Steung Hotel ligger et kort stenkast fra en af byens hovedgader, men der er alligevel ro om aftenen og kort til markedet om dagen. En bedre og mere central placering i Siem Reap er svær at finde og hotellet er derfor et super udgangspunkt til opdagelsesturen rundt i Siem Reap.

Steung Hotel har hjemme i fransk inspirerede bygninger et stenkast fra byens livlige centrum
Hotellet ligger på en fredelig sidegade i byens centrum og tæt på det hele
Steung Hotel Siem Reap
Værelse på Steung Hotel Siem Reap
Værelse på Steung Hotel Siem Reap
Morgenmadsrestauranten på hotellet er utrolig farverig
Der findes selvfølgelig også en pool på hotellet og den er praktisk efter en lang dag ved Angkor templerne

Siem Reap er en relativt kompakt by og bor du i centrum, så du kan stort set gå til alt hvad der har interesse eller tage en tuk tuk rundt til priser på mellem 1 og 2 dollar. Steung Hotel ligger lige præcis i midten af det hele og stadig i rolige og afslappede omgivelser. Hotellet har bl.a. som en af meget få helt centrale byhoteller en pool af rimelig størrelse, og den er det perfekte sted at flade ud efter en lang dag, med opdagelser i og omkring Angkor. Trænger du til en fodmassage efter at have vandret rundt i timevis, ja så findes der også en udmærket spa på hotellet.

Selvom hotellets lobbyer (der er 2) godt kan virke en smule kønsløse så er værelserne store og faciliteter såsom de store badeværelser er helt i orden. Værelserne er simpelt indrettet, men trægulvene og de mørke træmøbler der er brugt gør dem hyggelige. Hotellet er bygget i fransk stil og det betyder at mange værelser er udstyret med enten en fransk altan eller en rigtig altan i støbejern. Har du værelse ud mod den lille vej ved hotellet kan det være en sjov oplevelse at følge med i livets gang fra altanen.

Hotellet er delt op i 2 bygninger hvor du i den ene afdeling finder både poolen og morgenmadsrestauranten, mens den anden afdeling primært består af værelser. De 2 afdelinger er adskilt af en lille vej der går mellem floden og den gamle bydel omkring markedet. Dette område bærer præg af den franske kolonitid og de europæiske relationer ses tydeligt i området, der heldigvis bliver holdt fuldstændig som det er.