Luang Prabang og Krabi, Railay
15 dage/12 nætter

I den nordlige del af Laos finder du byen Luang Prabang, som er på UNESCOs verdensarvliste. Byen ligger utroligt smukt placeret lige på Mekong-flodens bred. Luang Prabang er uden tvivl en af de mest charmerende byer i Laos, og alene en tur i gaderne er en oplevelse. Laos ligger langt fra strande og turkisblåt vand, hvilket holder mange turister væk, men du kan få det hele på samme ferie, når du kombinerer afslappende kontraster med et touch af mystik i Laos med super badeferie ved nogle af Thailands smukkeste strande i Krabi.

Langs floden i Luang Prabang ser du alt fra munke til Petanque spillere
Kuang Si vandfaldet udenfor Luang Prabang
Ved nytår, som fejres i april, afholdes cermonier i Buddha grotten
I Luang Prabang skal du bo på det charmerende My Dream Resort
My Dream Resort i Luang Prabang
My Dream Resort i Luang Prabang
Marked i Luang Prabang med tempel som baggrund
Det gamle kongepalads i Luang Prabang er nu et museum
Mange friske ingredienser skaber noget ganske imponerende mad og det er til meget rimelige priser
Longtailbåde på Railay West stranden i Krabi
Phra Nang Beach på Railay
Poolen på Sand Sea Resort
Udsigt fra hotellet til Railay West stranden

“Afslappende kontraster med et touch af mystik” er en rejse, der kombinerer noget af det bedste af det nordlige Laos med en traditionel badeferie ved turkisblåt hav i Sydthailand. Oplev “Tak Bat” hvor munkene går gennem Luang Prabangs gader tidligt om morgenen klokken lidt i 5 hver dag for at samle almisser ind fra byens befolkning. Dette er en af byens mest autentiske traditioner, og den er stadig yderst hellig og betydningsfuld, for både munkene og den almene befolkning. Spis frokost på en af de mange cafeer i byens hyggelige kerne, hvor den franske kolonistil er tydelig og maden er asiatisk med et fransk touch. Er du eventyrlysten og mener at du kan lide alt slags alkohol, så skal du prøve den laotiske whisky hvor alene udseendet kan få selv den mest garvede whisky-drikker til at rykke et skridt tilbage. I flaskerne findes nemlig et udvalg af  lokalt dyreliv. Både slanger, skorpioner og det der er værre svømmer rundt i flaskerne.
OBS. Husk at disse flasker under ingen omstændigheder må medbringes på rejser ud af Laos.

Når du har haft nogle oplevelsesrige og anderledes dage i Laos, er det tid til at tage ned til de behagelige strande i Sydthailand. Nærmere bestemt skal du skal til Railay-stranden, som for mange er den bedste strand i Krabi provinsen. Halvøen, som Railay stranden er en del af, er afskåret fra resten af provinsen af dramatiske kalkstensklipper. Klippernes placering betyder, at du kun kan sejle til halvøen, og at der ikke er nogen motoriseret trafik, hvilket betyder, at du har fødderne i sand dagen lang. Ao Nang, der er den mest besøgte ferieby i provinsen, ligger dog ikke længere væk end 10 minutter med en lokal longtail-båd.

Kort over rejsen

 • Du flyver med Thai Airways til Bangkok og derfra videre med Bangkok Airways til Luang Prabang i Laos. Ved ankomst i Luang Prabang vil du blive mødt af vores lokale repræsentant og kørt til dit hotel i byen. Turen fra lufthavnen til hotellet tager ca. 10 minutter og så befinder du dig meget tæt på  denne utrolige bys centrum. Du skal være i Luang Prabang i seks nætter, så du har tid til at opleve byen og livet omkring, i præcis det tempo, du ønsker. Vil du gerne have styr på udflugter hjemmefra, så du ikke spilder tid med at organisere dem selv, så kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med dette.
  Luang Prabang er et mix af europæisk arkitektur, asiatisk kultur og et køkken, der er inspireret af det bedste fra to verdener. Det gør byen helt unik og lige meget hvilket hjørne du runder, venter der nye spændende oplevelser. I Luang prabang skal du se templerne i bymidten, vandfaldet Kuang Si lidt udenfor byen og selvfølgelig skal du også unde dig selv en sejltur på Mekong-floden, med et besøg i den nærliggende Pak Ou cave, også kaldet de tusinde Buddhaers grotte. Du skal heller ikke være foruden en tur til byens markeder, lige fra de lokale markeder om morgenen til det fantastisk oplyste natmarked hver aften i byens historiske centrum. Når du forlader byen den sidste dag, bliver du kørt til lufthavnen om formiddagen, og derfra flyver du via Bangkok til Krabi.

  Du ankommer til Krabi lufthavn først på aftenen og kører herfra til havnen, hvorfra du sejler med longtail-båd til Railay. Transporten fra lufthavnen til hotellet tager i alt ca. 1 time. På Railay skal du bo med udsigt til kalkstensklipper og –øer, der er så karakteristiske for hele Phang Nga Bugten. Hotellet hedder Sand Sea Resort og ligger på Railay West, som er den bedste strand på Railay halvøen. Her skal du bo i en bungalow. Udover at dase på stranden, kan du tage på kajaktur mellem de mange øer, trække kajakken op på en ubeboet ø, folde håndklædet ud på stranden og nyde, at du er på ferie. Eller du kan hyre en longtail-båd for en dag, og lade skipperen sejle dig til en række af bugtens små fine øer. De lodrette klippevægge i hele området er også yndede steder for klatrere, der elsker at udfordre sig selv.

 • Dag 1

  Afrejse København med Thai Airways* kl. 14.20 – 06.00

  Dag 2

  Ankomst Bangkok kl. 06.00. I Bangkoks lufthavn skal I hente bagagen og så checke ind igen på det sidste fly til Luang Prabang.
  Afgang fra Bangkok kl.09.40 og ankomst i Luang Prabang kl. 11.40.
  Modtagelse i lufthavnen og transport til My Dream Resort, lige udenfor byens centrum.

  Dag 2-8

  6 nætter på My Dream Resort i Luang Prabang i Classic værelse.

  Dag 8

  Transport fra hotellet i Luang Prabang til lufthavnen om formiddagen og fly til Bangkok kl. 12:20. Flyet lander i Bangkok kl. 14.20.
  Bagagen er checket ind hele vejen til Krabi så du skal bare gå fra det ene fly til det andet.
  Afgang Bangkok kl. 17.25 med ankomst i Krabi kl. 18.50. I lufthavnen bliver du hentet og kørt til havnen, hvor du sejler ud til Railay.

  Dag 8-14

  6 nætter på Sand Sea Resort på Railay i Deluxe bungalow

  Dag 14

  Transport med båd og bil fra Railay til Krabi lufthavn og fly til Bangkok

  Dag 15

  Afgang Bangkok kl. 01.20 med ankomst København 07.40

  *Dag til dag programmet er baseret på, at flyrejserne er med Thai Airways.  Med andre selskaber vil tidspunkter variere.

 • Priseksempler på rejsen “Afslappende kontraster med et touch af mystik”

  Pr. voksen Barn 2-11år Baby 0-2 år
  2018 i dobb.vær. i enkeltvær. i tresengsvær. i egen seng uden seng
  09jul-31aug 13.100 16.100 13.000 10.300 11.400 2.500
  01sep-30sep 12.700 15.700 12.700 10.100 11.100 2.400
  01okt-31okt 13.000 16.300 12.800 10.100 11.100 2.400
  01nov-13dec 14.100 18.500 13.700 10.100 11.100 1.800
  14dec-31dec 19.800 25.000 19.200 13.700 14.700 2.800
  2019
  01jan-28feb 15.000 18.500 14.900 11.500 12.500 2.200
  01mar-31mar 13.400 16.900 13.200 10.200 11.300 1.900
  01apr-30apr 13.400 16.900 13.200 10.200 11.300 1.900

  *Mellem jul og nytår kan der forekomme tillæg for jule- samt nytårsmiddage på hotellerne. Disse tillæg er ikke inkluderet i priserne.

  Afrejse kan være alle dage. Der kan være dage eller perioder, hvor der er udsolgt, så priserne er fra-priser og er generelt afhængige af plads på fly og hotel på bestillingstidspunktet.

  Priserne inkluderer

  • Flyrejse på økonomiklasse med Thai Airways til Bangkok og hjem fra Krabi
  • Flyrejse med Bangkok Airways fra Bangkok til Luang Prabang t/r samt fra Bangkok til Krabi.
  • Alle flyskatter og afgifter
  • Mad og drikkevarer på flyrejserne
  • Bestilling af børne-/babymad på flyrejserne
  • Sædereservation
  • Transport fra Luang Prabang lufthavn til hotellet
  • Transport fra hotellet i Luang Prabang til lufthavnen
  • Transport fra Krabi lufthavn til Sand Sea Resort på Railay
  • 6 nætter på My Dream Resort i Luang Prabang
  • 6 nætter på Sand Sea Resort i Deluxe bungalow
  • Morgenmad på hotellerne

   

  Vil du rejse fra Billund, Ålborg eller Århus?

  Thai Airways samarbejder med SAS og derfor kan du flyve med SAS fra Billund, Aarhus og Aalborg til København, hvorfra du flyver videre med Thai Airways til Thailand og andre asiatiske destinationer.

  Priserne afhænger af destination og hvor god plads der er på flyene:

  Fra Tillæg Flyselskaber
  Billund, Aarhus, Aalborg t/r Kr. 1.180,- SAS, Thai Airways

  På nogle rejser kan du flyve fra Billund via f.eks. Frankfurt, Amsterdam eller Helsinki med kun et skift til Thailand. Kontakt os for at høre mere om disse muligheder.


  Du kan også flyve med Qatar Airways til Thailand

  Qatar Airways er et rigtig godt alternativ til Thai Airways. Her flyver du fra København til Doha, hvorfra du kan flyve videre direkte til Bangkok, Phuket, Krabi og Chiang Mai. Priserne på Qatar Airways er generelt lavere i forhold til Thai Airways, og du kan ofte spare mellem 1.000 og 3.000 kr. pr. person afhængig af kampagner, pladssituation og afrejsetidspunkt. Kontakt os for yderligere information om aktuelle Qatar Airways kampagner.

  Hvorfor skal du vælge Qatar Airways:
  Kåret til verdens bedste flyselskab af Skytrax i 2017
  Nye fly som Boeing 787-Dreamliner, Boeing 777-300 ER og Airbus A380
  Gode forbindelser fra København med hele 2 daglige afgange!
  Hele 4 destinationer i Thailand, fra nord til syd.

  Flyvetiden fra København til Doha er ca. 6 timer og fra Doha til Bangkok/Phuket er flyvetiden yderligere 6 timer. Flyskiftet foregår i en af verdens mest moderne lufthavne, og ventetiden er som regel kort.

  QR White on Burgundy