Qatar Airways skruer op for kapaciteten i den kommende vintersæson og det betyder hele 37.000 flere sæder fra København. De større fly giver dig bedre mulighed for at komme afsted med verdens bedste flyselskab til ekstra gode priser. Kontakt os for at høre mere om priser på Qatar Airways.

  • Boeing 777-300 er blandt Qatar Airways største fly
  • Boeing 777-300 ER fra Qatar Airways
  • En Qatar Airways Boeing 777-300 ER i Dohas internationale lufthavn
  • Boeing 777-300 ER i Hamad lufthavnen i Qatars hovedstad Doha
  • Qatar Airways Boeing 777-300 Er har plads til over 350 passagerer

37.000 ekstra sæder i vintersæsonen. Det er resultatet af Qatar Airways introduktion af Boeing 777-300 ER på de to daglige afgange mellem København og Doha i perioden 01.10.18 til 30.03.19. For dig betyder det, at det bliver lettere at få plads til de bedste priser, hvis du bestiller i god tid. Flyene har sæder 3+4+3, så det bliver muligt at sidde sammen, når I er 4 personer der rejser sammen – og så kommer du til at flyve med et af de mest populære og sikre passagerfly i verden.

Mange kampagner og bedre priser
Qatar Airways udsender ofte kampagner med meget gode priser til en lang række destinationer. Alene i Thailand kan du ofte komme til både Bangkok, Phuket, Krabi, Chiang Mai og Pattaya til lave priser. Kampagnerne kommer ofte med kort varsel og kan kun sælges i begrænsede perioder. Vi informerer om dem på hjemmesiden, men du kan også kontakte os, for at blive skrevet op, hvis du ved, du skal rejse senere. Så kontakter vi dig, når der er en kampagne, der er relevant for dig. Der kan være mange penge at spare i forhold til de nævnte priser på vores rejseforslag, hvis du vælger Qatar Airways frem for Thai Airways. Med 2 daglige afgange i hver retning er der gode forbindelser med korte transittider, til mange destinationer i Asien og Oceanien.

Bedste service, rigtig gode fly
I 2017 blev Qatar Airways igen kåret til verdens bedste flyselskab ved uddelingen af Skytrax Awards, der er flyindustriens svar på Oscar uddelingen. Når du rejser med Qatar Airways bliver du altid betjent professionelt og der bliver sørget for at flyveturen bliver en rar oplevelse. Du kan gratis medbringe 30 kilo bagage på økonomiklasse (40kg på business), få reserveret sæder uden beregning, se film på et af de mest avancerede og moderne underholdningssystemer på din personlige skærm og selvfølgelig nyde mad og drikkevarer ombord ganske gratis.

Hos Qatar Airways finder du også en supermoderne flåde af nye fly. Nogle af disse bruges blandt andet på ruter mellem Doha i Qatar og destinationer i Sydøstasien. Få et overblik over flytyperne på et par thailandske ruter her.
Bangkok: Boeing 777-300 ER, Boeing 787 Dreamliner og Airbus A380
Phuket: Boeing 787 Dreamliner og Boeing 777-300 ER
Krabi: Boeing 787 Dreamliner

Har du lyst til at læse mere om Qatar Airways, så kan du gøre det lige her
Qatar Airways information