Khao Lak, Khao Sok og Krabi
15 dage/12 nætter

Denne rejse har vi valgt at kalde “eventyr og badeferie”, og det er der en god grund til. Sammen med familien får du nogle af de allerstørste naturoplevelser, det sydlige Thailand har at byde på. Du kommer til at vaske og håndfodre elefanter, sejle i kajak i områder, hvor vilde elefanter, tigre og leoparder lever, overnatte i flyende safaritelte og vågne til gibbonabernes morgenkald. For mange vil dagene i dette område, være de oplevelser, der tænkes tilbage på, når rejsen genopleves i tankerne hjemme i Danmark. Både før og efter skal du bo ved to af Thailands smukkeste strande.

 • Solnedgang over Rainforest Camp i Khao Sok
 • Elefanter i de smukke omgivelser i Khao Sok
 • Glade elefanter på Elephant Hills i Khao Sok
 • Khao Sok har et imponerende dyreliv hvor blandt andet aber kan spottes i træerne
 • Når du bor på Elephant Hills foregår overnatningen i luksuriøse safaritelte
 • Rainforest Camp er en række flydende telte midt i junglen
 • Cheow Larn søen er blevet kendt på grund af sine imponerende kalkstensformationer
 • På Rainforest Camp har du din egen 2 personers kajak til rådighed
 • Centara Seaview Resort i Khao Lak har flere pools til glæde for især børnene
 • Vandrutsjebane på Centara Seaview i Khao Lak
 • Poolbaren på hotellet er stedet at mødes over en eksotisk drink
 • Longtailbåde på Railay West stranden i Krabi
 • Eventyr og oplevelser venter på Railay halvøen
 • Pool område på Sand Sea Resort på Railay

Du skal flyve med Thai Airways til Phuket. Fra Phuket er der kun ca. 1 time til Khao Lak og her skal du bo på et fint resort direkte ned til en af områdets skønne strande. Efter fem nætter i Khao Lak venter tre dage med store natur- og dyreoplevelser i nationalparken Khao Sok. Her skal du på eventyr i regnskoven og bo i luksustelte på Elephant Hills midt i nationalparken. På Elephant Hills får du mulighed for at blive bedste venner med en asiatisk elefant. Først hilser du på elefanterne og ser dem tage mudderbad, hvorefter du skal lave deres frokost klar. Før du skal give din elefant mad, skal du dog vaske den med vandslange og give den en god skrubbetur med kokosbast. Du har i alt et par timer sammen med elefanterne.

Dagen efter skal du overnatte i en anden del af nationalparken. Her er et luksustelt placeret på en ponton direkte på Cheow Lan søens rolige vand. Om morgenen vil du vågne til gibbonabernes morgenkald og senere på dagen venter en guidet kajaktur i det smukke område. Rejsen slutter med 5 nætter på halvøen Railay Beach, hvor al transport foregår med fødderne i det fine sand – her er strandene nemlig omkranset af smukke kalkstensklipper, som både på land og i det omkringliggende vand, kommer nærmest op at det rene ingenting. En af strandene er flere gange blevet udnævnt til at være en af verdens 10 smukkeste strande. Denne rejse er perfekt for både par og familier, der ønsker thailandsk eventyr og badeferie.

Flere muligheder med Elephant Hills og Rainforest Camp.
Denne rejse er baseret på “opdag regnskovens eventyrligheder” turen i Khao Sok, men rejsen kan sagtens indeholde andre ture. Du kan læse om de forskellige muligheder ved at klikke på linket herunder. Priserne vil variere ved ændringer af ture i Khao Sok nationalpark. Kontakt os for at høre mere om mulighederne og for at få sammensat din rejse med Khao Sok som du ønsker den.

**Husk at børn, under 16 år på ankomsttidspunktet, er gratis på Elephant Hills og Rainforest Camp i maj, juni og september 2019**

Andre pakker på Elephant Hills og Rainforest Camp

 • Khao Lak

  6 dage/5 nætter – Centara Seaview Resort Khao Lak

  Der er masser af vand at vælge imellem på Centara

  Når du lander i Phuket lufthavn og har hentet din bagage bliver du mødt af en repræsentant fra Centara Seaview. Repræsentanten vil sørge for at du kommer hen til den rigtige bil og bliver kørt til hotellet. Centara Seaview ligger i en stor tropisk have med palmer, banantræer og farverige blomster og direkte ned til den fine sandstrand og Khao Lak by’s hovedgade er desuden kun et par minutters gang fra hotellet. Her kan du shoppe, få syet tøj hos en skrædder, spise på hyggelige restauranter eller få en eksotisk drink på en bar. Mange restauranter på hovedgaden er yderst rimelige i pris og maden er rigtig god.


  Slap af i poolbaren over en eksotisk drink

  Der findes 2 pools på hotellet, den ene er kæmpestor og er mest for børn, selv om unge og voksne selvfølgelig også er yderst velkomne. Poolen ligger mere tilbagetrukket nogle minutters gang fra stranden og har blandt andet en stor vandrutsjebane. Den anden pool er noget mindre og ligger nede ved stranden. Den indbyder meget mere til afslapning og derfor finder du også flest voksne ved denne pool. Poolen har desuden en poolbar, hvor du kan nyde stemningen ved stranden med en eksotisk drink i hånden.

  Området omkring Khao Lak har også meget at byde på. Du kan besøge Sairung vandfaldet, du kan sejle en tur i kajak langs med kysten, cykle til små landsbyer eller måske tage med speedbåd til marine nationalparken Similan Islands.

  Khao Sok Nationalpark

  3 dage/2 nætter – 1 nat på Elephant Hills og 1 nat på Rainforest Camp

  Eventyr og badeferie

  Babyelefanten elsker også at få bad

  De næste tre dage er der store natur- og dyreoplevelser for både store og små.
  På Elephant Hills er alle ansatte venlige og imødekommende. Hver gruppe har sin egen guide under opholdet, og det er med til at gøre, at alle besøgende tager derfra med store smil og oplevelseskufferten fyldt op.

  Første store oplevelse er en kanotur ned af Sok floden. Her driver kanoen ned af floden, som skærer sig igennem junglen og forbi stejle kalkstensbjerge. Langs med floden kan du være heldig at se næsehornsfugle, der flyver over hovedet på dig eller store firben, der soler sig på flodbredden. Der lever mange dyr langs med floden og i det, som er noget af verdens ældste regnskov og guiderne er eksperter i at få øje på alt fra små insekter til aber og ørne.

  “Jeg prøver stadig at forstå hvordan min guide (og styrmand) kunne spotte en lille frø, siddende på en gren, i et buskads langs floden. Frøen var ovenikøbet kamufleret, hvilket bare gjorde det endnu mere imponerende. Hverken fugle, fisk eller andre dyr undslipper guidernes falkeblik”
  Martin besøgte Elephant Hills d. 5. og 6. marts 2016

  Eventyr og badeferie

  Elefanten nyder det fuldt ud, når du vasker den

  Herefter venter den største dyreoplevelse for mange . Ikke langt fra floden skal du besøge elefanternes hjem. Her kommer du ikke kun til at lære om, men også at se og røre den thailandske elefant. Guiden vil også lære dig om mahutten – elefantpasseren, og hans tætte liv sammen med elefanten. Du skal også tilberede et af elefantens måltider. Guiden fortæller, hvilke grøntsager, rødder og frugter den skal have at spise for at leve et sundt liv. Men inden elefanten får lov til at spise skal den have et bad, så du får bast fra kokosnødden samt en vandslange i hånden. Til at starte med går man forsigtigt til værks imens elefanten brummer tilbage, men efterhånden går det op for dig, at dens brummen måske ikke kun er saglig brummen, men også at den nok betyder: ”skrub til lille ven, min hud er 2-3 cm tyk”.

  Eventyr og badeferie

  Du tilbereder maden og fodrer selv elefanterne

  Efter badet skal dyrene have mad, og her står 10-20 elefanter på rad og række og er klar til at spise alle lækkerierne, du har forberedt. Særlig gode manerer kan man ikke beskylde dem for at have. De står og svinger med deres lange snabler og hvis du til at starte med lægger det forkerte i snablen, bliver det lige så hurtigt kastet på jorden igen. Elefanterne vil først have desserten, og når ananasserne er væk, så accepterer de at spise det sunde mad.

  Dagen sluttes af i Elephant Hills hyggelige restaurant, hvor du sidder sammen med alle de andre gæster om de store borde og spiser kokkenes lækre mad og taler om dagens oplevelser.

  Eventyr og badeferie

  Luksusteltene har også wc og bad

  Natten tilbringes i luksustelte med rigtige senge, lamper, støbt bund og normalt badeværelse. Den eneste forskel fra et hotelværelse er, at du kan høre dyrelivet gennem teltets kanvas. Det betyder f.eks. at du vågner om morgenen til fuglene, der kvidrer i buskene uden for teltet.

  Næste dag går turen til en anden del af nationalparken. For at komme til Rainforest Camp, skal du sejle med en thailandsk longtail boat.


   

  Eventyr og badeferie

  Nyd den smukke solnedgang i stilheden ved Cheow Larn søen

  Rainforest Camp er et unikt sted, der ligger på selve Cheow Larn søen. Campen består af 20 safari luksustelte, som ligger på hver sin ponton. Alle pontonerne er sammenkoblede med en flydende gangbro og derudover også med to større pontoner, der fungerer som reception, restaurant og stedet, hvor man om aftenen spiller spil, læser og taler med de andre gæster.

  Hvert telt har sit eget badeværelse, som på Elephant Hills Camp, og foran teltet er der plads nok på pontonen, så du har din egen terrasse, hvorfra du kan nyde den smukke udsigt, tage på opdagelse i din egen kajak eller springe på hovedet i det rene og klare ferskvand.

  Rainforest Camp i Khao Sok

  Rainforest Camp i Khao Sok

  På dag 2 går turen fra Elephant Hills til den noget mere afsides beliggende Rainforest Camp. På vejen gøres stop ved et lokalt marked, hvor guiden vil sætte dig ind i de ingredienser og frugter som Thai’erne oftest bruger. Efter en kort pause fortsætter du mod Cheow Larn søen.

  Det tager en halv time at køre til søens bred, hvorfra du skal sejle med en lokal longtailbåd til Rainforest Camp, turen tager ca. halvanden time. Sejlturen er imponerende og klippeformationerne flytter tankerne hen på Halong bugten i Vietnam. Du ankommer til  Rainforest Camp ved frokosttid og efter frokosten bliver du indkvarteret i dit telt, hvor der selvfølgelig er tid til en tur i søens forfriskende, men overraskende varme vand, inden dagens program fortsætter.

  “Sejlturen til Rainforest Camp skulle vise sig at blive en særdeles mindeværdig oplevelse. Kalkstensklipper tårnede sig op som øer midt i søen og tilsammen udgjorde de et spektakulært syn og det kan med rette sammenlignes med Halong bugten i Vietnam. Simpelthen imponerende.”
  Martin besøgte Rainforest Camp d. 6. og 7. marts 2016

  Grotten du vandrer til er imponerende

  Grotten du vandrer til er imponerende

  Dagens sidste aktivitet er en 3 timer lang vandretur gennem regnskoven til en lokal grotte, der gemmer på både edderkopper, slanger og flagermus. Grotten er overraskende dyb og meget imponerende. I grotten ser du måske fodspor fra områdets sjældne træleopard. Vandreturen kan gennemføres af alle og vejen gennem skoven er utrolig smuk.

  Om eftermiddagen er der tid til endnu en tur i vandet eller måske en tur i din egen private kajak inden solen går ned.  Om aftenen bliver der serveret en god buffet bestående af både Thai og internationale retter. Guiden vil herefter gå rundt og forklare, hvilke dyr du har set i løbet af dagen.

  Du har din egen Kajak på Rainforest Camp

  Du har din egen Kajak på Rainforest Camp

  På den 3. og sidste dag på Elephant Hills og Rainforest Camp er programmet mere løst og det er dejligt at have nogle timer efter morgenmaden til at nyde søen og skovens stilhed. Inden frokost samles alle i deres egne kajakker foran restauranten og sejler en tur ud på søen for at spotte noget af skovens dyreliv. Turen på søen er utrolig smuk og med de stort set lydløse kajakker er der optimale muligheder for at komme helt tæt på både aber og næsehornsfugle.

  På campen bliver der serveret frokost, inden det er tid til at forlade dette unikke sted. Du sejler tilbage til søens bred, hvor guiden vil sige farvel inden du stiger ind i den ventende bil, der kører dig til Ao Nang ved Krabi. Herfra sejler du det sidste stykke ud til Railay Beach.


  Railay Beach, Krabi

  6 dage/5 nætter Railay Princess

  Eventyr og badeferie

  Transport til Railay stranden med Longtail båd

  Den sidste del af rejsen bliver på halvøen Railay. Her foregår al transport med fødderne i sand, da du kun kan komme til halvøen med båd. Railay er adskilt fra Krabi og resten af fastlandet med høje kalkstensklipper, som for mange tusinde år siden var en del af et kæmpemæssigt koralrev, der strakte sig hele vejen fra Kinas kyst ned igennem Vietnam og Thailand og hele vejen til Borneo. Revet var 5 gange større end det største vi har i verden nu – Great Barrier Reef.
  Kalkstensklipperne findes både på land og i vandet, hvor de stikker op som nærmest lodretstående øer. Hele bugten omkring Railay er fantastisk smuk og hvis du holder af smuk natur, hvide strande og eventuelt en kajaktur, så vil du elske at Railay bliver den afsluttende del af din rejse.

  Eventyr og badeferie

  Railay Princess swimmingpool

  På Railay skal du bo på Railay Princess Resort, som er et dejligt hotel på den fredelige østlige del af Railay Beach. Området er delt op i to, hvor det ene hedder Railay West, Her finder du en stor sandstrand i imponerende omgivelser, restauranter og nogle få butikker hvor du kan købe det mest nødvendige til opholdet. det er også her du kommer ind med longtailbådene fra Ao Nang. 10 minutters gang fra stranden finder du Railay East, denne side er kendetegnet ved en lang mangrovestrand og et tidevand der skifter voldsomt i løbet af dagen, nogle gange er vandet 200 meter fra stranden. Da det er mangrove er det ikke muligt at bade fra Railay East.

  Eventyr og badeferie

  Superior værelse på Railay Princess Resort

  Railay Princess er et af de bedre hoteller på Railay og tilbyder blandt andet 2 swimmingpools, en på taget over receptionen og en der ligger lidt mere tilbagetrukket. Hotellet har også en lille spa samt en restaurant der tilbyder en ganske varierende morgenmadsbuffet og om aftenen et stort udvalg af både asiatiske og europæiske retter. Værelserne på hotellet er generelt store og alle har aircondition, TV, minibar og mulighed for at lave kaffe og te. Gratis trådløst internet findes i Deluxe værelserne samt de dyrere værelses kategorier. Superior værelserne har ikke noget internet men du kan frit bruge wifi i hotellets lobby og det er selvfølgelig uden beregning.

  Eventyr og badeferie

  Klatring er en yndet aktivitet på Railay

  Tæt på hotellet finder du et udsigtspunkt hvorfra du kan se ud over hele Railay Beach, turen derop er forholdsvis udfordrende og vi anbefaler derfor at du ikke tager turen i badebukser og tøfler, noget som mange utroligt nok forsøger. Har du mod på en endnu større oplevelse kan fra udsigtspunktet gå ned til den skjulte lagune, der med klart vand og klipper på alle sider er en stor oplevelse at se. Vær dog opmærksom på at denne tur er mere krævende end som så, og også kræver en smule klatring, der er dog reb at holde i på vejen. Husk altid at tage rigeligt med vand med når du vandrer i området.

  Hjem til Danmark eller et par dage i Bangkok

  Eventyr og badeferie

  Sejl til Wat Arun i en restaureret risjunke

  Efter 12 dejlige og oplevelsesrige dage i Thailand er det ved at være tid, at komme hjem til Danmark. Du bliver sejlet til Phuket og bliver kørt det sidste stykke til lufthavnen sidst på eftermiddagen og flyver med Thai Airways til Bangkok. Her er nogle timers ventetid, inden du skal videre til København kl. 01.20. Du kan også vælge at tage et par dage i Bangkok inden hjemrejsen. Det vil vi gerne fortælle dig meget mere om.

 • Dag til dag program

  Dag 1
  Afrejse København med Thai Airways kl. 14.25*

  Dag 2
  Ankomst Bangkok kl. 06.00. Bagagen er checket ind hele vejen til Phuket. Afgang fra Bangkok kl. 07.45 og ankomst Phuket kl. 09.10. Modtagelse i lufthavnen og transport til hotellet*

  Dag 2-7
  5 nætter i Deluxe værelse på Centara Seaview Resort i Khao Lak

  Dag 7
  Transport med bil fra Centara Seaview Resort til Elephant Hills i Khao Sok Nationalpark.

  Dag 7-8
  1 nat i et af Elephant Hills luksuriøse safaritelte. Her er alle måltider inkluderet og ikke mindst de store oplevelser tæt på elefanterne.

  Dag 8
  Transport fra Elephant Hills til Rainforest Camp med bil og båd

  Dag 8-9
  1 nat i et luksus safaritelt. Her er alle måltider og alle udflugter inkluderet.

  Dag 9
  Transport fra Rainforest Camp til Railay Princess Resort & Spa med bil og båd

  Dag 9-14
  5 nætter i Superior værelse på Railay Princess Resort & Spa

  Dag 14
  Transport fra Railay Princess Resort & Spa til Krabi lufthavn med båd og bil

  Afgang med Thai Airways kl. 19.25 og ankomst i Bangkok kl. 20.45.

  Dag 15
  Afgang Bangkok kl. 00.50 med ankomst København 06.35

  *Fra 09. dec til 24. marts flyves der også direkte fra København til Phuket fredag og søndag.

  *Dag til dag programmet er baseret på at flyrejserne er med Thai Airways.  Med andre selskaber vil tidspunkter variere.

 • Priseksempler på “eventyr og badeferie”

  Pr. voksen Barn 2-11år Baby 0-2 år
  2018 i dobb.vær. i enkeltvær. i tresengsvær. i egen seng uden seng
  01maj-21jun 14.500 16.500 14.600 8.300 6.900 1.300
  22jun-08jul 15.700 17.700 15.800 9.800 8.400 1.600
  09jul-31aug 14.800 16.900 14.900 9.200 7.700 1.400
  01sep-30sep 14.500 16.500 14.600 8.300 6.900 1.300
  01okt-31okt 14.500 16.500 14.600 8.900 7.500 1.300
  01nov-13dec 16.200 23.600 16.100 10.000 8.500 1.400
  14dec-31dec 21.900 31.800 21.000 12.600 11.000 2.000
  2019
  01jan-28feb 18.200 26.700 17.700 10.600 9.200 1.600
  01mar-31mar 15.900 23.300 15.700 9.700 8.300 1.300
  01apr-30apr 15.600 22.800 15.600 9.700 8.300 1.300

  *Mellem jul og nytår kan der forekomme tillæg for jule- samt nytårsmiddage på hotellerne. Disse tillæg er ikke inkluderet i priserne.

  Afrejse kan være alle dage. Der kan være dage eller perioder, hvor der er udsolgt, så priserne er fra-priser og er generelt afhængige af plads på fly og hotel på bestillingstidspunktet

  Tag børnene med til Elephant Hills i maj, juni og september 2019 helt gratis. Priserne gælder for børn op til 16 år. (Børnene skal være 15 år på ankomsttidspunktet). OBS. Minimumsalder for Elephant Hills er 4 år, mens den er 7 år på Rainforest Camp. I skemaet er rabatten trukket fra.

  Vinterferie 2019
  Få flere nætter til gode priser og med garanteret plads på fly. Tænker du at rejse i vinterferien, så tag et kig på mulighederne herunder, hvor du kan se de datoer hvor vi har garanterede pladser på fly. Den første rejse er 14 nætter i Thailand, mens de resterende er 13 nætter. Priserne i det store skema ovenfor er baseret på 12 nætter i Thailand.Vær opmærksom på at hoteller kan være udsolgt i perioderne, men at vi hjælper med alternativer hvis det skulle ske. Se flytiderne her

  Pr. voksen Barn 2-11år Baby 0-2 år
  i dobb.vær. i enkeltvær. i tresengsvær. i egen seng uden seng
  01feb-17feb* 18.200 27.600 17.600 10.300 8.600 1.500
  03feb-17feb* 17.700 26.500 17.200 10.100 8.600 1.500
  10feb-24feb* 17.700 26.500 17.200 10.100 8.600 1.500
  01feb-15feb** 16.600 25.400 16.100 9.100 7.500 1.500

  *Flyrejse med Thai Airways
  **Flyrejse med Qatar Airways

  Der kan være dage eller perioder, hvor der er udsolgt på hoteller, så priserne er fra-priser og er generelt afhængige af plads på hoteller på bestillingstidspunktet.

  Priserne inkluderer:

  • Flyrejse på økonomiklasse med Thai Airways til Phuket via Bangkok og hjem fra Krabi via Bangkok.
  • Fra 9. december til 24. marts kan du flyve direkte fra København til Phuket på udrejsen. I perioden flyves der fredag og søndag.
  • Alle flyskatter og afgifter
  • Mad og drikkevarer på flyrejserne
  • Bestilling af børne-/babymad på flyrejserne
  • Sædereservation
  • Transport fra Phuket lufthavn til Khao Lak med bil
  • 5 nætter på Centara Seaview Resort i Khao Lak i Deluxe værelse
  • Transport fra Centara Seaview Resort til Elephant Hills i Khao Sok
  • 1 nat på Elephant Hills i luksus-safaritelt
  • Transport fra Elephant Hills til Rainforest Camp med bil og båd
  • 1 nat på Rainforest Camp i luksus-safaritelt
  • Transport fra Rainforest Camp til Railay Princess Resort & Spa med bil og båd
  • 5 nætter på Railay Princess Resort & Spa i Superior værelse
  • Transport fra Railay Princess Resort & Spa til Krabi lufthavn med bil og båd
  • Morgenmad på hotellerne
  • Fuld pension på Elephant Hills og Rainforest Camp
  • Udflugter på Elephant Hills og Rainforest Camp

   

  Vil du rejse fra Billund, Ålborg eller Århus?

  Thai Airways samarbejder med SAS og derfor kan du flyve med SAS fra Billund, Aarhus og Aalborg til København, hvorfra du flyver videre med Thai Airways til Thailand.

  Priserne afhænger af destination og hvor god plads der er på flyene:

  Fra Tillæg Flyselskaber
  Billund, Aarhus, Aalborg t/r Kr. 1.180,- SAS, Thai Airways

  På nogle rejser kan du flyve fra Billund via f.eks. Frankfurt, Amsterdam eller Helsinki med kun et skift til Thailand. Kontakt os for at høre mere om disse muligheder.

  Du kan også flyve med Qatar Airways til Thailand

  Qatar Airways er et rigtig godt alternativ til Thai Airways. Her flyver du fra København til Doha hvorfra du kan flyve videre direkte til Bangkok, Phuket, Krabi og Chiang Mai. Priserne på Qatar Airways er generelt lavere i forhold til Thai Airways og du kan ofte spare mellem 1.000 og 3.000 kr. pr. person afhængig af kampagner, pladssituation og afrejsetidspunkt. Kontakt os for yderligere information om aktuelle Qatar Airways kampagner.

  Hvorfor skal du vælge Qatar Airways:
  Kåret til verdens bedste flyselskab af Skytrax i 2017
  Nye fly som Boeing 787-Dreamliner, Boeing 777-300 ER og Airbus A380
  Gode forbindelser fra København med hele 2 daglige afgange!
  Fra 2017 tilbyder Qatar Airways hele 4 destinationer i Thailand, fra nord til syd.

  Flyvetiden fra København til Doha er ca. 6 timer og fra Doha til Bangkok/Phuket er flyvetiden yderligere 6 timer. Flyskiftet foregår i en af verdens mest moderne lufthavne, og ventetiden er som regel kort.

  Qatar Airways