Hua Hin og River Kwai
15 dage/12 nætter

Eventyr, regnskov, smukke floder, strande og et par overnatninger i luksussafari-telte med dobbeltseng og eget badeværelse. Lyder det som noget for dig, så kig nærmere på dette rejseforslag hvor du både får badeferie i Hua Hin og nogle helt anderledes oplevelser ved den historiske flod, River Kwai.

  • Tog på vej over den berømte viadukt på dødens jernbane på vejen mod Nam Tok
  • Familieeventyr i Thailand
    Teltene på Hintok River Camp ved Kwai floden
  • Et par meter skinner er det eneste der er tilbage af jernbanen gennem Hellfire Pass
  • Krigskirkegården i Kanchanaburi er en af 3 i området. 2 ligger i Thailand, mens den sidste findes i Myanmar
  • Tog på dødens jernbane før afgang fra Nam Tok
  • Laksasubha hotel i Hua Hin er beliggende lige ned til stranden og udsigten er ganske god
  • Værelserne på Laksasubha ligger spredt rundt i en grøn have

*Klik på fanen “priser og datoer” under kortet for at se rejsens fra-priser*

Hua Hin ligger ca. 200 km syd for Bangkok, og du kommer hertil ved at køre ca. 2½ – 3 timer fra Suvarnabhumi lufthavn eller fra centrum af Bangkok. Her bor ca. 85.000 indbyggere, så det er en større thailandsk provinsby og derfor noget ganske andet end de små øer og strande længere sydpå i Thailand. Hua Hin er meget besøgt af folk fra Bangkok, som tager hertil i weekenden og på helligdage. I begyndelsen af 1920’erne byggede Kong Prajadhipok et sommerpalads lidt nord for byen, fordi han var så begejstret for de lange strande og den fine natur. Her findes alt fra store familieresorts til hyggelige hoteller, der primært henvender sig til par. Der er også byhoteller til dig, hvor stranden ikke er så vigtig, f.eks. hvis du besøger Hua Hin for at slå dig løs på en af områdets golfbaner.

Hua Hin er praktisk placeret, da det ikke er en nødvendighed at skulle flyve indenrigs for at komme hertil, og derudover er byen en destination, som du kan rejse til gennem en stor del af året. Det meste regn i Hua Hin falder nemlig i perioden mellem september og november og derfor kan du både rejse til Hua Hin i den danske sommer og vinter.

På denne rejse er Hua Hin kombineret med 3 nætter ved Kwai-floden nordvest for Bangkok. Området er kendt for sin noget triste krigshistorie omkring byggeriet af dødens jernbane, som blev skildret i filmen “Broen over floden Kwai”. Ved River Kwai skal du, i løbet af det 3 nætter lange ophold, bo 2 forskellige steder, hvor det ene er mere unikt end det andet. Med andre ord får du en skøn blanding af natur, kultur, strand og afslapning på rejsen.