En lokal kaster et skarpt blik på dig og siger på gebrokkent engelsk; “please don’t rush”. Hans stemme er ikke til at tage fejl af, tempoet er nemlig lavere i Laos og som turist skal du lige vende dig til at der altså ikke er noget hastværk her. I Laos er befolkningen stadig glade for at se turisterne for masseturismen har endnu ikke fundet vej til hertil.

Laos er det autentiske Asien med ziplining eller opdagelsesture i de mange grotter for de eventyrlystne. Elefanter, aber og nogle af de bedste muligheder for vandring til naturelskerne, De kulturelle kan nyde den afslappede tilgang til livet hos befolkningen og give sig i kast med landets mange og utrolige templer. Mens de kulinarisk rejsende både kan gå på opdagelse i det asiatisk/franske køkken, eller lære at lave det selv på en af de mange kokkeskoler i landet.

Laos kan beskrives som “Asien i slowmotion med en smag af det ukendte og eventyrlige”. Der er en utrolig krigshistorie, en nysgerrig befolkning, kultur og traditioner som du ikke finder andre steder og sidst, men ikke mindst, er der en natur, der kan slå benene væk under alle.