Koh Samui & Koh Phangan.
15 dage/12 nætter

Ø-ferie med stilhed og liv foregår på 2 dejlige øer i Siambugten. Første stop er Koh Phangan, som ligger 20 minutters sejlads nord for Koh Samui – her er fred og ro, gode strande og masser af oplevelser. Andet stop er på Koh Samui med ophold på Bophut-stranden. Her er der flere mennesker og et større hotel, men også flere muligheder for aktiviteter, shopping og restauranter.

Der er ikke langt fra poolen til det indbydende turkise hav foran hotellet
Tropisk strandstemning ved Bandara Resort på Bophut stranden på Koh Samui
Bandara Resort – Tropical Deluxe værelserne er perfekt til parferien
Strandene på Ang Thong øerne er flere steder ideele til snorkeldykning
Lagune på en af Ang Thong øerne i Siambugten
Som alle andre steder i Thailand sætter longtailbådene på Koh Phangan også deres præg på landskabet
Paradisiske strande på Koh Phangan
Tempel i Koh Phangans jungle
Ved Haad Rin og Haad Yuan på Koh Phangan finder du en natursti der går langs vandet
Vejene på Koh Phangan svinger gennem landsbyer og forbi palmer der roligt svejer i den svage brise

Ferie med familien er nemt i Thailand. Børnene er altid velkomne og de vil blive mødt med smil og glæde alle vegne. Vi foreslår hoteller som er specielt velegnet til børn, så der er god plads til dem og måske andre børn, så de har nogle at lege med. Strandene er fredelige, så du kan få lavet sandslotte og bade fra de børnevenlige strande.

I Thailand er der regntid fra april til oktober, men i Siambugten hvor Koh Samui og Koh Phangan ligger, er klimaet anderledes. I disse måneder regner det mindre og der er flere solskinstimer – det er specielt gældende i juli og august.

Regntiden er et godt tidspunkt at rejse med børn. Her er balancen imellem solskinstimer og timer med skyer god. Der er stadig varmt, præcis som om vinteren, men der kommer en regnskylle ind i mellem. Solen er gemt bag skyerne, men du skal stadig passe på og sørge for solcremen.

Kort
se rejsens destinationer på et kort og få overblik.