Dejligt hotel der føles langt væk fra byen, men faktisk ligger centralt og tæt på byens natmarked. The Legend er placeret på bredden af Kok floden, og området ved floden er et dejligt sted at slappe af efter en dag i den Nordthailandske natur. Hotellet byder desuden på en prisvindende italiensk restaurant som selv den thailandske konge har besøgt.

Pool område
Poolområdet på The Legend Chiang Rai ligger midt i en grøn have med udsigt til Kok floden
Pool område aften
Hotellet fra luften
Hotellets Lobby
Superior Studio
Superior Studio
Superior Studio
Superior Studio
Grand Deluxe Studio
Pool Villa
Pool Villa

Dette dejlige hotel ligger centralt i Chiang Rai, ca. 15 minutters gang fra byens centrum og natmarkedet, og lige ned til Kok floden.
Værelserne ligger spredt i et større grønt område, med smuk tropisk have i mellem dem. Værelserne er dejligt store og lyse, og uanset hvilken værelsestype du vælger, vil du have muligheden for at nyde vejret fra din private terrasse eller altan.
Hotellet byder på flere faciliteter, blandt dem en dejlig pool med udsigt over floden, samt spa område og en meget anerkendt italiensk restaurant som selv den thailandske konge har besøgt, ros fås ikke større end dette i Thailand.
Leder du efter et sted hvor afslapning er i centrum og hvor du kan lade op igen når du har været rundt i Nordthailands unikke landskaber, så er The Legend Chiang Rai resort ikke til at komme udenom.

hotellet tilbyder gratis shuttle bus til markedet og byen hver halve time i tidsrummet 18:00 til 21:30 og derudover kan de for et lavt beløb arrangere transport eller sightseeing med cykeltaxa.