Ø-hop i Thailand – Koh Chang, Koh Kood og Koh Mak
15 dage/12 nætter

Tag på et fjernt og afslappende Ø-hop i Thailand. Øerne er perfekte til dig, som vil have fred og ro og være steder uden alt for mange andre turister. På denne rejse skal du bo på 3 forskellige øer. Du begynder du på Koh Chang, som er den største og mest besøgte af øerne, mens Koh Mak og Koh Kood er kendt for den rolige atmosfære og lave tempo. Du bor 4 nætter hvert sted og alle transporter er bestilt, så du skal ikke gøre meget andet end at slappe af og nyde ferien.

Stranden på Hideaway Koh Chang
Stranden på Koh Kood
Stranden på Koh Mak
Poolområdet på Hideaway Koh Chang i solnedgangen
Slow Travel er afslapning så nyd en behandling i spa’en
Nyd de afslappede omgivelser på Koh Chang
Lazy Day Resort på Koh Mak
Der er meget roligt på stranden ved Lazy Day på Koh Mak

Tid til fordybelse
På et Ø-hop i Thailand handler det om at holde ferie i nedsat tempo. At komme væk fra hverdagen, og til et sted hvor der er masser af tid og ingenting du skal nå. Byg et sandslot på den lille ret ukendte ø Koh Mak, få en oplevelse i spa’en på Mercure Koh Chang Hideaway og nyd det krystalklare vand der findes i bugten lige udenfor hotellet på Koh Kood. Du kan også bruge tiden i hængekøjen med den bog, du aldrig fik læst færdig derhjemme. På vores ø-hop har du altid god tid på øerne så du kan nå at falde til og få bundfældet oplevelserne og få suget alle indtrykkene ind. Et Ø-hop i Thailand er badeferie i nedsat tempo – både for par og familier.

Klima
Der er regntid i Thailand fra april til slutningen af oktober, så voldsom regn kan forekomme på øerne i denne periode. Du kan godt rejse til Thailand i regntiden for temperaturen er stadig ca. 30 grader og regntiden betyder også, at der er færre turister og at du kommer meget længere for dine penge. Rejsen “Ø-hop i Thailand – 3 øer i øst” vil vi dog ikke anbefale i regntiden da de mindre øer i thailand lukker helt ned i regntiden, hvilket mange gange gør det meget svært at finde restauranter og hoteller der holder åbent. I perioden fra november til og med marts er det den tørre periode og hvis du rejser efter sol, dejligt vejr og lave chancer for regn er det bestemt i denne periode at du skal rejse. Vi vil meget gerne fortælle dig meget mere om klimaet og de bedste rejsetidspunkter til Thailand. Ring til os og hør mere. Du kan også læse mere om klimaet ved at klikke på Thailand i “yderligere informationer om” i højre side.

Øerne
De 3 øer er de største i en lille øgruppe der ligger i det østligste thailand tæt på grænsen til Cambodja. Koh Chang er den største af dem og har en veludbygget turisme, mens Koh Kood og specielt Koh Mak er mindre og mere øde. kombinationen af de 3 øer er perfekt, da de er meget forskellige og så er der kun er ca. en times sejlads imellem dem. Det tager ca.1 time at flyve fra Bangkok til Trat hvorfra du sejler til Koh Chang. Du kan alternativt vælge at køre fra Bangkok til Trat – det tager ca 5 timer.