Den nordlige del af Thailand er noget helt andet end øerne og strandene i syd. Her er bjerge, floder og jungle og en helt anden fornemmelse af, at være ude på landet. Mange opfatter det som det ”rigtige Thailand” fordi du kan se og opleve livet, som mange thaier lever til daglig. Du har mulighed for at opleve naturen og du kan tage på let eller hård trekking, som du har lyst til. Den lette udgave er fint med børn.

Har du kun få dage til rådighed, så tag til Chiang Mai, som er Thailands næststørste by, og tag på udflugter herfra. Har du mere tid til rådighed, så besøg Chiang Rai, Mae Hong Song eller Pai, og kom længere ud i naturen.

Lidt længere mod syd i byen Tak ligger en af Thailands skjulte oaser, nemlig Bantak House.
Bantak House er en teaktræs villa, der med sin smukke beliggenhed ved Ping Floden, indbyder til en anderledes og rolig oplevelse i Thailand. I villaen er der plads til 14 personer, men selvom I kun er to, så får I huset helt for jer selv.

Det er perfekt at begynde ferien i Nordthailand og slutte af med badeferie og Bangkok til sidst. Det kan gøres på mange måder, men spørg os gerne til råds, så hjælper vi med at finde den kombination, som passer bedst til dig.