Velkommen til det unikke, spændende og meget luksuriøse TreeHouse Villas på Koh Yao. Hotellet er unikt, da du finder dette 5-stjernede luksushotel placeret inde mellem træerne på Koh Yao, og du finder sjældent noget mere imponerende og samtidig så privat noget sted. Du er aldrig langt fra stranden og omgivelserne er eksotiske med udsigt til palmer, hav og nogle gange også til de næsehornsfugle, der bor i de omkringliggende palmer.

  • TreeHouse på Koh Yao Noi er luksus i absolut topklasse
  • TreeHouse på Koh Yao Noi ligger mellem træerne, men stadig tæt ved stranden

Så snart du ankommer til hotellet, der ligger i sin egen private bugt, hvor kun søsterhotellet Paradise Koh Yao også findes, vil du opleve en fuldstændig anderledes måde at holde ferie på. Hotellet er nemlig bygget med naturen og bæredygtighed for øje – f.eks. går hotellet meget op i så lave udledninger af drivhusgasser som muligt. Hotellet viser på fortrinlig vis, at luksus og respekt for miljøet og omgivelserne sagtens kan gå hånd og hånd. Her har kombinationen skabt en 5-stjernet luksusoplevelse og samtidig et af de mest unikke hoteller i den sydlige del af Thailand.

Hotellets TreeHouse villaer har egen “plunge pool”

Hotellet består af 25 unikke og private 2 etagers TreeHouse villaer i skoven. Disse har badeværelse samt soveværelse på øverste etage og en stor terrasse, spiseområde og en “plunge pool” på den nedre etage. For at komme ind i disse villaer, er de udstyret med en hængebro frem til indgangen, hvilket giver dig følelsen af virkelig at være på vej ind i en hytte midt i en skov. Det du bliver mødt af når du træder ind af døren er dog alt andet end en simpel træhytte. Der er alle moderne bekvemmeligheder, som din egen elektroniske butler, hvor du via en tablet kan bestille lige det du står og mangler på værelset, minibar med gratis soft drinks og 2 flasker gratis spiritus efter eget valg (fra hotellets udvalg). Villaerne går ind i naturen på en imponerende måde og næsehornsfuglene kan nogle gange ses i træerne ved siden af villaen. Der er desuden havudsigt fra villaernes øverste etage.


TreeHouse Villas imponerende placering på Koh Yao

Udover de 25 TreeHouse villaer findes der også 6 Beachfront pool villaer. Disse findes helt ude ved stranden og vejen til de afkølende bølger er kun ganske få meter lang. Villaerne her er især perfekte til dig, der søger det bedste som Koh Yao Noi har at byde på. Til forskel fra TreeHouse villaerne har Beachfront nemlig også en noget større privat pool på 6 meter i længden. Begge typer af villaer har desuden multimediasystemer med mulighed for streaming af musik og film, hvis der skulle forekomme en regnvejrsdag.

Blandt hotellets øvrige faciliteter er Beachfront Clubhouse, som er fuldstændig gratis at bruge, når du bor hotellet. Som navnet siger, er denne placeret nede ved stranden og her finder du hotellets pool, en 170 kvm. stor infinity pool hvor der også er et område med lavt vand og liggestole placeret i selve poolen. Tæt på poolen finder du desuden et dampbad der også er til fri afbenyttelse. Hotellets restaurant og bar findes desuden også her i hotellets Beachfront Clubhouse.