Hua Hin, Koh Talu og eventuelt Bangkok
15 dage/12 nætter

“Havskildpadder og luksus” er en rejse, som tager dig til Hua Hin og det 5-stjernede Hyatt Regency hotel og tropisk stemning på den lille ø Koh Talu.

Strand på den lille ø, Koh Talu nær Hua Hin
Havskildpadder og vandrutsjebane
Stranden ved Hyatt Regency, Hua Hin
Poolområde med udsigt til stranden og havet
Hyatt Regency i Hua Hin om aftenen
Guestroom værelse med 2 enkeltsenge på Hyatt Regency Resort i Hua Hin
Havskildpadder og vandrutsjebane
Strand og badning på Koh Talu
Deluxe værelse på Koh Talu Island Resort
Deluxe værelse på Koh Talu Island Resort

*Klik på fanen “priser og datoer” under kortet for at se rejsens fra-priser*

Kun 2½-3 timer syd for Bangkok ligger Hua Hin, som er et af Thailands kendte badesteder. Selve byen er en større provinsby og hotellerne ligger både midt i byen eller nord og syd for. Her er store brede strande, som dog kan forsvinde helt, når højvandet kommer. Hua Hin er kendt for sine store, gode hoteller med store swimmingpools, hvor der er god plads både til familier eller dig, som rejser uden børn. Om aftenen er der masser af restauranter på eller omkring hotellerne, men der er også det berømte natmarked i Hua Hins centrum, hvor der både er mad og alverdens ting at købe. Alle hotellerne har faste transporter til og fra natmarkedet. Rund om Hua Hin ligger nationalparker med flot natur og gode oplevelser. Et besøg i Kui Buri nationalparken, med mere end 200 vilde elefanter kan anbefales. Denne rejse er med ophold på Hyatt Regency, som ligger lidt syd for centrum af Hua Hin. Et dejligt 5-stjernet hotel med fin beliggendhed, hvor du kan holde perfekt afslapningsferie

Og så indeholder rejsen også et ophold på den lille ø Koh Talu, som ligger ca. 3-4 timers transport syd for Hua Hin. Her er fred og ro, fin strand og en anden tropisk stemning end i Hua Hin. Koh Talu har forskellige naturprojekter, som du deltager i på opholdet, ikkke mindst med havskildpadderne, som lægger æg på øen. Du får ikke set, når de lægger æggene, men der er et lille “center”, hvor æggene udklækkes og hvor små skildpadder opholder sig, indtil de bliver sat fri på stranden.