

  • Flyrejse på økonomiklasse med Thai Airways til Phuket via Bangkok t/r
  • I perioden 9. december til 24. marts kan du fredag og søndag flyve direkte fra København til Phuket. På hjemrejsen skiftes der fly i Bangkok.
  • Alle flyskatter og afgifter
  • Mad og drikkevarer på flyrejserne
  • Bestilling af børne-/babymad på flyrejserne
  • Sædereservation
  • Transport fra lufthavne til hoteller t/r samt fra Koh Yao Noi til Khao Lak
  • 6 nætter på Paradise Koh Yao i Superior Studio værelse
  • 6 nætter på Centara Seaview i Deluxe værelse
  • Morgenmad på hotellerne

   

  Vil du rejse fra Billund, Ålborg eller Århus?

  Thai Airways samarbejder med SAS og derfor kan du flyve med SAS fra Billund, Aarhus og Aalborg til København, hvorfra du flyver videre med Thai Airways til Thailand.

  Priserne afhænger af destination og hvor god plads der er på flyene:

  Fra Tillæg Flyselskaber
  Billund, Aarhus, Aalborg t/r Kr. 1.180,- SAS, Thai Airways

  På nogle rejser kan du flyve fra Billund via f.eks. Frankfurt, Amsterdam eller Helsinki med kun et skift til Thailand. Kontakt os for at høre mere om disse muligheder.

  Du kan også flyve med Qatar Airways til Thailand

  Qatar Airways er et rigtig godt alternativ til Thai Airways. Her flyver du fra København til Doha hvorfra du kan flyve videre direkte til Bangkok, Phuket, Krabi og Chiang Mai. Priserne på Qatar Airways er generelt lavere i forhold til Thai Airways og du kan ofte spare mellem 1.000 og 3.000 kr. pr. person afhængig af kampagner, pladssituation og afrejsetidspunkt. Kontakt os for yderligere information om aktuelle Qatar Airways kampagner.

  Hvorfor skal du vælge Qatar Airways:
  Kåret til verdens bedste flyselskab af Skytrax i 2017
  Nye fly som Boeing 787-Dreamliner, Boeing 777-300 ER og Airbus A380
  Gode forbindelser fra København med hele 2 daglige afgange!
  Hele 4 destinationer i Thailand, fra nord til syd.

  Flyvetiden fra København til Doha er ca. 6 timer og fra Doha til Bangkok/Phuket er flyvetiden yderligere 6 timer. Flyskiftet foregår i en af verdens mest moderne lufthavne, og ventetiden er som regel kort.

  Qatar Airways