Qatar Airways er et af verdens bedste flyselskaber og Lars har fløjet med dem til Thailand.

Flyv bl.a. med Airbus A380 fra Doha til Bangkok
Underholdningssystemet hedder Oryx og indeholder flere tusind film, serier og spil

Qatar Airways er konsekvent blandt de 2 bedste i flyselskaber i verden og flyver du med dem så forstår du hvorfor. Der er det samme som hos de andre selskaber, men bare lidt mere.
Fra Danmark er der to daglige afgange med god forbindelse til Thailand.
På vejen fra Danmark er der flyskift halvvejs i Doha. 
På nuværende tidspunkt flyver Qatar Airways til Bangkok, Phuket og Krabi.

Qatar Airways har en af de mest moderne flyflåder med bl.a. Airbus A380 (der indimellem bruges til Bangkok) og Boeing 787 Dreamliner der bruges på ruten fra København til Doha. I disse splinter nye fly får du en behagelig rejse, uanset om du rejser på økonomiklasse eller på business class. Selskabets businessclass er flere år i træt kåret som den bedste i verden og nogle gange er der tilbud som gør det opnåeligt at få en kongelig oplevelse på flyveturen.

På begge klasser kan høre musik, spille spil, se de nyeste film og tv-serier. Der er masser af timers underholdning for både børn og voksne. Nogle af selskabets fly har også Wifi forbindelse som dog koster penge hvis du bevæger dig ud over det kvarter som der tilbydes uden beregning.

Fjernbetjeningen til din personlige skærm er en lille LCD skærm, som er nem at bruge, og ved hvert sæde er det også muligt at oplade din mobiltelefon og tablet via et usb stik.

Doha lufthavn er en moderne lufthavn med butikker, restauranter, cafeer, gratis wifi og hvis du rejser med børn, kan du låne en klapvogn.

På flyrejserne med Qatar Airways er måltider samt drikkevarer inkluderet i prisen og du kan oftest vælge mellem 2 forskellige retter. Har du brug for specialmad skal du gøre opmærksom på det ved bestilling og så kan dette også klares.
Sidst men ikke mindst er sædereservation også inkluderet i prisen, så du skal ikke have penge op ad lommen når du og familien gerne vil have sæder ved siden af hinanden.

Ring eller skriv hvis du vil vide mere.

Kort over Qatar Airways destinationer i Thailand