Qatar Airways er et af verdens bedste flyselskaber og Lars har fløjet med dem til Thailand.

Qatar Airways bruger blandt andet Airbus A350-900 på ruter til København. Der flyves også med Boeing 777-300 ER og 787-8 Dreamliner
Kabinen i Qatar Airways Airbus A350-900 XWB der blandt andet flyver til København
Økonomiklasse på Qatar Airways Airbus A350-900 som bruges til København et par gange om ugen
En Qatar Airways Boeing 777-300 ER i Dohas internationale lufthavn
Boeing 787 Dreamliner i Doha
Økonomiklasse på Qatar Airways Boeing 787-8 fly, der flyver mellem København og Doha i sommerhalvåret
Underholdningssystemet hedder Oryx og indeholder flere tusind film, serier og spil
Flyv bl.a. med Airbus A380 fra Doha til Bangkok

Qatar Airways er konsekvent blandt de 2 bedste i flyselskaber i verden og flyver du med dem så forstår du hvorfor. Der er det samme som hos de andre selskaber, men bare lidt mere.
Fra Danmark er der to, og nogle gange hele tre, daglige afgange med gode forbindelser til blandt andet Thailand, Cambodja, Vietnam og Sri Lanka.
På vejen fra Danmark er der flyskift halvvejs i Doha. 
På nuværende tidspunkt flyver Qatar Airways til Bangkok, Chiang Mai, Phuket og Krabi i Thailand. Phnom Penh i Cambodja samt til Colombo på Sri Lanka. De dækker dermed de fleste af LIVE Travels destinationer.

Qatar Airways har en af de mest moderne flyflåder med bl.a. Airbus A380 (der indimellem bruges til Bangkok) samt Boeing 787 Dreamliner, Boeing 777-300 ER og Airbus A350 der alle bruges på ruten fra København til Doha. I disse splinternye fly får du en behagelig rejse, uanset om du rejser på økonomiklasse eller på business class. Selskabets businessclass er flere år i træt kåret som den bedste i verden og nogle gange er der tilbud som gør det opnåeligt at få en kongelig oplevelse på flyveturen.

På begge klasser kan høre musik, spille spil, se de nyeste film og tv-serier. Der er masser af timers underholdning for både børn og voksne. Nogle af selskabets fly har også Wifi forbindelse som dog koster penge hvis du bevæger dig ud over det kvarter som der tilbydes uden beregning.

Fjernbetjeningen til din personlige skærm er en lille LCD skærm, som er nem at bruge, og ved hvert sæde er det også muligt at oplade din mobiltelefon og tablet via et USB stik.

Doha lufthavn er en moderne lufthavn med butikker, restauranter, cafeer, gratis wifi og hvis du rejser med børn, kan du låne en klapvogn gratis.

På flyrejserne med Qatar Airways er måltider samt drikkevarer inkluderet i prisen og du kan oftest vælge mellem 2 forskellige retter. Har du brug for specialmad skal du gøre opmærksom på det ved bestilling og så kan dette også klares.
Sidst men ikke mindst er sædereservation også inkluderet i prisen, så du skal ikke have penge op ad lommen når du og familien gerne vil have sæder ved siden af hinanden.

Du kan læse mere om Qatar Airways her

Kort over Qatar Airways destinationer i Thailand