Phuket, Khao Sok nationalpark og Koh Jum
15 dage/12 nætter

Naturoplevelser i Sydthailand er en grøn rejse i området omkring Phang Nga-bugten i den sydvestlige del af Thailand. Besøg en stille strand på Phuket og tag videre nordpå til exceptionelle oplevelser i regnskoven på Elephant Hills. Rejsen ender på den lille uberørte ø, Koh Jum, hvor du bor på det lille hyggelige Koh Jum Resort, der falder helt ind i den omkransende natur. Dette kunne være rejsekombinationen til dig, der leder efter store oplevelser og en ukendt side af Thailand.

 • Cheow Larn søen i Khao Sok bliver af nogle beskrevet som en mini version af Vietnams Ha Long Bay
 • Khao Sok har et imponerende dyreliv hvor blandt andet aber kan spottes i træerne
 • Der er et utroligt dyreliv i Khao Sok nationalpark
 • Elefanter i de smukke omgivelser i Khao Sok
 • På Elephant Hills møder du de glade elefanter i deres naturlige omgivelser
 • Når du bor på Elephant Hills foregår overnatningen i luksuriøse safaritelte
 • Cheow Larn søen er blevet kendt på grund af sine imponerende kalkstensformationer
 • Sok floden løber igennem nationalparken Khao Sok og den er rig på dyreliv
 • Nai Yang Resort på Phuket
 • Nai Yang Resort på Phuket
 • Strand med en longtailbåd på den vestlige side af Koh Jum
 • Udsigt fra Koh Pu Mountain på Koh Jum
 • Det hele går stille på Koh Jum. Selv aberne synes at nyde den tilbagelænede stemning i en øens små landsbyer
 • Restauranten på Koh Jum Resort er ganske simpel, men udsigten slår næsten alt andet

*Klik på fanen “priser og datoer” under kortet for at se rejsens fra-priser*

Du skal flyve med Qatar Airways til Phuket. Fra Phuket er der kun ca. 10 minutters kørsel til Nai Yang og her skal du bo på et helt almindeligt resort direkte ned til en af Phukets mere stille strande. Efter tre nætter på Phuket venter fire dage med store natur- og dyreoplevelser i nationalparken Khao Sok. Her skal du på eventyr i regnskoven og bo i luksustelte på Elephant Hills midt i nationalparken. På Elephant Hills får du mulighed for at blive bedste venner med de asiatiske elefanter. Først hilser du på elefanterne og ser dem tage mudderbad, hvorefter du skal lave deres frokost klar. Før du skal give din elefant mad, skal du dog vaske den med vandslange og give den en god skrubbetur med kokosbast. Du har i alt et par timer sammen med elefanterne den første dag, du ankommer til Elephant Hills.

I de følgende dage kommer du til opleve Cheow Lan søen, der er en af Thailands smukkeste søer, du kommer ind i hjertet af en mangrovesump og på opdagelse i junglen. Programmet er fyldt med oplevelser, du kan huske tilbage på i mange år fremover. Rejsen ender med 7 dage på den meget lokale og naturskønne ø, Koh Jum. Her er der plads til afslapning og fordybelse, mens du nyder den rolige stemning, de små søvnige landsbyer og ikke mindst øens fredelige strande.

Elefant Hills har scoret højest på dyrevelfærd i Thailand og elefanterne er glade

*Klik på fanen “priser og datoer” under kortet for at se rejsens fra-priser*

Flere muligheder med Elephant Hills og Rainforest Camp.
Denne rejse er baseret på “natursafari i regnskoven” turen i Khao Sok, men rejsen kan sagtens indeholde andre ture. Du kan læse om de forskellige muligheder ved at klikke på linket herunder. Priserne vil variere ved ændringer af ture i Khao Sok nationalpark. Kontakt os for at høre mere om mulighederne og for at få sammensat din rejse med Khao Sok som du ønsker den.

**Husk at børn, under 16 år på ankomsttidspunktet, er gratis på Elephant Hills og Rainforest Camp i maj, juni og september 2020**

Andre pakker på Elephant Hills og Rainforest Camp

Kort