Chiang Rai, Pakbeng, Luang Prabang, Siem Reap og Bangkok
15 dage/12 nætter

“Fra Siam til Angkor – En opdagelsesrejse” bringer dig rundt om store dele af Sydøstasien med besøg i både Thailand, Laos og Cambodja. Kom tæt på den gyldne trekant i Nordthailand, oplev en af verdens vilde floder på en 2 dages sejltur ned ad Mekongfloden i Laos. Sidst men bestemt ikke mindst står du både overfor Angkor, en af antikkens mest berømte byer og Bangkok der er et af Asiens største metropoler og porten til Sydøstasien.

  • Tag det ikoniske billede af Angkor Wat fra søen foran templet
  • Slowboat på Mekong-floden i Laos
  • Aftnerne i Luang Prabang i Laos er utroligt stremningsfyldte
  • Kuang Si Falls udenfor Luang Prabang i Laos er kendt for sine mange turkise pools
  • Haw Pha Bang er det royale tempel i Luang Prabang
  • Munke ved tempel i Angkor Thom ved Siem Reap
  • Wat Ratchanatdaram i Bangkok
  • Tuk Tuks i Bangkok

*Klik på fanen “priser og datoer” under kortet for at se rejsens fra-priser*

“Fra Siam til Angkor – En opdagelsesrejse” er en rejse, der giver dig mulighed for at komme helt tæt på den tidligere så berygtede “gyldne trekant”. Engang hjemsted for kriminelle og nu et uspoleret område med skov og små idylliske byer. Centrum for området er Chiang Rai hvor du begynder rejsen. Byen er ikke specielt stor og du mærker hurtigt at den føles meget lokal og anderledes. Et sted hvor du virkelig mærker dette er på byens natmarked hvor madboderne byder på meget andet end ris og nudler.. Fra Chiang Rai går rejsen videre til Huay Xai i Laos, en søvnig lille grænseby hvor der ikke sker meget. Herfra begynder et “flodkrydstogt” der over 2 dage bringer dig til en af de mest unikke og hyggelige byer sydøstasiatiske område, nemlig Luang Prabang.

Luang Prabang er en af Laos mest berømte byer, og samtidig er den placeret på UNESCO’s verdensarvsliste på grund af sin klassiske, franskinspirerede arkitektur, mange autentiske traditioner og utrolige beliggenhed. Er du eventyrlysten og mener at du både kan klare stærk mad alt slags alkohol, så skal du prøve en laotisk papaya salat (Meget stærk!!) hvor der bestemt ikke er sparet på de friske chilli frugter. Du vil sandsynligvis have brug for at skylle denne utroligt lækre, men stærke ret ned, og det kan passende gøres med et glas laotisk whisky. Dog er den lidt speciel og alene udseendet kan få selv den mest garvede whisky-drikker til at rykke et skridt tilbage. I flaskerne findes nemlig et udvalg af lokalt dyreliv. Både slanger, skorpioner og det der er værre svømmer rundt i flaskerne. Husk at disse flasker under ingen omstændigheder må medbringes på rejser ud af Laos.

Pak Ou Cave med udsigt over Mekong-floden i Laos

Når du har haft nogle oplevelsesrige og anderledes dage i Laos, er det tid til at tage mod syd til Siem Reap i Cambodja. Siem Reap er kendt for sit imponerende tempelkompleks, hvor det mest kendte tempel bærer navnet Angkor Wat. Templet er så berømt at det ofte refereres til som “som verdens 8. vidunder” og når du besøger stedet vil du hurtigt forstå hvorfor. Det er en ganske imponerende oplevelse at gå rundt blandt de enorme tempel ruiner og høre de mange historier der både er imponerende og vanvittige på en og samme tid. Rejsen ender med et ophold i Bangkok hvorfra det er muligt at forlænge med badeferie i Sydthailand og det vil vi meget gerne fortælle dig mere om.
Du kan også læse mere om denne utrolige rejse gennem 3 lande ved at klikke på “Beskrivelse af rejsen” herunder.

Kort
Få overblik over rejsen her