LIVE Travel ApS blev stiftet 12. juli 2010. Rejsebureauet åbnede 16. august 2010 i Skolegade 19A i Valby. I sommeren 2016 skiftede LIVE Travel adresse til Skolegade 13. Du finder os nu på hjørnet af Skolegade og Rughavevej i hjertet af Valby.

Vi er 3 på kontoret i Valby og så har vi Louise der sidder i Varde. Uanset om du er i Valby eller Varde, er du er altid velkommen til at kigge forbi til en snak om rejser. Du kan selvfølgelig også ringe eller maile.

Kasper Mydtskov – [email protected]

Jeg er 52 år gammel og bor i Valby ikke langt fra butikken. Jeg er gift med Dorte, som også er i rejsebranchen og har 2 voksne piger. Både mine forældre og mine bedsteforældre havde rejsebureau i Odense, så jeg er nærmest født ind i rejsebranchen. Jeg begyndte med at sælge rejser i 1987 og har siden arbejdet med både ferie- og forretningsrejser i rejsebureauer som Fyns Rejsebureau, Adventure, Rejsecentret, Billetkontoret og Profil Rejser. Jeg åbnede Live Travel i efteråret 2010 sammen med tidligere kollegaer, som også havde drømmen og ønsket om at producere og sælge rejser. Jeg har tabt mit hjerte til Thailand, hvor jeg har rejst til mindst 40 gange – de fleste gange med familien, så jeg ved en masse om, hvordan det er at rejse med børn. Når jeg sælger en rejse til Thailand til nogle, som ikke har været der før, er det vigtigt for mig, at rejsen bliver så god, at de får lyst til at tage tilbage og opleve mere. Du skal derfor være forberedt på, at vi skal bruge lidt tid på at tale om dine ønsker og forventninger, for kun sådan finder vi den rigtige rejse til dig. Jeg har også rejst meget i resten af Asien, så hvis du vil til Sri Lanka, Maldiverne, Laos eller Cambodja, kan jeg også hjælpe dig med det. Til gengæld ved jeg nærmest ingenting om rejser i Europa… Du kan maile til mig på [email protected] eller du kan ringe på 7231 2030. Du kan også altid ringe på min mobil på 2210 2027.

Lars Vinterberg – [email protected]

Jeg er 47 år og har beskæftiget mig med individuelle rejser i mere end 20 år. Jeg startede i rejsebranchen efter 6000 km på i New Zealand. I løbet af årene har jeg rejst i store dele af verdenen og er specielt glad for naturoplevelser på mine rejser. De sidste 14 år har jeg været i Thailand ca. 20 gange og jeg elsker thaiernes imødekommende væremåde, maden, naturen og at der rundt om hvert hjørne venter eventyr. I Nordthailand har jeg fået store naturoplevelser på vandreture, hvor jeg har badet i vandfald og overnattet i simple bambushytter hos bjergstammer samt været på smukke cykelture.
Længere sydpå ligger en af de, efter min opfattelse, smukkeste områder i Thailand – Khao Sok National Park. Jeg har besøgt nationalparken to gange og har sovet i luksustelte og håndfodret elefanter på Elephant Hills og vågnet til gibbonabernes morgenkald i Rainforest Camp.
Thailand har mange smukke øer, som alle har sin charme. To af mine favoritter er naboøerne Koh Mook, hvor du to gange i døgnet kan sejle i kajak ind i Emerald Cave hulen, og Koh Ngai, hvor du kan svømme ud og se hvordan det er at være en farverig fisk og have et koralrev som sit hjem.

I 2017 blev jeg far til tvillingerne Emma og Rasmus, og i løbet af deres første to leveår, har de været med til Thailand to gange. På begge rejser har thaiernes imødekommenhed og glæde for børn skinnet tydeligt igennem. Børnene har elsket at blive mødt med store smil, men nogen gange er noget så simpelt, som når en hotelansat gir børnene en ekstra sightseeingtur i hotellets golfbil eller et par gratis bananer i hotellets restaurant også lykken. De har plasket i poolen, set på bittesmå krabber på stranden, leget i hotellers kids-club og taget middagslur i en hængekøje med far og mor ved deres side. For hele familien har det været skønt at tage til Thailand med børnene. Flyrejsen frem og tilbage har begge gange været via Doha og det er gået over al forventning. Hvis du drømmer om en barselsrejse eller bare afslappende ferie med hele familien, så kan jeg varmt anbefale Thailand som destination.

Læs evt. mere om at rejse med familiens mindste her: https://livetravel.dk/babyrejser/

Du kan skrive til mig på [email protected] eller ringe på 7231 2030. Du kan også altid velkommen til at ringe direkte på min mobil på 2750 9595.

Martin Felby

Jeg er 29 år og er rejsekonsulent hos LIVE Travel, noget jeg har været i 5 år. Jeg er uddannet indenfor branchen hos LIVE Travel og har derfor allerede fra starten haft både bureauet og destinationerne inde under huden. Det er naturligt for mig at arbejde med rejser og skabe store oplevelser for folk uanset hvilket budget eller social baggrund de har. Jeg føler mig mest levende, når jeg rejser og for mig er rejser mere end en passion, nærmere end livsstil. Jeg arbejder altid hårdt på at give følelsen og passionen videre til dem, jeg laver rejser til.
Jeg har rejst på 4 kontinenter, flest gange til Asien hvortil kendskabet bestemt er på plads, til at give dig den personlige service og kunne fortælle dig om de ting, som de andre ikke ved. Jeg har på mine rejser til Sydøstasien besøgt både Thailand, Laos, Cambodja og Vietnam. Alle rejserne er endt ud i produktion af nogle utroligt spændende og oplevelsesrige rejseforslag fyldt med passion som du kan finde her på hjemmesiden. Jeg kan bestemt anbefale at du tager et kig på rejserne til Laos og Cambodja, for der venter eventyr rundt om hvert hjørne. Ikke et adrenalinpumpende eventyr, men et eventyr i nedsat tempo gennem UNESCO-listede byer, ned af livgivende floder og rundt om fortidslevn, der slår benene væk under dig. Efter alle disse oplevelser, der findes overalt i Sydøstasien, er det selvfølgelig nødvendigt at slappe lidt af, og det synes jeg, at du skulle gøre på nogle af de mindre øer i Thailand eller Cambodja. Her er der ingen vandrutsjebaner, men derimod smuk natur, turkisblåt vand og en tilbagelænet stemning der ikke findes på de store resorts.
Jeg glæder mig til at fortælle dig meget mere om rejser til disse smukke, til tider kaotiske, men helt eventyrlige lande. Husk også at jeg med glæde sammensætter din egen personlige rejse, præcis som du ønsker den, og så kan du lade rejseeventyret begynde i sikre hænder.

Louise Østergaard

Jeg er 60 år gammel og har arbejdet i rejsebranchen i det meste af mit arbejdsliv, dels som rejseguide dels som rejsekonsulent – både i charterbranchen, på Varde Turist- og Rejsebureau og siden som medejer af Varde Rejsebureau.
Efter en pause, fik jeg så mange abstinenser, at jeg MÅTTE tilbage til branchen, som mit hjerte brænder for, og blev derfor en del af LIVE Travel.
At rejse er skønt og givende, men også at dele ud af erfaringer til mine kunder, er en passion. I min tid i branchen har jeg, udover egne turistrejser, deltaget på rigtig mange spændende studieture. Dette gør at min viden og indsigt generelt er stor.
LIVE Travels kerneområde er Thailand, og her har jeg rejst en del gange. Flere gange til Nordthailand, hvor jeg har oplevet at bo privat i små hytter i fjerne landsbyer, besøgt lokale stammefolk, sejlet på floder i det smukkeste landskab, drukket whisky med lokalbefolkningen, spist stegte bambuslarver og smagt råopium. Desuden har jeg besøgt Bangkok flere gange, og naturligvis har jeg som mange andre danskere nydt de eventyrlige badestrande på flere af de små øer og på Phuket.
Jeg er vild med Thailands fantastisk gæstfrie befolkning, deres religion, maden, klimaet, badestrandene… Der er faktisk ikke noget, der taler imod at rejse til Thailand.
Udover det har jeg besøgt USA en del gange. Dette land rummer uendelige mange muligheder for oplevelser, uanset om du foretrækker smukke strande, forlystelsesparker eller de storslåede nationalparker – eller du mere er til den historiske del af landet med smukke storbyer, museer, monumenter og memorials.
Når jeg rejser, kan jeg godt lide at opleve en anderledes kultur og befolkning. Dette skal jeg love for blev indfriet på min rejse til Cuba, hvor landet stadig bærer præg af revolutionen tilbage i 50’erne. Cubanere er generelt venlige og imødekommende – og glade. Går man en tur gennem Havanas ramponerede gader, møder man mange steder skønne salsarytmer og dansende mennesker – uanset om det er morgen eller aften.
Jeg vil sætte en ære i at sammensætte lige de rejser, du ønsker – uanset om det er individuelle rejser, familierejser eller grupperejser.

Ayoe Christensen – [email protected]

Jeg er 47 år og bosat på Østerbro, hvor jeg bor sammen med min teenagedreng. Jeg besøgte Grønland for første gang i sommeren 1991, og jeg var solgt straks, jeg satte min fødder på grønlandsk jord og indåndede den friske luft. I sommeren 1992, efter endt uddannelse, flyttede jeg så til Nuuk, hvor jeg boede i 3 år. I den periode fik jeg Grønland helt ind under huden. Efter 3 år i Nuuk, besluttede jeg mig for at bosætte mig i København, hvor jeg fik tilbudt en elevplads hos rejsebureauet TEAM ARCTIC, der havde speciale i Grønland. Det var en spændende tid og jeg var hos TEAM ARCTIC i alt 5 år, inden jeg søgte nye udfordringer, stadig med Grønland i fokus. Sidenhen har jeg arbejdet hos både Profil Rejser og Grønlands Rejsebureau, både med turserier, grupper, individuelle og konferencer. Jeg har også arbejdet for Air Greenland i København, hvor jeg var kontaktperson til alle turoperatører i Danmark og Europa. Det var en spændende tid, men jeg holder allermest af at sælge rejser og dele ud af min viden om Grønland til rejsende, og jeg vil glæde mig rigtig meget til at hjælpe med jeres drømmerejse til Grønland – både til det frodige Sydgrønland, det barske Østgrønland, det isfyldte Nordgrønland og til Vestgrønland med store fjordoplevelser. Udover Grønland kan jeg også være behjælpelig med rejser til Færøerne, Island og Svalbard. Jeg holder naturligvis meget af at rejse og udforske vores verden, og det har bragt mig lidt omkring i Europa, Thailand, USA og Dubai.