På den anden side af Thailands sydøstligste grænse finder du det mindre kendte, men ligeså eventyrlige land, Cambodja. Hjemsted for Khmer kulturen, Angkor Wat og selvfølgelig verdens eneste bambustog.

  • Bayon templet i Angkor er kendt for sine over 200 kæmpe ansigter der er skåret ud i stenene
  • Indgangsport til Angkor Thom. Området betegnes som selve byen Angkor
  • Munke ved Bayon templet i Angkor
  • Bambustogets startpunkt er et par kilometer udenfor Battambang centrum
  • Gaderne i Battambang er et skønt mix af fransk arkitektur fra kolonitiden og sydøstasiatisk livsstil
  • Prasat Banan templet udenfor Battambang i den vestlige del af Cambodja
  • Nyd de afslappede omgivelser på Koh Chang
  • Restaurant med havudsigt på Koh Chang

*Klik på fanen “priser og datoer” under kortet for at se rejsens fra-priser*

“En rejse på grænsen” giver dig et par af Cambodjas mange højdepunkter og oplevelser, som du vil huske i mange år frem. Med 3 nætter i Siem Reap har du både tid til at gå på opdagelse i den hyggelige og historiske bykerne og selvfølgelig tage en tur ud til Angkor. Her finder du nemlig et af verdens største og mest imponerende tempelkomplekser med over 60 udgravede templer. Angkor Wat er det absolut største, og mest berømte tempel. Det var i mange år alene om at sætte Cambodja på verdenskortet. I dag er Cambodja dog vokset ud af fortiden og utrolige oplevelser venter i de fleste af landets hjørner.

Fra Siem Reap går rejsen videre mod vest ad landevejen, og 3 til 4 timer senere ankommer du til en af de mest fransk inspirerede byer i Cambodja, Battambang. Når du besøger byen vil du stifte bekendtskab med Khmer kulturen som er meget udbredt i dette område, ligesom du sandsynligvis vil se hvordan en nedlagt jernbanestrækning også kan bruges på en effektiv, men noget utraditionel måde. Fra Battambang krydser du grænsen til Thailand og fortsætter mod Koh Chang, som er den største ø i en lille ø-gruppe i den østligste del af Thailand. På Koh Chang venter der nogle dage med total afslapning, turkisblåt vand og hvide sandstrande inden turen går hjem mod Danmark.

Når du har været hele vejen rundt kan rejsen sagtens fortsætte, hvis du ønsker dette. Fra Trat (lufthavnen ved Koh Chang) flyver du nemlig til Bangkok, hvor du let kan forlænge med et par dage eller måske flyve ned til nogle af Sydthailands mange smukke stranddestinationer. Vi vil meget gerne fortælle dig meget mere om forlængelse af rejsen, men begynd først med at læse videre om denne rejse ved at klikke på “beskrivelse af rejsen” under kortet.

Kort
Få overblik over rejsens destinationer her