Nogle gange kommer du til steder, hvor det ser ud til, at tiden har stået stille i årtier. Denne rejser tager sin begyndelse på præcis sådan et sted. Munke i gaderne, Mekongfloden der løber forbi byen, den franske kolonistil og de mange utrolige templer bidrager til den utrolige og fjernøstlige atmosfære. Rejseforslaget indeholder også Siem Reap med Angkor ruinerne samt badeferie i tropeparadiset på Koh Rong.

  • Buddhistiske statuer i alle udformninger findes overalt i Sydøstasien
  • Ved nytår, som fejres i april, afholdes cermonier i Buddha grotten
  • Bayon templet er blandt de mest velbevarede og smukke templer i Angkor Thom
  • Munk i Ta Prohm templet i Angkor
  • Tetrameles træer har overtaget ruinerne i Angkor i Cambodja
  • Tag det ikoniske billede af Angkor Wat fra søen foran templet
  • Stranden ved Sok San Beach Resort på Koh Rong i den sydvestlige del af Cambodja
  • De mindste tropeøer har mindre plads og du skal derfor bestille i god tid
  • "Killing fields" i Cambodjas hovedstad er en barsk og hjerteknusende oplevelse

*Klik på fanen “priser og datoer” under kortet for at se rejsens fra-priser*

“Historiske byer og stemningsfyldte tropeøer” er en rejse, der kombinerer noget af det bedste kultur og natur, Laos og Cambodja har at byde på med en traditionel og afslappende badeferie ved turkisblåt hav i det sydlige Cambodja. Oplev “Tak Bat”, hvor munkene går gennem Luang Prabangs gader tidligt om morgenen hver dag klokken lidt i 5for at samle almisser ind fra byens befolkning. Dette er en af byens mest autentiske traditioner, og den er stadig yderst hellig og betydningsfuld, for både munkene og den almene befolkning. Spis frokost på en af de mange caféer i byens hyggelige kerne, hvor den franske kolonistil er tydelig og maden er asiatisk med et fransk touch. Er du eventyrlysten og mener at du kan lide alt slags alkohol, så skal du prøve den laotiske whisky, hvor alene udseendet kan få selv den mest garvede whisky-drikker til at rykke et skridt tilbage. I flaskerne findes nemlig et udvalg af lokalt dyreliv. Både slanger, skorpioner – og det der er værre – svømmer rundt i flaskerne. OBS. Husk at disse flasker under ingen omstændigheder må medbringes på rejser ud af Laos.

Når du har haft nogle oplevelsesrige og anderledes dage i Laos, er det tid til at tage mod syd til Siem Reap i Cambodja. Siem Reap er kendt for sit imponerende tempelkompleks, hvor det mest kendte tempel bærer navnet Angkor Wat. Fra Siem Reap flyver du videre ned til Sihanoukville, der er landets største havneby, hvorfra du sejler ud til Koh Rong, der sammen med naboøen Koh Rong Samloem, udgør et lille og meget ukendt stykke af paradis. I løbet af det 3 nætter lange ophold på Koh Rong står den på afslapning, smukt turkisblåt vand og middage med fødderne i det hvide sand. Rejsen ender i Cambodjas farverige og til tider kaotiske hovedstad Phnom Penh. Her finder du bl.a. kongepaladset, imponerende templer, frygtelige eksempler på Khmer Rouge brutale styre i 1970’erne og kæmpe markeder.

Kort over rejsens destinationer