Krabi, Khao Sok nationalpark og Koh Yao
15 dage/12 nætter

Hovedingredienserne i eventyr og ø-ferie er naturoplevelser, strande og gode temperaturer. Om sommeren er priserne i Thailand utroligt lave og det giver mulighed for denne oplevelsesrige rejse til 3 eventyrlige steder i det sydlige Thailand. Du begynder på halvøen Railay udenfor Krabi. Du kan kun komme til Railay med longtailbåd, så der er færre turister og en helt anderledes stemning end ved områdets andre strande. Du har 5 nætter på Railay inden turen går nordpå til Khao Sok nationalpark, der er en af Sydthailands største naturoplevelser. Her bor du i luksustelte inde i regnskoven og endda på en sø midt i Junglen! Du kommer helt tæt på elefanter, som du hjælper til med at passe, fodre og bade, og så får du set Thailands svar på Vietnams berømte Halong bugt. I løbet af de 3 dage i nationalparken vil du få oplevelser, som kan huskes tilbage på i mange år fremover. Sidste stop på rejsen er paradisøen Koh Yao Noi, der ligger i bugten mellem Phuket og Krabi. Her er der tid til afslapning og oplevelser til lands og til vands i de dejlige omgivelser.

 • Rainforest Camp er en række flydende telte midt i junglen
 • Når du bor på Elephant Hills foregår overnatningen i luksuriøse safaritelte
 • På Elephant Hills møder du de glade elefanter i deres naturlige omgivelser
 • Glade elefanter på Elephant Hills i Khao Sok
 • Elefanter i de smukke omgivelser i Khao Sok
 • Næsehornsfuglene i Khao Sok er svære at spotte mellem træerne, men deres kald kan ofte høres
 • Khao Sok har et imponerende dyreliv hvor blandt andet aber kan spottes i træerne
 • Dusky langur nærmer sig grænsen som værende truet, men den trives i Khao Sok
 • Cheow Larn søen er blevet kendt på grund af sine imponerende kalkstensformationer
 • På Rainforest Camp har du din egen 2 personers kajak til rådighed
 • Phra Nang Beach på Railay
 • Pool område på Sand Sea Resort på Railay
 • Eventyr og oplevelser venter på Railay halvøen
 • Bugten hvor Paradise Koh Yao ligger
 • Pool på Paradise Koh Yao på den lille ø, Koh Yao Noi
 • Superior Studio værelse på Paradise Koh Yao

Solnedgang over Rainforest Camp i Khao Sok

Du skal flyve med Thai Airways til Krabi. Fra lufthavnen er der kun ca. 1 times transport til Railay Beach, der er dit første stop på rejsen. Du skal være 4 nætter på Railay halvøen, hvor al transport foregår med fødderne i det fine sand – her er strandene nemlig omkranset af smukke kalkstensklipper, som både på land og i det omkringliggende vand, kommer nærmest op at det rene ingenting. En af strandene er flere gange blevet udnævnt til at være en af verdens 10 smukkeste strande. Denne rejse er perfekt for både par og familier, der ønsker en thailandsk naturoplevelse ud over det sædvanlige.

Efter nogle dage på Railay venter dig nu tre dage med store natur- og dyreoplevelser i nationalparken Khao Sok. Her skal du på eventyr i junglen og bo i luksustelte på både Elephant Hills og Rainforest Camp midt i Khao Sok nationalpark. På Elephant Hills får du mulighed for at blive bedste venner med en asiatisk elefant. Du tilbereder dens mad og giver den en god skrubbetur med kokosbast og en vandslange, inden elefanterne står på rad og række og er klar til, med snablen at modtage de lækkerier du har klargjort til dem. På Rainforest Camp skal du prøve at bo i flydende telte på Cheow Larn søen midt i junglen.

Strand ved paradise på Koh Yao Noi

Du ender rejsen på den fantastiske ø, Koh Yao Noi der ligger i Phang Nga bugten mellem Phuket og Krabi. Hverken Koh Yao Noi eller den større nabo ø, Koh Yao Yai har ret mange indbyggere, derfor er der få veje og det er derfor et dejligt sted at leje en cykel eller en scooter og tage ud på opdagelse. På din tur rundt på øerne, vil du kunne opleve små uspolerede landsbyer med en rolig stemning og her findes der ingen barer og natteliv. Når du kører langs østkysten af Koh Yao Noi, har du udsigt til nogle af Phang Nga bugtens smukkeste og dramatiske kalkstensøer. På Koh Yao vil du opleve fred og ro men også høj standard på det smukt beliggende Paradise Koh Yao Resort.

Rejsetidspunkt
Eventyr og ø-ferie er udformet til at give dig den bedste ferie i vores sommer på trods af regntiden i Thailand. Du kan nemlig sagtens rejse til Thailand i denne periode, og priserne, ja de giver dig masser af luksus til meget budget venlige priser. Regn kan selvfølgelig forekomme i både højere og mindre grad, men det er svært at sige hvordan vejret præcist udarter sig. Generelt regner det et par timer om dagen og bygerne kan være kraftige, men forekommer hyppigst om natten eller tidligt om morgenen og generer derfor ikke. Kommer der en byge i løbet af dagen, kan du for det meste gå ind og spise en frokost og når du kommer ud igen er vejret fint. I gennemsnit er der i denne periode ca. 6 timers solskin hver dag og det er ikke givet at det regner dagligt. Temperaturen i regntiden er oftest mellem 30 og 34 grader. Er du i tvivl om du skal rejse i denne periode så kontakt os endelig til en snak om dine rejseplaner.

Flere muligheder med Elephant Hills og Rainforest Camp.
Denne rejse er baseret på “opdag regnskovens eventyrligheder” turen i Khao Sok, men rejsen kan sagtens indeholde andre ture. Du kan læse om de forskellige muligheder ved at klikke på linket herunder. Priserne vil variere ved ændringer af ture i Khao Sok nationalpark. Kontakt os for at høre mere om mulighederne og for at få sammensat din rejse med Khao Sok som du ønsker den.

**Husk at børn, under 16 år på ankomsttidspunktet, er gratis på Elephant Hills og Rainforest Camp i maj, juni og september 2019**

Andre pakker på Elephant Hills og Rainforest Camp

Kort
Se rejsens destinationer her

 • Railay Beach, Krabi

  6 dage/5 nætter Railay Princess

  Transport til Railay stranden med Longtail båd

  Transport til Railay stranden med Longtail båd

  Du begynder rejsen på halvøen Railay. Her foregår al transport med fødderne i sand, da du kun kan komme til halvøen med båd. Railay er adskilt fra Krabi og resten af fastlandet med høje kalkstensklipper, som for mange tusinde år siden var en del af et kæmpemæssigt koralrev, der strakte sig hele vejen fra Kinas kyst ned igennem Vietnam og Thailand og hele vejen til Borneo. Revet var 5 gange større end det største vi har i verden nu – Great Barrier Reef.
  Kalkstensklipperne findes både på land og i vandet, hvor de stikker op som nærmest lodretstående øer. Hele bugten omkring Railay er fantastisk smuk og hvis du holder af smuk natur, hvide strande og eventuelt en kajaktur, så vil du elske at Railay er en del af din rejse.

  Railay Princess swimmingpool

  Railay Princess swimmingpool

  På Railay skal du bo på Railay Princess Resort, som er et dejligt hotel på den fredelige østlige del af Railay Beach. Området er delt op i to, hvor det ene hedder Railay West, Her finder du en stor sandstrand i imponerende omgivelser, restauranter og nogle få butikker hvor du kan købe det mest nødvendige til opholdet. det er også her du kommer ind med longtailbådene fra Ao Nang. 10 minutters gang fra stranden finder du Railay East, denne side er kendetegnet ved en lang mangrovestrand og et tidevand der skifter voldsomt i løbet af dagen, nogle gange er vandet 200 meter fra stranden. Da det er mangrove er det ikke muligt at bade fra Railay East.

  Superior twin værelse

  Superior twin værelse

  Railay Princess er et af de bedre hoteller på Railay og tilbyder blandt andet 2 swimmingpools, en på taget over receptionen og en der ligger lidt mere tilbagetrukket. Hotellet har også en lille spa samt en restaurant der tilbyder en ganske varierende morgenmadsbuffet og om aftenen et stort udvalg af både asiatiske og europæiske retter. Værelserne på hotellet er generelt store og alle har aircondition, TV, minibar og mulighed for at lave kaffe og te. Gratis trådløst internet findes i Deluxe værelserne samt de dyrere værelses kategorier. Superior værelserne har ikke noget internet men du kan frit bruge wifi i hotellets lobby og det er selvfølgelig uden beregning.

  Udsigt over Railay og Bugten

  Udsigt over Railay halvøen

  Tæt på hotellet finder du et udsigtspunkt hvorfra du kan se ud over hele Railay Beach, turen derop er forholdsvis udfordrende og vi anbefaler derfor at du ikke tager turen i badebukser og tøfler, noget som mange utroligt nok forsøger. Har du mod på en endnu større oplevelse kan du fra udsigtspunktet gå ned til den skjulte lagune, der med klart vand og klipper på alle sider er en stor oplevelse at se. Vær dog opmærksom på at denne tur er mere krævende end som så, og også kræver en smule klatring, der er dog reb at holde i på vejen. Husk altid at tage rigeligt med vand med når du vandrer og klatrer i området.

  Khao Sok Nationalpark

  3 dage/2 nætter – 1 nat på Elephant Hills og 1 nat på Rainforest Camp

  Kajak på Sok floden

  Kajak på Sok floden

  De næste tre dage er der store natur- og dyreoplevelser for både store og små.
  På Elephant Hills er alle ansatte venlige og imødekommende. Hver gruppe har sin egen guide under opholdet, og det er med til at gøre at alle besøgende tager derfra med store smil og oplevelseskufferten fyldt op.

  Første store oplevelse er en kanotur ned af en af Sok floden. Her driver kanoen ned af floden, som skærer sig igennem junglen og forbi stejle kalkstensbjerge. Langs med floden kan du være heldig at se næsehornsfugle der flyver over hovedet på dig eller store firben der soler sig på flodbredden. Der lever mange dyr langs med floden og i det, som er noget af verdens ældste regnskov og guiderne er eksperter i at få øje på alt fra små insekter til aber og ørne.

  “Jeg prøver stadig at forstå hvordan min guide (og styrmand) kunne spotte en lille frø, siddende på en gren, i et buskads langs floden. Frøen var ovenikøbet kamufleret, hvilket bare gjorde det endnu mere imponerende. hverken fugle, fisk eller andre dyr undslipper guidernes falkeblik”
  Martin besøgte Elephant Hills d. 5. og 6. marts 2016

  Eventyr og badeferie

  Elefanten nyder det fuldt ud, når du vasker den

  Herefter venter den for mange største dyreoplevelse. Ikke langt fra floden skal du besøge elefanternes hjem. Her kommer du ikke kun til at lære om, men også at se og røre den thailandske elefant. Guiden vil også lære dig om mahutten – elefantpasseren, og om deres tætte liv sammen. Du skal også tilberede et af elefantens måltider. Guiden fortæller om hvilke grøntsager, rødder og frugter den skal have at spise for at leve et sundt liv. Men inden elefanten får lov til at spise skal den have et bad. Du får bast fra kokosnødden samt en vandslange i hånden. Til at starte med går man forsigtigt til værks imens elefanten brummer tilbage. Efterhånden går det op for en, at dens brummen måske ikke kun er saglig brummen, men også at den nok betyder: ”skrub til lille ven, min hud er 2-3 cm tyk”.

  Eventyr og badeferie

  Elefanterne i Khao Sok

  Efter badet skal dyrene have mad, og her står 10-20 elefanter på rad og række og er klar til at spise alle lækkerierne, du har forberedt. Særlig gode manerer kan man ikke beskylde dem for at have. De står og svinger med deres lange snabler og hvis du til at starte med lægger det forkerte i snablen, bliver det lige så hurtigt kastet på jorden igen. Elefanterne vil først have desserten, og når ananasserne er væk, så accepterer de at spise det sunde mad.

  Dagen sluttes af i Elephant Hills hyggelige restaurant, hvor du sidder sammen med alle de andre gæster om de store borde, spiser kokkenes lækre mad og taler om dagens oplevelser.

  Luksustelte på Elephant Hills

  Luksustelte på Elephant Hills

  Natten tilbringes i luksustelte med rigtige senge, lamper, støbt bund og normalt badeværelse. Den eneste forskel fra et hotelværelse er, at du kan høre dyrelivet gennem teltets kanvas. Det betyder f.eks. at du om morgenen vågner til fuglene, der kvidrer i buskene uden for teltet.

  Næste dag går turen til en anden del af nationalparken. For at komme til Rainforest Camp, skal du sejle med en thailandsk longtail boat.


   

  Eventyr og badeferie

  Nyd den smukke solnedgang i stilheden ved Cheow Larn søen

  Rainforest Camp er et unikt sted, der ligger på selve Cheow Larn søen. Campen består af 20 safari luksustelte, som ligger på hver sin ponton. Alle pontonerne er sammenkoblede med en flydende gangbro og derudover også med to større pontoner, der fungerer som reception, restaurant og stedet, hvor man om aftenen spiller spil, læser og taler med de andre gæster.

  Hvert telt har sit eget badeværelse, som på Elephant Hills Camp, og foran teltet er der plads nok på pontonen, så du har din egen terrasse, hvorfra du kan nyde den smukke udsigt, tage på opdagelse i din egen kajak eller springe på hovedet i det rene og klare ferskvand.

  Rainforest Camp i Khao Sok

  Rainforest Camp i Khao Sok

  På dag 2 går turen fra Elephant Hills til den noget mere afsides beliggende Rainforest Camp. På vejen gøres stop ved et lokalt marked hvor guiden vil sætte dig ind i de ingredienser og frugter som Thai’erne oftest bruger. Efter en kort pause fortsætter du mod Cheow Larn søen.

  Det tager en halv time at køre til søens bred hvorfra du skal sejle med en lokal longtailbåd til Rainforest Camp, turen tager ca. halvanden time. Sejlturen er imponerende og klippeformationerne flytter tankerne hen på Halong bugten i Vietnam. Du ankommer til  Rainforest Camp ved frokost tid og efter frokosten bliver du indkvarteret i dit telt, hvor der selvfølgelig er tid til en tur i søens forfriskende men overraskende varme vand, inden dagens program fortsætter.

  “Sejlturen til Rainforest Camp skulle vise sig at blive en særdeles mindeværdig oplevelse. Kalkstensklipper tårnede sig op som øer midt i søen og tilsammen udgjorde de et spektakulært syn og det kan med rette sammenlignes med Halong bugten i Vietnam, Simpelthen imponerende.”
  Martin besøgte Rainforest Camp d. 6. og 7. marts 2016

  Grotten du vandrer til er imponerende

  Grotten du vandrer til er imponerende

  Dagens sidste aktivitet er en 3 timer lang vandretur gennem regnskoven til en lokal grotte der gemmer på både edderkopper, slanger og flagermus. Grotten er overraskende dyb og meget imponerende. I grotten ser du måske fodspor der tilhører områdets sjældne træleopard. Vandreturen kan gennemføres af alle og vejen gennem skoven er utrolig smuk.

  Om eftermiddagen er der tid til endnu en tur i vandet eller måske en tur i din egen private kajak inden solen går ned.  Om aftenen bliver der serveret en god buffet bestående af både Thai og internationale retter. Guiden vil herefter gå rundt og forklare hvilke dyr du har set i løbet af dagen.

  Du har din egen Kajak på Rainforest Camp

  Du har din egen Kajak på Rainforest Camp

  På den 3. og sidste dag på Elephant Hills og Rainforest Camp er programmet mere løst og det er dejligt at have nogle timer efter morgenmaden til at nyde søen og skovens stilhed. Inden frokost samles alle i deres egne kajakker foran restauranten og sejler en tur ud på søen for at spotte noget af skovens dyreliv. Turen på søen er utrolig smuk og med de stort set lydløse kajakker er der optimale muligheder for at komme helt tæt på både aber og næsehornsfugle.

  På Campen bliver der serveret frokost, inden det er tid til at forlade dette unikke sted. Du sejler tilbage til søens bred, hvor guiden vil sige farvel inden du stiger ind i den ventende bil, der kører dig til Ao Nang ved Krabi. Herfra sejler du det sidste stykke ud til Railay Beach.

  Koh Yao Noi

  6 dage / 5 nætter – Paradise Koh Yao

  Båden til Paradise Koh Yao

  Båden til Paradise Koh Yao

  Du skal bo på Koh Yao Noi, som er en ø mellem Phuket og Krabi. Her ligger det meget hyggelige Paradise Koh Yao på den nordligste spids af øen ved en helt privat strand med klipper på begge sider. Op ad skråningen ligger værelserne, som er superior værelser, jacuzzi værelser (med jacuzzi udenfor) til pool villaer med egen pool. På toppen ligger Hill Top Villa, med 300 m2 luksus og plads til 8 personer.

  Du bliver kørt fra Elephant Hills til Yacht Haven Marina på Phuket, hvorfra båden sejler til Paradise Koh Yao. Det er Paradis’ egen speedbåd, som tager ca. 60 minutter og sejler direkte ind til resortet. Det er en fin sejltur gennem Phang Nga bugten, med de karakteristiske kalkstensklipper – og så er det skønt at komme ud på vandet efter den lange rejse fra Danmark.

  Værelser

  Superior Studio værelse på Paradise Koh Yao

  Superior Studio værelse på Paradise Koh Yao

  Når du ankommer til Paradise bliver du mødt med en velkomstdrink og indcheck er hurtigt overstået, så du kan komme på værelset og få badebukserne på. I prisen er der inkluderet ophold i superior studio, som er et fint værelse, hvor der sagtens kan være 2 voksne og 2 børn – der bliver redt op på “sofa-senge”. Hvis du ønsker mere plads til børnene kan du købe et ekstra værelse til halv pris af hvad det koster normalt. Værelserne vil have sammenhængende dør, så børnene ikke bliver alt for isoleret. Superiorværelserne er på 54 m2 og er – som resten af resortet – helt nyindrettet og nyistandsat. Har du brug for mere plads eller vil du have et værelse med privat pool, så er der flere andre værelsestyper at vælge i mellem. Stilen er den samme på alle værelser og er lyse farver og meget “strand-agtigt”.

  Aktiviteter

  Dykker du på Koh Yao kan du være heldig at se klovnfisk.

  Dykker du på Koh Yao kan du være heldig at se klovnfisk.

  Du skal ikke være bange for at kede dig på Paradise, selv om der ikke er by eller andre hoteller lige i nærheden. Paradise er bl.a. kendt for deres yoga, hvor der undervises flere gange om dagen af dygtige instruktører i en “sala” som ligger helt ned til vandet – bedre omgivelser kan næsten ikke findes til yoga. Der er selvfølgelig også en spa, hvor du kan blive få massage og andre forkælelser.

  Hvis du vil noget mere aktivt er der følgende aktiviteter:
  Cykling, trekking i junglen, klatring i klipperne, snorkling, dykning, katamaransejlads, fisketure, kajakker, batik og beachvolley. Du kan også tage på udflugter til områdets små øer, på tur til landsbyerne på øen eller på elefanttur. Og ofte arrangerer Paradise opvisninger med traditionel Thai-dans, ild-dans og Thai boksning.

  Mad og restauranter

  Husk copyright TAT ved brug

  Smag på det Thailandske køkken

  Der er 2 restauranter på Paradise – El Fresco og Seafood Terrace – og så kan du få lette retter i The Beach Club. Priserne er ikke så lave som i de lokale restauranter på fastlandet, men maden er god og der er retter nok at vælge imellem. Et par gange om ugen er der buffet med internationale og lokale retter. Morgenmaden er et kapitel for sig med æg, bacon, pølser, brød og kager, cornflakes og lign. og så selvfølgelig lokal frugt og juice. Hvilken frugt der er afhænger af årstiden, men den er altid helt frisk.

  Hjem til Danmark eller et par dage i Bangkok

  Tag på Dinner Cruise på Chao Phraya floden

  Tag på Dinner Cruise på Chao Phraya floden

  Efter 14 dejlige og oplevelsesrige dage i Thailand er det ved at være tid, at komme hjem til Danmark. Du bliver sejlet til Phuket og bliver kørt det sidste stykke til lufthavnen sidst på eftermiddagen og flyver med Thai Airways til Bangkok. Her er nogle timers ventetid, inden du skal videre til København kl. 01.20. Du kan også vælge at tage et par dage i Bangkok inden hjemrejsen. Det vil vi gerne fortælle dig meget mere om.

   

 • Dag til dag program

  Dag 1
  Afrejse København med Thai Airways kl. 13.50

  Dag 2
  Ankomst Bangkok kl. 06.20. Bagagen er checket ind hele vejen til Krabi. Afgang fra Bangkok kl. 08.00 og ankomst Krabi kl. 09.20. Modtagelse i lufthavnen og transport til hotellet

  Dag 2-6
  5 nætter i Superior værelse på Railay Princess Resort & Spa

  Dag 6
  Transport med båd og bil fra Railay Princess Resort & Spa til Elephant Hills i Khao Sok nationalpark

  Dag 6-7
  1 nat i et af Elephant Hills luksuriøse safaritelte. Her er alle måltider inkluderet og ikke mindst de store oplevelser tæt på elefanterne.

  Dag 7-8
  1 nat i luksustelte på Rainforest Camp. Alle måltider og aktiviteter er inkluderet under opholdet.

  Dag 8
  Transport i bil fra Elephant Hills til Yacht Haven Marina på Phuket, hvorfra du sejler til Paradise Koh Yao

  Dag 8-14
  5 nætter på Paradise Koh Yao i Superior Studio værelse

  Dag 14
  Transport fra Paradise Koh Yao til Phuket lufthavn med båd og bil.

  Dag 14
  Afgang med Thai Airways kl. 20.35 og ankomst i Bangkok kl. 22.00.

  Dag 15
  Afgang Bangkok kl. 00.50 med ankomst i København 06.35

  *Dag til dag programmet er baseret på at flyrejserne er med Thai Airways.  Med andre selskaber vil tidspunkter variere.
  I perioden fra 9 december til 24. marts kan du flyve direkte fra København til Phuket fredag og søndag.

 • Priseksempler på “eventyr og ø-ferie”

  Pr. voksen Barn 7-11år Baby 0-2 år
  2018 i dobb.vær. i enkeltvær. i tresengsvær. i egen seng uden seng
  01maj-21jun 16.000 18.900 15.800 7.400 6.700 1.300
  22jun-08jul 17.200 20.100 17.000 8.900 8.200 1.600
  09jul-31aug 16.400 19.200 16.100 8.300 7.500 1.400
  01sep-30sep 16.000 18.900 15.800 7.400 6.700 1.300
  01okt-31okt 16.000 18.900 15.800 8.000 7.300 1.300
  01nov-13dec 18.600 27.800 17.900 9.100 8.300 1.400
  14dec-31dec 24.200 35.600 22.800 11.700 10.800 2.000
  2019
  01jan-28feb 19.500 28.600 18.700 9.700 9.000 1.600
  01mar-31mar 18.300 27.400 17.500 8.800 8.100 1.300
  01apr-30apr 16.700 24.300 16.500 8.800 8.100 1.300

  *Mellem jul og nytår kan der forekomme tillæg for jule- samt nytårsmiddage på hotellerne. Disse tillæg er ikke inkluderet i priserne.

  Afrejse kan være alle dage. Der kan være dage eller perioder, hvor der er udsolgt, så priserne er fra-priser og er generelt afhængige af plads på fly og hotel på bestillingstidspunktet

  Tag børnene med til Elephant Hills i maj, juni og september 2019 helt gratis. Priserne gælder for børn op til 16 år. (Børnene skal være 15 år på ankomsttidspunktet). OBS. Minimumsalder for Elephant Hills er 4 år, mens den er 7 år på Rainforest Camp. I skemaet er rabatten trukket fra.

  Priserne inkluderer:

  • Flyrejse på økonomiklasse med Thai Airways til Krabi via Bangkok og hjem fra Phuket via Bangkok.
  • Fra 9. december til 24. marts kan du flyve direkte fra København til Phuket på udrejsen. I perioden flyves der fredag og søndag.
  • Alle flyskatter og afgifter
  • Mad og drikkevarer på flyrejserne
  • Bestilling af børne-/babymad på flyrejserne
  • Sædereservation
  • Transport fra Krabi lufthavn til Railay Beach med bil og båd
  • 5 nætter på Railay Princess Resort & Spa i Superior værelse
  • Transport fra Railay Princess til Elephant Hills i Khao Sok med båd og bil
  • 1 nat på Elephant Hills i luksus-safaritelt
  • 1 nat på Rainforest Camp i luksus safaritelt
  • Transport fra Elephant Hills til Paradise Koh Yao Resort med bil og båd
  • 5 nætter på Paradise Koh Yao i Superior Studio værelse
  • Transport fra Paradise Koh Yao til Phuket lufthavn med båd og bil
  • Morgenmad på hotellerne
  • Fuld pension på Elephant Hills
  • Alle udflugter og aktiviteter på Elephant Hills og Rainforest Camp

   

  Vil du rejse fra Billund, Ålborg eller Århus?

  Thai Airways samarbejder med SAS og derfor kan du flyve med SAS fra Billund, Aarhus og Aalborg til København, hvorfra du flyver videre med Thai Airways til Thailand.

  Priserne afhænger af destination og hvor god plads der er på flyene:

  Fra Tillæg Flyselskaber
  Billund, Aarhus, Aalborg t/r Kr. 1.180,- SAS, Thai Airways

  På nogle rejser kan du flyve fra Billund via f.eks. Frankfurt, Amsterdam eller Helsinki med kun et skift til Thailand. Kontakt os for at høre mere om disse muligheder.

  Du kan også flyve med Qatar Airways til Thailand

  Qatar Airways er et rigtig godt alternativ til Thai Airways. Her flyver du fra København til Doha hvorfra du kan flyve videre direkte til Bangkok, Phuket, Krabi og Chiang Mai. Priserne på Qatar Airways er generelt lavere i forhold til Thai Airways og du kan ofte spare mellem 1.000 og 3.000 kr. pr. person afhængig af kampagner, pladssituation og afrejsetidspunkt. Kontakt os for yderligere information om aktuelle Qatar Airways kampagner.

  Hvorfor skal du vælge Qatar Airways:
  Kåret til verdens bedste flyselskab af Skytrax i 2017
  Nye fly som Boeing 787-Dreamliner, Boeing 777-300 ER og Airbus A380
  Gode forbindelser fra København med hele 2 daglige afgange!
  Fra 2017 tilbyder Qatar Airways hele 4 destinationer i Thailand, fra nord til syd.

  Flyvetiden fra København til Doha er ca. 6 timer og fra Doha til Bangkok/Phuket er flyvetiden yderligere 6 timer. Flyskiftet foregår i en af verdens mest moderne lufthavne, og ventetiden er som regel kort.

  Qatar Airways