Det vi kalder oplevelsesrejser dækker over rejser, hvor der er oplevelser, som er meget anderledes, end det du kan opleve herhjemme. Det kan være du har brug for en ferie, hvor du kun skal slappe af og bade, men det kan også være, du vil på en ferie, hvor der er indbygget oplevelser af forskellige slags. Mange af de rejser vi laver til f.eks. Thailand er en kombination af oplevelser den første uge og afslapning ved stranden den sidste uge.

Hvad du skal opleve og hvordan du skal opleve det er helt op til dig. Det kan være du vil være aktiv og vandre, cykle eller rafte i Nordthailand, det kan være du vil se templer og paladser i de gamle kongebyer eller måske vil du opleve fantastisk natur med vandfald, klipper og jungle. Det kan også være du vil sejle rundt til små øer i Sydthailand og snorkle på små koralrev se en helt anden verden under havet. Og så kan du slutte af med at opleve Bangkok og se templerne, gå på markeder eller shoppe i moderne stormagasiner. Der er så mange oplevelser i Thailand og resten af Asien og sammen med dig, finder vi frem til, hvad der er godt for dig og din familie, eller hvem du skal rejse med.

I LIVE Travel er vi bedst til at lave rejse vi selv kan lide at rejse på. Så tit vi kan rejser vi afsted for at opleve nye steder og nye produkter, så vi har har et opdateret kendskab til det vi sælger. For os er det vigtigt at give oplevelsen videre – og det skal være den oplevelse du drømmer om!