LIVE Travel er dit personlige rejsebureau og vi er eksperter i bl.a. Asien, Nordamerika og Cuba.

Ø-ferie er den perfekte måde at få slappet af. Måske endda i en hængekøje på stranden
Vandfald i Umphang/Tak provinsen i Thailand
Koh Yao
Strand ved paradise på Koh Yao Noi
Aftnerne i Luang Prabang i Laos er utroligt stremningsfyldte
Kuang Si Falls udenfor Luang Prabang i Laos
Kom helt tæt på Angkors imponerende ruiner i Cambodja
Slowboat på Mekong floden i Laos
Unikke luksushoteller findes overalt. Her er det på den lille ø, Koh Yao Noi
Wat Arun er et af Bangkoks mest kendte vartegn
Poolen på Sensi Paradise på Koh Tao
Poolvilla med 3 soveværelser
Solnedgang over Rainforest Camp
Wat Phra Chetuphon i Bangkok
Papirparasoller bliver fremstillet i Nordthailand

Hidtil har vores primære fokus været at lave rejser til Thailand til familier, par eller venner, der rejser sammen. Vi har selv en stor kærlighed til Thailand og har rejst der i over 25 år og vi har været i alle hjørner af det store land. Vi sælger badeferie på skønne øer og strande, oplevelsesrejser i naturen, rejser med fokus på kultur og historie, rejser til Bangkok og ikke mindst de berømte ø-hop på små tropeøer. Du kan læse mere om disse rejseformer på de links, som du finder til højre her på siden eller nederst hvis du kigger på en mobil enhed.

Thailands-rejserne på vores hjemmeside har nu fået selskab af rejser til både Laos og Cambodja. Disse to lande er lette at komme til fra Thailand og der venter store eventyr for både familier og par. Mekong floden, Asiens mindste hovedstad og det enorme Angkor tempel venter på dig. Vi har rejst i disse to lande og fundet de steder der vil give dig de største oplevelser. Både Laos og Cambodja kan let kombineres med badeferie på de paradisiske strande i Sydthailand.

Udover Thailand, Laos og Cambodja begynder vi også at arrangere rejser til Cuba, USA, Sri Lanka og Bali i 2018.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du skal rejse til andre steder, men hvis det er steder vi ikke kender, så vil vi henvise dig til et andet rejsebureau, som vi stoler på og kan stå inde for. Det er vigtigt, at du får den rigtige rejse og det får du ikke, hvis ikke vi kan vejlede dig ordentligt.

Hvis bare du skal bruge en flybillet kan vi hjælpe dig uanset, hvor du skal hen. Du kan altid ringe til os på 7231 2030 for at få et tilbud.