Hidtil har du skulle skifte fly i f.eks. Bangkok eller Doha, hvis du ville fra København til de eksotiske strande og øer i Krabi provinsen i Sydthailand. Lavprisselskabet har netop annonceret, at de åbner en direkte rute til den populære destination, hvortil de vil flyve 2 gange ugentligt i vintersæsonen begyndende fra 01.11.18

  • En af Krabis mange flotte sandstrande

Går du med drømme om en rejse til Krabi’s øer og strande i Sydthailand, kommer der her en god nyhed. Norwegian er klar med en direkte rute fra København til Krabi i den kommende vintersæson. Første fly på ruten går på vingerne 01.11 og derefter vil der være afgange fra København hver torsdag og lørdag, mens flyvningerne i den modsatte retning bliver på onsdage og søndage. Ruten mellem København og Krabi vil i første omgang blive betjent frem til 28.03.19

Norwegian flyver ruten med deres nye og moderne Boeing 787 Dreamliner fly. Flyene vil have 2 klasser og det bliver Premium og Economy. Premium vil blandt andet tilbyde de rejsende mere benplads og sæder der kan lænes længere tilbage. På begge klasser er alle sæder udstyret med en personlig skærm, hvor du finder et udvalg af spil og film, så der er en god chance for at du er godt underholdt på flyverejsen.

Du kan bruge Norwegian på mange af vores rejser til Sydthailand. Specielt hvis du drømmer om at besøge de mange øer syd for Krabi eller i Phang Nga bugten. Ønsker du at også at besøge Bangkok på din rejse kan dette også sagtens lade sig gøre, for Norwegian flyver nemlig også, fra Bangkok til København.

Dreamlinerens vinduer er 65% større end i tilsvarende fly. Det giver en mere åben og luftig kabine

Service ombord
Norwegian er et lavprisselskab og det gælder også på deres langruter. Den service du får på flyet er ikke helt på højde med f.eks. Thai – eller Qatar Airways, men prisen er ofte lavere og flyene er nye og top moderne. Når du køber en rejse med Norwegian gennem os er 2x 20kg bagage pr. person, mad og drikkevarer samt sædereservation altid inkluderet i prisen.

Norwegian Boeing 787-8 Dreamliner som betjener hovedparten af selskabets langruter

Flyvetid
Norwegian er det eneste flyselskab der flyver non-stop fra København til Krabi og ingen andre selskaber kan slå dem på rejsetiden. Du kan være i Krabi på kun 10 timer og 40 minutter, mens det tager 11 timer og 50 minutter på hjemrejsen. Forskellen imellem udrejse og hjemrejse skyldes jordens rotation.

Dreamlinerens interiør er designet med naturligt lys der er bedre for øjnene og nedbringer risikoen for jetlag

Samarbejdsaftaler
Norwegian har ingen samarbejdsaftaler med asiatiske flyselskaber. Det kan få en betydning, hvis du skal videre til en anden destination og dit fly fra København er forsinket. Her risikerer du nemlig at miste billetten til din slutdestination, medmindre du har en forsikring, der dækker udgiften til en ny billet. Den forsikring kaldes for forsinket fremmøde og er inkluderet i de fleste rejseforsikringer. Kontakt os for at høre mere om dette.