Hua Hin og Bangkok
15 dage/12 nætter

Hua Hin er en topdestination for dig, der ønsker strand tæt på Bangkok, naturoplevelser i de omkringliggende nationalparker eller for dig, der tiltrækkes af golf under palmernes skygge.  Rejsen ender med et par nætter i Bangkok, hvor der kan tankes op med lokal kultur og shopping i verdensklasse.

  • Strand i udkanten af Hua Hin
  • Fiskerlandsbyer er beliggende rundt om Hua Hin
  • Den hellige pavilion i nationalparken Sam Roi Yot
  • Sam Roi Yot nationalpark syd for Hua Hin
  • Togstationen i Hua Hin

*Klik på fanen “priser og datoer” under kortet for at se rejsens fra-priser*

Hua Hin ligger ca. 200 km syd for Bangkok, og du kommer hertil ved at køre ca. 2½ – 3 timer fra Suvarnabhumi lufthavn eller fra centrum af Bangkok. Her bor ca. 85.000 indbyggere, så det er en større thailandsk provinsby og derfor noget ganske andet end de små øer og strande længere sydpå i Thailand. Hua Hin er meget besøgt af folk fra Bangkok, som tager hertil i weekenden og på helligdage. I begyndelsen af 1920’erne byggede Kong Prajadhipok et sommerpalads lidt nord for byen, fordi han var så begejstret for de lange strande og den fine natur. Her findes alt fra store familieresorts til hyggelige hoteller, der primært henvender sig til par. Der er også byhoteller til dig, hvor stranden ikke er så vigtig, f.eks. hvis du besøger Hua Hin for at slå dig løs på en af områdets golfbaner.

Hua Hin er praktisk placeret, da det ikke er en nødvendighed at skulle flyve indenrigs for at nå din destination og derudover er byen en destination, som du kan rejse til gennem en stor del af året. Det meste regn i Hua Hin falder nemlig i perioden mellem september og november og derfor kan du både rejse til Hua Hin i den danske sommer og vinter. Den type destinationer er ellers normalt ganske svære at finde i Thailand. Kontakt os for at høre, hvordan din rejse til Hua Hin kan sammensættes.