Krabi, Khao Sok nationalpark og Koh Yao
15 dage/12 nætter

Hovedingredienserne i eventyr og ø-ferie er naturoplevelser, strande og gode temperaturer. Om sommeren er priserne i Thailand utroligt lave og det giver mulighed for denne oplevelsesrige rejse til 3 eventyrlige steder i det sydlige Thailand. Du begynder på halvøen Railay udenfor Krabi. Du kan kun komme til Railay med longtailbåd, så der er færre turister og en helt anderledes stemning end ved områdets andre strande. Du har 5 nætter på Railay inden turen går nordpå til Khao Sok nationalpark, der er en af Sydthailands største naturoplevelser. Her bor du i luksustelte inde i regnskoven og endda på en sø midt i Junglen! Du kommer helt tæt på elefanter, som du hjælper til med at passe, fodre og bade, og så får du set Thailands svar på Vietnams berømte Halong bugt. I løbet af de 3 dage i nationalparken vil du få oplevelser, som kan huskes tilbage på i mange år fremover. Sidste stop på rejsen er paradisøen Koh Yao Noi, der ligger i bugten mellem Phuket og Krabi. Her er der tid til afslapning og oplevelser til lands og til vands i de dejlige omgivelser.

 • Rainforest Camp i Khao Sok består af en række flydende telte midt i junglen
 • Når du bor på Elephant Hills foregår overnatningen i luksuriøse safaritelte
 • På Elephant Hills møder du de glade elefanter i deres naturlige omgivelser
 • Glade elefanter på Elephant Hills i Khao Sok
 • Elefanter i de smukke omgivelser i Khao Sok
 • Både solnedgang og solopgang er ganske spektakulær med lysets skær mod regnskovens træer og kalkstensklipperne
 • Khao Sok har et imponerende dyreliv hvor blandt andet aber kan spottes i træerne
 • På Rainforest Camp har du din egen 2 personers kajak til rådighed
 • Phra Nang Beach på Railay
 • Pool område på Sand Sea Resort på Railay
 • Eventyr og oplevelser venter på Railay halvøen
 • Bugten hvor Paradise Koh Yao ligger
 • Poolområdet på Paradise Koh Yao
 • Spaen på Paradise er en lille oase der føles helt naturlig og afslappet

*Klik på fanen “priser og datoer” under kortet for at se rejsens fra-priser*

Du skal flyve med Qatar- eller Thai Airways til Krabi. Fra lufthavnen er der kun ca. 1 times transport til Railay Beach, der er dit første stop på rejsen. Du skal være 4 nætter på Railay halvøen, hvor al transport foregår med fødderne i det fine sand – her er strandene nemlig omkranset af smukke kalkstensklipper, som både på land og i det omkringliggende vand, kommer nærmest op at det rene ingenting. En af strandene er flere gange blevet udnævnt til at være en af verdens 10 smukkeste strande. Denne rejse er perfekt for både par og familier, der ønsker en thailandsk naturoplevelse ud over det sædvanlige.

Efter nogle dage på Railay venter dig nu tre dage med store natur- og dyreoplevelser i nationalparken Khao Sok. Her skal du på eventyr i junglen og bo i luksustelte på både Elephant Hills og Rainforest Camp midt i Khao Sok nationalpark. På Elephant Hills får du mulighed for at blive bedste venner med en asiatisk elefant. Du tilbereder dens mad og giver den en god skrubbetur med kokosbast og en vandslange, inden elefanterne står på rad og række og er klar til, med snablen at modtage de lækkerier du har klargjort til dem. På Rainforest Camp skal du prøve at bo i flydende telte på Cheow Larn søen midt i junglen.

Solnedgang over Rainforest Camp i Khao Sok

Du ender rejsen på den fantastiske ø, Koh Yao Noi der ligger i Phang Nga bugten mellem Phuket og Krabi. Hverken Koh Yao Noi eller den større nabo ø, Koh Yao Yai har ret mange indbyggere, derfor er der få veje og det er derfor et dejligt sted at leje en cykel eller en scooter og tage ud på opdagelse. På din tur rundt på øerne, vil du kunne opleve små uspolerede landsbyer med en rolig stemning og her findes der ingen barer og natteliv. Når du kører langs østkysten af Koh Yao Noi, har du udsigt til nogle af Phang Nga bugtens smukkeste og dramatiske kalkstensøer. På Koh Yao vil du opleve fred og ro men også høj standard på det smukt beliggende Paradise Koh Yao Resort.

Rejsetidspunkt
Eventyr og ø-ferie er udformet til at give dig den bedste ferie i vores sommer på trods af regntiden i Thailand. Du kan nemlig sagtens rejse til Thailand i denne periode, og priserne, ja de giver dig masser af luksus til meget budget venlige priser. Regn kan selvfølgelig forekomme i både højere og mindre grad, men det er svært at sige hvordan vejret præcist udarter sig. Generelt regner det et par timer om dagen og bygerne kan være kraftige, men forekommer hyppigst om natten eller tidligt om morgenen og generer derfor ikke. Kommer der en byge i løbet af dagen, kan du for det meste gå ind og spise en frokost og når du kommer ud igen er vejret fint. I gennemsnit er der i denne periode ca. 6 timers solskin hver dag og det er ikke givet at det regner dagligt. Temperaturen i regntiden er oftest mellem 30 og 34 grader. Er du i tvivl om du skal rejse i denne periode så kontakt os endelig til en snak om dine rejseplaner.

Strand ved paradise på Koh Yao Noi

Flere muligheder med Elephant Hills og Rainforest Camp.
Denne rejse er baseret på “opdag regnskovens eventyrligheder” turen i Khao Sok, men rejsen kan sagtens indeholde andre ture. Du kan læse om de forskellige muligheder ved at klikke på linket herunder. Priserne vil variere ved ændringer af ture i Khao Sok nationalpark. Kontakt os for at høre mere om mulighederne og for at få sammensat din rejse med Khao Sok som du ønsker den.

**Husk at børn, under 16 år på ankomsttidspunktet, er gratis på Elephant Hills og Rainforest Camp i maj, juni og september 2020**

Andre pakker på Elephant Hills og Rainforest Camp

Kort
Se rejsens destinationer her