Norwegian Long Haul er en underafdeling af det norske flyselskab Norwegian. De flyver på langruterne til blandt andet Thailand og USA. Der kommer konstant nye ruter til rutekortet og senest er Krabi i Thailand kommet til. Herunder har vi samlet lidt information om flyselskabet.

Norwegian er kåret til verdens bedste langdistance lavprisselskab
Dreamlinerens interiør er designet med naturligt lys der er bedre for øjnene og nedbringer risikoen for jetlag
Dreamlinerens vinduer er 65% større end i tilsvarende fly. Det giver en mere åben og luftig kabine

Selvom Norwegian er mest kendt for deres mange ruter til Europas større og mindre byer så er de også ved at snige sig godt ind på markedet for langdistanceflyvninger. Ruterne flyves af et datterselskab der hedder Norwegian Long Haul og kort sagt går det ud på at flytte lavpriskonceptet over på de interkontinentale flyruter, der ikke tidligere har haft interesse for lavprisselskaberne. Med topmoderne Dreamliner fly, skærme med underholdning og et koncept der siger at du betaler for det du har brug for, er Norwegian inde i en positiv udvikling for deres nyeste satsning.

Norwegian flyver til Bangkok torsdag og søndag i vinterhalvåret og om lørdagen i sommerhalvåret. Norwegian lander i Bangkoks nye og moderne lufthavn der blev åbnet i 2006. Herfra er der forbindelse videre til destinationer i Asien samt til indenrigsdestinationer i Thailand. Ruten til Krabi er kun en vinterrute og der bliver fløjet fra København på torsdage og lørdage. Fra Krabi lufthavn er der let adgang til øerne i Phang Nga bugten og øerne langs kysten syd for Krabi.

Fly
Norwegian Long Haul’s flyflåde er blandt de nyeste i verden. Pt. rådes der over 16 fly af typen Boeing 787 Dreamliner. Det tal kommer til at stige da de stadig har ordre på en række nye fly. Boeings Dreamliner fly er revolutionerende og byder blandt andet på mere naturligt lys og naturlige farver som er bedre for øjnene og samtidig skulle mindske risikoen for jetlag på rejsen. Flyene har desuden vinduer der er op til 65% større end dem du finder på andre fly i samme kategori. Dette skulle også have en positiv effekt på personer med flyskræk og klaustrofobi da det åbner kabinen mere op og skaber mere lys.

På både Premium og Economy kan du nyde godt af de personlige skærme i sæderne. Her kan du finde et udvalg og spil, musik og film som underholdning på flyvningerne. Der er desuden både en stikkontakt og et USB stik ved dit sæde så du kan holde elektronikken kørende på hele turen. En anden lille detalje er at benpladsen faktisk er lige så god som den du finder på Thai Airways langdistancefly, men du må finde dig i at sædet er lille smule smallere.

Dette er inkluderet i flyrejsens pris
På flyrejserne med Norwegian er måltider samt drikkevarer inkluderet i prisen når du booker gennem os. Det samme gælder for bagage hvor du får 2x 20kg. bagage inkluderet i prisen. Sidst, men bestemt ikke mindst er sædereservationen også en del af pakken. Du kan med andre ord være sikker på at sidde ved siden af dem du holder af uden at skulle betale ekstra. Har du specielle ønsker til sæder kontakt os da herom. Rejser du med mindre kørn kan vi også bestille babymad til børn der er 0-2 år og børnemad til børn der er 2-11 år.

Samarbejdspartnere
Norwegian har ikke nogen samarbejdspartnere så vi anbefaler at du har en rejseforsikring med “forsinket fremmøde” i din rejseforsikring hvis du skal videre til en anden destination end dem Norwegian flyver til. Så er du nemlig dækket hvis du ikke når forbindelsen videre til din slutdestination i tilfælde af forsinkelser. Er du ikke dækket af en sådan forsikring risikerer du at miste billetten videre til din slutdestination. Kontakt os for at høre mere om denne type forsikring.

Skytrax
Skytrax er navnet på den organisation der hvert år kårer verdens bedste flyselskaber indenfor forskellige kategorier. Skytrax Awards er luftfartens svar på Oscar uddelingen og tages yderst seriøst af selskaberne. De giver også flyselskaberne stjerner målt på en række parametre. Norwegian har den næsthøjeste rating, fire stjerner, mens der kun er et enkelt ét stjernet flyselskab i verden, nemlig nordkoreanske Air Koryo.

I 2018 har Skytrax kåret Norwegian som vinder for “verdens bedste langrute lavprisselskab”.

Ring eller skriv til os hvis du vil vide mere.

Kort over Norwegians rutenet fra København til Thailand