Et afslappet luksus hotel i paradis. Det er ikke et billigt sted at bo, men hvis du leder efter gennemført thai-stil og høj kvalitet og samtidig gerne vil have fred og ro, så er Santhiya et perfekt valg. Her findes alt fra mindre villaer med udsigt til hotellets have, til store luksusvillaer med egen pool og udsigt over den smukke Phang Nga-bugt.

  • Den største pool på Santhiya er imponerende stor og tæt på stranden
  • Santhiya på Koh Yao Yai er stort og du bliver derfor kørt til og fra dit værelse
  • Saaitara restauranten på Santhiya har enestående udsigt til havet
  • Santhiya har 2 pools hvoraf den ene er en infinity pool med udsigt over Phang Nga-bugten
  • Supreme Deluxe Sea View værelserne er flot udsmykket og har fremragende udsigt
  • Balkonen på Supreme Deluxe værelserne er alle udstyret med badekar
  • Ocean pool villa er for dig der gerne vil have din egen pool og ultimativ luksus
  • Poolen er udstyret med et kunstigt vandfald af imponerende størrelse
  • Uanset hvor du befinder dig på Santhiya er omgivelserne fantastiske

Hotellet
På den vestlige side af Koh Yao Yai ligger det 5-stjernede Santhiya Resort. Som søsterhotellet på Koh Phangan ved Koh Samui er det bygget i thai-stil med træ alle vegne. Selv hotellets biler er beklædt med træ! Dem bruger du, når du skal fra stranden, receptionen og nogle af restauranterne op til værelserne. Bilerne kører i pendulfart hvert 3-5 minut eller efter behov. Det fungerer fint og der er 3 linjer, som kan benyttes alt afhængig af, hvilket område dit værelse er beliggende i. Hotellet har 2 pools, hvor den ene er kæmpestor og både har børnepool samt et kæmpe kunstigt vandfald, der løber ud i poolen. Den anden pool er en infinity-pool med storslået udsigt over bugten. Denne pool bliver mest brugt af voksne, men alle er velkomne, selvom der ikke er nogen børnepool. Læs mere om hotellet herunder og se videoer fra hotellet herover.

Værelser
Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten på noget som helst, og vi synes Santhiya er et fantastisk hotel. Det ligger op ad en skråning, så der er fantastisk udsigt over havet fra de fleste værelser. Her er almindelige værelser på hele 60 kvm. (supreme deluxe) og de kan nemt huse en familie, og er I kun 2, ja så vil badekarret på altanen bestemt være et hit. Der er også de fine poolvillaer, som alle ligger ud mod vandet og som er en oplevelse at bo i. Der er masser af plads – de mindste værelser med pool er 135 kvm og ligger i bygninger med 2 værelser i hver bygning. De større poolvillaer er fuldstændig private og de findes i størrelser fra 150 til 450 kvm. De største villaer har hele 4 soveværelser og er perfekte for den store familie eller flere venner, der rejser sammen. Spørg os om hvilken værelsestype eller villa, der passer bedst til jer.

Restauranter
Der er 5 restauranter på Santhiya Resort. “Chantara” er stedets største restaurant og er beliggende nede ved stranden. Restaurantens fokus er mest på det thailandske køkken, men der er selvfølgelig også vestlige retter på menukortet. “By The Sea” er nabo til Chantara og er en kombination af bar og restaurant. Her er mulighed for at spise hele dagen igennem, og trænger du bare til en cocktail, mens du nyder livet, så er det også her den kan bestilles. Om aftenen er restauranten det bedste sted for seafood, men thailandske og internationale retter fås også. Som en del af “By The Sea” finder du “Titan Grill”, som tilbyder få, men rimeligt prissatte retter i mindre formelle omgivelser. Ca. fem minutters kørsel fra stranden med hotellets shuttle-biler finder du “Saaitara” restauranten lige ved siden af hotellets infinity-pool. Denne restaurant har primært fokus på middelhavskøkkenet, men som med de andre restauranter, er der selvfølgelig også thailandske retter på kortet. Spis evt. frokost her og nyd den imponerende udsigt. Ved siden af “Saaitara” finder du “Khantok”, som er en restaurant, der tilbyder thailandske retter på et højere kulinarisk niveau. Har du ikke lyst til at forlade din villa eller dit værelse, er der også mulighed for at få middagen serveret helt privat på værelset.

Derfor skal du bo på Santhiya
Stranden er den bedste på øen og kan bruges både sommer og vinter. Strandene på f.eks. Phuket kan være lukkede på grund af strømforholdene i regnsæsonen, men da Koh Yao ikke ligger ud til åbent hav, er det meget anderledes her.
Det er ikke et billigt resort at bo på, men hvis du leder efter gennemført thai-stil og høj kvalitet og samtidig gerne vil have fred og ro, så er Santhiya et perfekt valg. I vores sommer er der gode rabatter at få, så det er muligt at bo her til fornuftige priser. Kombiner det eventuelt med 1 uge på Phuket eller i Krabi, så du kan få mere liv den ene uge.
Transporten til Santhiya er nemmest fra Phuket, hvorfra det kun tager ca. 25 min. i hotellets egen speedbåd fra Ao Po Marina. Fra Krabi sejler man med en lokal færge (ca. 1 time) og så bil til Santhiya.