Hua Hin, Koh Talu og eventuelt Bangkok
15 dage/12 nætter

“Havskildpadder og luksus” er en rejse, som tager dig til Hua Hin og det 5-stjernede Hyatt Regency hotel og tropisk stemning på den lille ø Koh Talu.

Havskildpadder og vandrutsjebane
Stranden ved Hyatt Regency, Hua Hin
Havskildpadder og vandrutsjebane
En skildpadde børnehave på Koh Talu hvor man gør meget for at øge bestanden
Langs Koh Talu’s kyst finder du både klipper og gode sandstrande
Havskildpadder og vandrutsjebane
Strand og badning på Koh Talu
Vandet omkring Koh Talu er perfekt til snorkeldykning og vandaktiviteter
Deluxe værelse på Koh Talu Island Resort
Deluxe værelse på Koh Talu Island Resort
Solnedgangen kan nydes på Koh Talu’s vestlige side
Havskildpadder og vandrutsjebane
Udforsk Koh Talu fra vandet eller tag på opdagelse til fods
Hyatt Regency Hua Hin
Selv den laveste værelseskategori på Hyatt Regency er topklasse
Aftenstemning ved vandet på Hyatt Regency
Restauranten ved poolen på Hyatt Regency

Kun 2½-3 timer syd for Bangkok ligger Hua Hin, som er et af Thailands kendte badesteder. Selve byen er en større provinsby og hotellerne ligger både midt i byen eller nord og syd for. Her er store brede strande, som dog kan forsvinde helt, når højvandet kommer. Hua Hin er kendt for sine store, gode hoteller med store swimmingpools, hvor der er god plads både til familier eller dig, som rejser uden børn. Om aftenen er der masser af restauranter på eller omkring hotellerne, men der er også det berømte natmarked i Hua Hins centrum, hvor der både er mad og alverdens ting at købe. Alle hotellerne har faste transporter til og fra natmarkedet. Rund om Hua Hin ligger nationalparker med flot natur og gode oplevelser. Et besøg i Kui Buri nationalparken, med mere end 200 vilde elefanter kan anbefales. Denne rejse er med ophold på Hyatt Regency, som ligger lidt syd for centrum af Hua Hin. Et dejligt 5-stjernet hotel med fin beliggendhed, hvor du kan holde perfekt afslapningsferie

Og så indeholder rejsen også et ophold på den lille ø Koh Talu, som ligger ca. 3-4 timers transport syd for Hua Hin. Her er fred og ro, fin strand og en anden tropisk stemning end i Hua Hin. Koh Talu har forskellige naturprojekter, som du deltager i på opholdet, ikkke mindst med havskildpadderne, som lægger æg på øen. Du får ikke set, når de lægger æggene, men der er et lille “center”, hvor æggene udklækkes og hvor små skildpadder opholder sig, indtil de bliver sat fri på stranden.