Khao Lak, Khao Sok og Koh Yao
15 dage/12 nætter

Sydthailand er kendt for sine kystlinjer med fantastiske strande og de tropiske øer, der ligger spredt i øst og vest.  På rejsen “jungleoplevelser og hængekøje” har vi kombineret en af de smukke kyster med en tropisk ø og sågar et besøg i en af verdens ældste regnskove, hvor du kommer tæt på et unikt dyreliv og får oplevelser for livet. Det giver dig optimal mulighed for store oplevelser efterfulgt af et par dages afslapning i hængekøjen.

 • Glade elefanter på Elephant Hills i Khao Sok
 • På Elephant Hills møder du de glade elefanter i deres naturlige omgivelser
 • Du møder elefanterne i smukke omgivelser og det hele foregår på elefanternes præmisser
 • Dusky langur nærmer sig grænsen som værende truet, men den trives i Khao Sok
 • Der er et utroligt dyreliv i Khao Sok nationalpark
 • På Elefant Hills bor du i kanvas telte med alle moderne faciliteter. Der er også 2 hængekøjer foran teltet
 • Solnedgang over Rainforest Camp i Khao Sok
 • Både solnedgang og solopgang er ganske spektakulær med lysets skær mod regnskovens træer og kalkstensklipperne
 • Rainforest Camp set fra oven
 • Seaview Resort Khao Lak har flere pools til glæde for især børnene
 • Poolbaren på Seaview Resort er stedet at mødes over en eksotisk drink
 • Poolområdet på Paradise Koh Yao
 • Spaen på Paradise er en lille oase der føles helt naturlig og afslappet
 • Strand ved paradise på Koh Yao Noi
 • Bugten hvor Paradise Koh Yao ligger

*Klik på fanen “priser og datoer” under kortet for at se rejsens fra-priser*

Rejsen
Du skal flyve med Qatar Airways til Phuket. Fra Phuket er der kun ca. 1½ time til Khao Lak og her skal du bo på et fint resort direkte ned til en af områdets fredelige strande og samtidig lige i centrum af den lille by, Khao Lak town. Efter fem nætter i Khao Lak venter tre dage med store natur- og dyreoplevelser i nationalparken Khao Sok. Her skal du på opdagelse i regnskoven og bo i luksustelte på Elephant Hills midt i nationalparken. På Elephant Hills får du mulighed for at blive bedste venner med en asiatisk elefant. Først hilser du på elefanterne og ser dem tage mudderbad, herefter du skal lave deres frokost klar. Før du skal give din elefant mad, skal du dog vaske den med vandslange og give den en god skrubbetur med kokosbast. Du har i alt et par timer sammen med elefanterne.

Seaview Resort Khao Lak

Dagen efter skal du overnatte i en anden del af nationalparken. Her er et luksustelt placeret på en ponton direkte på Cheow Lan søens rolige vand. Om morgenen vil du vågne til gibbonabernes morgenkald og senere på dagen venter en guidet kajaktur i det smukke område. Rejsen slutter med 5 nætter på Koh Yao Noi. Øen ligger mellem Phuket og Krabi og er samtidig relativt hurtig at komme til, så du ikke spilder tiden på transport. Vel ankommet til øen vil du hurtigt forstå hvorfor hotellet bærer navnet “paradise”, det er nemlig et sted hvor afslapning og rolige aktiviteter er i centrum. Kort sagt er Koh Yao Noi og Paradise det perfekte sted at ende en oplevelsesrig rejse. Denne rejse passer især til familier, der ønsker  thailandsk eventyr og badeferie, men kan også sagtens være en uforglemmelig oplevelse for par.

Børn på 4 år og derover er meget velkomne på Elephant Hills. På Rainforest Camp skal børnene dog være minimum 7 år ved overnatninger. Dagsbesøg på Rainforest Camp er som på Elephant Hills tilladt fra 4 år og op. Kontakt os for mere information om mindre børn på Elephant Hills.

En Langur spottet på en vandretur i Khao Sok nationalparken

Flere muligheder med Elephant Hills og Rainforest Camp.
Denne rejse er baseret på “opdag regnskovens eventyrligheder” turen i Khao Sok, men rejsen kan sagtens indeholde andre ture. Du kan læse om de forskellige muligheder ved at klikke på linket herunder. Priserne vil variere ved ændringer af ture i Khao Sok nationalpark. Kontakt os for at høre mere om mulighederne og for at få sammensat din rejse med Khao Sok som du ønsker den.

**Husk at børn, under 16 år på ankomsttidspunktet, er gratis på Elephant Hills og Rainforest Camp i maj, juni og september 2020**

Andre ture til Elephant Hills og Rainforest Camp

Kort
Se rejsens destinationer her