Ø-hop i Thailand – Koh Chang, Koh Kood og Koh Mak
15 dage/12 nætter

Tag på et fjernt og afslappende Ø-hop i Thailand. Øerne er perfekte til dig, som vil have fred og ro og være steder uden alt for mange andre turister. På denne rejse skal du bo på 3 forskellige øer. Du begynder du på Koh Chang, som er den største og mest besøgte af øerne, mens Koh Mak og Koh Kood er kendt for den rolige atmosfære og lave tempo. Du bor 4 nætter hvert sted og alle transporter er bestilt, så du skal ikke gøre meget andet end at slappe af og nyde ferien.

Stranden på Hideaway Koh Chang
Stranden på Koh Kood
Stranden på Koh Mak
Poolområdet på Hideaway Koh Chang i solnedgangen
Slow Travel er afslapning så nyd en behandling i spa’en
Nyd de afslappede omgivelser på Koh Chang
Lazy Day Resort på Koh Mak
Stranden på Koh Mak indbyder til en rolig og afslappet ferie
Udsigt fra Bungalow på The Beach Natural Resort
Snorkeldyk i det turkisblå vand direkte fra stranden
Bungalow på The Beach Natural Resort

Klima
Der er regntid i Thailand fra april til slutningen af oktober, så voldsom regn kan forekomme på øerne i denne periode. Du kan godt rejse til Thailand i regntiden for temperaturen er stadig ca. 30 grader og regntiden betyder også, at der er færre turister og at du kommer meget længere for dine penge. Rejsen “Ø-hop i Thailand – 3 øer i øst” vil vi dog ikke anbefale i regntiden da de mindre øer i thailand lukker helt ned i regntiden, hvilket mange gange gør det meget svært at finde restauranter og hoteller der holder åbent. I perioden fra november til og med marts er det den tørre periode og hvis du rejser efter sol, dejligt vejr og lave chancer for regn er det bestemt i denne periode at du skal rejse. Vi vil meget gerne fortælle dig meget mere om klimaet og de bedste rejsetidspunkter til Thailand. Ring til os og hør mere. Du kan også læse mere om klimaet ved at klikke på Thailand i “yderligere informationer om” i højre side.

Slow Thailand – En rejse i nedsat tempo

Tid til fordybelse
På et Ø-hop i Thailand handler det om at holde ferie i nedsat tempo. At komme væk fra hverdagen, og til et sted hvor der er masser af tid og ingenting du skal nå. Byg et sandslot på den lille ret ukendte ø Koh Mak, få en oplevelse i spa’en på Mercure Koh Chang Hideaway og nyd det krystalklare vand der findes i bugten lige udenfor hotellet på Koh Kood. Du kan også bruge tiden i hængekøjen med den bog, du aldrig fik læst færdig derhjemme. På vores ø-hop har du altid god tid på øerne så du kan nå at falde til og få bundfældet oplevelserne og få suget alle indtrykkene ind. Et Ø-hop i Thailand er badeferie i nedsat tempo – både for par og familier.


 

Øerne
De 3 øer er de største i en lille øgruppe der ligger i det østligste thailand tæt på grænsen til Cambodja. Koh Chang er den største af dem og har en veludbygget turisme, mens Koh Kood og specielt Koh Mak er mindre og mere øde. kombinationen af de 3 øer er perfekt, da de er meget forskellige og så er der kun er ca. en times sejlads imellem dem. Det tager ca.1 time at flyve fra Bangkok til Trat hvorfra du sejler til Koh Chang. Du kan alternativt vælge at køre fra Bangkok til Trat – det tager ca 5 timer.

 • Koh Chang

  4 nætter – Mercure Koh Chang Hideaway

  Ferry to Koh Chang

  Den lille færge fra Trat til Koh Chang

  For at komme til Trat skal du skifte fky i Bangkok, hvor du også skal have bagagen og checke ind igen. Der er ingen toldbehandling i Trat, så det skal klares i Bangkok. Det tager ca. 1 time at flyve til Trat. Når du lander i den lille hyggelige lufthavn i Trat, bliver du modtaget og kørt ca. 15 minutter til havnen, hvorfra du sejler til Koh Chang. Bilen sejler med over på den lille færge, som er ca. 20 minutter om overfarten. Der kan være lidt ventetid i havnen afhængig af, hvor mange biler der skal med. Når du er på Koh Chang skal du køre ca. 30 minutter for at komme til Mercure Koh Chang Hideaway Resort, som ligger i Bai Lan Bay på den sydligste del af øen.

  Standard værelse

  Standard værelse på Mercure Koh Chang Hideaway

  Vi har valgt Mercure, fordi det ligger lidt fra de mest besøgte strande og fordi det er god standard. Det er ikke et lille hotel, men der er god plads ved den næsten private strand og der er mange forskellige værelsestyper at vælge i mellem. Der er par små restauranter udenfor hotellet og et par stykker på stranden også. Fiskerbyen Bang Bao er mindre end 10 minutter væk i bil og skal du til White Sand Beach nord på Koh Chang, skal du regne med ca. 20 minutter i bil. Mercure er godt til både par og familier og har en god pool og en udmærket strand.


  Koh Kood

  The Beach Natural Resort Koh Kood

  The Beach Natural Resort Koh Kood

  4 nætter – The Beach Natural Resort

  For at komme til Koh Kood skal du sejle fra Bang Bao med en stor speedbåd. Der kan være ca. 30-50 mennesker på båden, som sejler temmelig hurtigt. Du bliver hentet på hotellet og som regel bliver din bagage båret fra bilen gennem Bang Bao til båden, men det kan være du selv skal hjælpe til. Overvej at lade kufferten blive hjemme og brug rygsæk eller en stor skuldertaske. Sejlturen til Koh Kood tager knap 1 time. Når du ankommer til Koh Kood er der ca. 15 min. til The Beach Natural Resort.


   

  Bungalow

  Bungalow

  Allerede på køreturen fra båden kan du se, at der er mere fredeligt end på Koh Chang. Når du kommer frem til hotellet, som ligger i en bugt med få andre hoteller, fornemmer du med det samme at du er kommet ned i tempo. De næste 4 nætter skal du bo på dette dejlige hotel i en af de hyggelige bungalows, der ligger spredt rundt i området. Mod tillæg kan du vælge at bo forrest med udsigt over vandet, men også de bungalows, der ligger i haven er hyggelige. Der findes også et par stykker specielt til familier.


  Snorkeldyk i det turkisblå vand direkte fra stranden

  Snorkeldyk i det turkisblå vand direkte fra stranden

  Dagene på Koh Kood går med at slappe af på stranden og måske læse en god bog. Her er ikke pool, så rejser du med børn, skal du være opmærksom på dette. Koh Kood har ikke mange seværdigheder, men du kan sagtens leje en scooter og køre rundt og se øens vandfald eller finde en fredelig bugt, hvor du kan tage en dukkert. Og så kan du selvfølgelig tage på sejlture til småøer og rev i havet omkring Koh Kood. Der findes både private ture eller ture i store både med mange andre.

  Der er en udmærket restaurant på The Beach Natural, hvor du både kan spise thai-mad og nogle europæiske retter. På 4-5 dage er der rigeligt til at du kan prøve noget nyt hver aften og det er rimelige priser. Du kan også spise på hotellet ved siden af og i “byen” er der flere andre hoteller at vælge imellem. Der skal du bare køre en tur på ca. 10-15 minutter. Om morgenen byder hotellet på en god morgenmad hvor udvalget dog er lidt mindre end på det større Mercure hotel på Koh Chang.

  Koh Mak

  4 nætter – Lazy Day Resort

  Stranden på Koh Mak

  Stranden på Koh Mak

  Sidste stop på rejsen er Koh Mak, som ligger mellem Koh Kood og Koh Chang. Det er den mindste af øerne og den med færrest hoteller og færrest turister. Du bliver kørt til båden og når til Koh Mak på ca. 30 minutter. Her venter en bil fra Lazy Day Resort for at køre dig den korte vej til hotellet. Ofte kører ejeren selv og hans kone venter i receptionen, når du ankommer. Det er et helt specielt lille sted med kun 15 værelser, som alle er bungalows, som vender mod vandet. Her er simpelt og ingen pool men en helt privat lille strand. Til venstre for hotellet er et privat hus, så stranden stopper her – til højre et hotel og længere henne ad stranden et par andre hoteller.

  Lazy Day Resort på Koh Mak

  Lazy Day Resort på Koh Mak

  Ejerne er både receptionister, chauffører og nogle gange også i køkkenet. Maden på Lazy Day er virkelig god og noget af det bedste, vi har spist i Thailand. Morgenmad er ikke buffet, men du bestiller fra kortet og får det frisklavet. Enkelt og altid godt. Stemningen er meget afslappet, her er ikke fitnesscenter eller børneklub, men et par liggestole på stranden og et par sala’er, hvor du kan læse en bog eller tage en lur, når solen bliver for skarp.

  Koh Mak er ikke en ø med en masse oplevelser og ture du bare skal opleve. Det er gåture på stranden og afslapning og måske massage på en madras i haven. Der er også en lille købmand ca. 500 meter væk så du kan købe lidt ind.

  Hjem til Danmark eller et par dage i Bangkok

  Afslappende sejltur på floden i Bangkok

  Afslappende sejltur på floden i Bangkok

  Efter 12 dejlige og oplevelsesrige dage på øerne er det ved at være tid, at komme hjem til Danmark. Du bliver sejlet til fastlandet og bliver kørt det sidste stykke til lufthavnen i Trat i løbet af eftermiddagen og flyver med Bangkok Airways til Bangkok. Her er nogle timers ventetid, inden du skal videre til København kl. 01.20. Men du kan også vælge at tage et par dage i Bangkok inden hjemrejsen. Det vil vi gerne fortælle dig meget mere om.

   

 • Dag til dag program

  Dag 1
  Afrejse København med Thai Airways kl. 14.25

  Dag 2
  Ankomst Bangkok kl. 06.00. Afgang fra Bangkok kl. 08.20 og ankomst i Trat kl. 09.20. Modtagelse i lufthavnen og transport til hotellet.

  Dag 2-6
  4 nætter på Mercure Koh Chang Hideaway i standardværelse

  Dag 6
  Transport med bil og speedbåd fra Koh Chang til Koh Kood.

  Dag 6-10
  4 nætter på The Beach Natural Resort på Koh Kood i Garden View bungalow.

  Dag 10
  Privat transport med bil og speedbåd fra Koh Kood til Koh Mak.

  Dag 10-14
  4 nætter på Lazy Day Resort på Koh Mak i Sunset bungalow.

  Dag 14
  Transport fra Koh Mak til lufthavnen i Trat om eftermiddagen og fly til Bangkok kl. 18:30. Ankomst i Bangkok kl. 19:30

  Dag 15
  Afgang fra Bangkok kl. 01.20 med ankomst i København 07.40

  *Dag til dag programmet er baseret på at flyrejserne er med Thai Airways.  Med andre selskaber vil tidspunkter variere.

 • Priseksempler på “Ø-hop i Thailand – 3 øer i øst”

  Pr. voksen Barn 2-11år Baby 0-2 år
  2018 i dobb.vær. i enkeltvær. i tresengsvær. i egen seng uden seng
  01nov-13dec 14.800 19.200 14.400 10.900 9.000 1.300
  14dec-31dec 18.800 23.900 18.200 13.300 11.400 1.900
  2019
  01jan-28feb 16.800 22.300 16.100 11.700 9.700 1.400
  01mar-31mar 14.500 18.900 14.100 10.700 8.800 1.200
  01apr-30apr 14.500 18.900 14.100 10.700 8.800 1.200

  *Mellem jul og nytår kan der forekomme tillæg for jule- samt nytårsmiddage på hotellerne. Disse tillæg er ikke inkluderet i priserne.

  Afrejse kan være alle dage. Der kan være dage eller perioder, hvor der er udsolgt, så priserne er fra-priser og er generelt afhængige af plads på fly og hotel på bestillingstidspunktet.

  Priserne inkluderer

  • Flyrejse på økonomiklasse med Thai Airways og Bangkok Airways via Bangkok til Trat t/r
  • Alle flyskatter og afgifter
  • Mad og drikkevarer på flyrejserne
  • Bestilling af børne-/babymad på flyrejserne
  • Sædereservation
  • Alle transporter til og fra lufthavnen samt mellem hotellerne.
  • 4 nætter på Mercure Koh Chang Hideaway i standard værelse
  • 4 nætter på The Beach Natural Resort på Koh Kood i Garden View bungalow
  • 4 nætter på Lazy day Resort på Koh Mak i Sunset bungalow
  • Morgenmad på hotellerne

   

  Vil du rejse fra Billund, Ålborg eller Århus?

  Thai Airways samarbejder med SAS og derfor kan du flyve med SAS fra Billund, Aarhus og Aalborg til København, hvorfra du flyver videre med Thai Airways til Thailand.

  Priserne afhænger af destination og hvor god plads der er på flyene:

  Fra Tillæg Flyselskaber
  Billund, Aarhus, Aalborg t/r Kr. 1.180,- SAS, Thai Airways

  På nogle rejser kan du flyve fra Billund via f.eks. Frankfurt, Amsterdam eller Helsinki med kun et skift til Thailand. Kontakt os for at høre mere om disse muligheder.

  Du kan også flyve med Qatar Airways til Thailand

  Qatar Airways er et rigtig godt alternativ til Thai Airways. Her flyver du fra København til Doha hvorfra du kan flyve videre direkte til Bangkok, Phuket, Krabi (november ’16) og Chiang Mai (2017). Priserne på Qatar Airways er generelt lavere i forhold til Thai Airways og du kan ofte spare mellem 1.000 og 3.000 kr. pr. person afhængig af kampagner, pladssituation og afrejsetidspunkt. Kontakt os for yderligere information om aktuelle Qatar Airways kampagner.

  Hvorfor skal du vælge Qatar Airways:
  Kåret til verdens bedste flyselskab af Skytrax i 2017
  Nye fly som Boeing 787-Dreamliner, Boeing 777-300 ER og Airbus A380
  Gode forbindelser fra København med hele 2 daglige afgange!
  Fra 2017 tilbyder Qatar Airways hele 4 destinationer i Thailand, fra nord til syd.

  Flyvetiden fra København til Doha er ca. 6 timer og fra Doha til Bangkok/Phuket er flyvetiden yderligere 6 timer. Flyskiftet foregår i en af verdens mest moderne lufthavne, og ventetiden er som regel kort.

  Qatar Airways